Klímatelepítés

Cégünk Budapesten a lehető legszínvonalasabb kivitelezéssel vállalja klímák és klímarendszerek telepítését, nem csak lakásokba. Irodájába is telepítjük a légkondicionáló rendszert. Munkánkat kiemelt garanciával végezzük minden esetben.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímatelepítés Klímatelepítés

Klímatelepítés Budapesten

Cégünk Budapest össze kerületében vállalja klímák és klímarendszerek telepítését, magas színvonalú és garanciális kivitelezéssel. Extra szolgáltatásaink keretein belül igénybe veheti az ingyenes konzultációt, mely során felkeressük otthonában, és egy helyszíni felmérést végzünk annak érdekében, hogy a lehető legmegfelelőbb készüléket válasszuk ki az Ön otthonába.

Ugyanis a készülék kiválasztása, bár elég egyszerűnek tűnik. minél mélyebben merülünk bele a témába, tapasztalni fogjuk, hogy nem is olyan könnyű, mint azt elsőre gondoltuk. Ugyanis rengeteg készülék közül lehet választani és nehéz felelősen dönteni. Ne legyen drága, legyen megbízható, ne fogyasszon sokat, tudjon fűteni és még sorolhatnánk az igényeket. Azután ha megálmodjuk, melyik készüléket választjuk, már csak fel kell szereltetni.

Ki telepítheti a klímát? 

A klímát csak és kizárólag olyan szakember telepítheti és kezelheti, aki rendelkezik az ehhez szükséges összes engedéllyel és minősítéssel. Ezt a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság adja ki, egy F-Gáz azonosító regisztrációs sorszám kíséretében. Miért van erre szükség? Azért, mert a klímák F-gázokkal vannak töltve, melyet csak külön vizsgázott szakemberek kezelhetnek. Az F-gázok hatást gyakorolnak a légkörre, és befolyásolják az üvegház hatást.

Cégünk természetesen rendelkezik a fent nevezett azonosítóval és minden olyan engedéllyel, mely szükséges ahhoz, hogy a klímaszerelő tevékenységet hivatalosan végezhessük. Azonban emellett másra is büszkék vagyunk. Mára több ezer elégedett ügyféllel a hátunk mögött bizton állíthatjuk, hogy ha minket tisztel meg bizalmával. akkor nem fog csalódni a számításában. Munkatársaink becsületes és szorgalmas szakemberek, akiket nyugodt szívvel engedhet be otthonába, minden általuk elvégzett munkálatra kiemelt garanciát vállalunk. Az 1 teljes év szerelési garancia mellé pedig meglepjük egy ingyenes klímatisztítással is, melyet ajándékba adunk.

Ki telepítheti a klímát?
Fűtés klímával?

Klímavásárlási tudnivalók

Sokan kellemetlen élménnyel lesznek gazdagabbak, ha besétálnak egy elektronikai áruházba, és ott egy klímát szeretnének megvásárolni. Ugyanis a klímavásárlás magánszemélyek számára, ha nem is tiltva, de korlátozva van. Végfelhasználói tanúsítványra lesz szükségünk ahhoz, hogy megkaphassuk álmaink klímáját. Ha tőlünk veszi meg a klímát, akkor sok fejfájástól megkíméljük!

Fűtés klímával?

Érdemes megfontolni, hogy olyan készüléket válasszon, mely fűtésre is alkalmas. Az inverteres klímák világában ez már nem luxus egyáltalán, azonban ha nem is tervezi lecserélni, vagy korszerűsíteni fűtésrendszerét, akkor is jól jöhet egy energiatakarékos kiegészítő fűtési lehetőség. Egyszerűbb elsőre ilyet választani, mert nem kerül sokkal többe, viszont ha megvásárlunk egy készüléket, nem szívesen cseréljük le pár év múlva, ha esetleg szükségünk lenne a fűtő funkcióra. 

Extra szolgáltatásaink

Extra szolgáltatásaink közül kiemelnénk ingyenes helyszíni konzultációs lehetőségünket, mely szerződéskötés esetén díjtalan kiszállással történik. Egy háznak, vagy lakásnak nem elég az alapterületét megvizsgálni ahhoz, hogy egészen pontosan meg tudjuk állapítani, milyen típusú, és mekkora teljesítményű klímára lesz Önnek szüksége.

Felkeressük otthonában és megvizsgáljuk az összes olyan körülményt, amit szükséges számításba venni, ahhoz, hogy a lehető legjobb megoldást válasszuk ki.

Extra szolgáltatásaink
Klímavásárlás a szakértőtől

Klímavásárlás a szakértőtől

Könnyen esik bele az ember abba a helyzetbe, hogy egy áruházban, vagy egy cégnél valaki a saját márkás, vagy saját maga által forgalmazott készüléket szeretné eladni, ezért minden reklámfogást elkövet velünk azért, hogy egy adott darabot megvegyünk tőle. Nálunk ilyen nem fordulhat elő. Cégünk teljesen márkafüggetlen, az viszont tény, hogy noname, megbízhatatlan készüléket nem szerelünk, hisz akkor hogyan is tudnánk garanciát vállalni a munkánkra? Mi minden készüléket ismerünk, hisz ez a munkánk. Nem csak telepítjük, javítjuk is a klímákat, így azt is tudjuk. hogy utólag melyiktől mire lehet számítani majd. 

Hívjon minket bizalommal, a klímát kiszállítjuk a szerelés napján, így Önnek a tárolnia sem kell majd.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás