Klíma áthelyezés

A klíma áthelyezése korántsem olyan egyszerű feladat, mint azt elsőre gondolnánk. Szakszerű megközelítést igényel a folyamat, melynek minden egyes lépése nem kívánt eredményekkel járhat hozzáértés hiányában. Hívjon minket, hogy ne járjon így!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma áthelyezés Klíma áthelyezés

Klíma áthelyezés

Klímát áthelyezni több okból szoktak. Lakás, vagy ház felújítás, melynek okán módosítják az elrendezést, vagy korábbi helyén nem funkcionál megfelelően a klíma, ezért egy jobban megválasztott helyre tehetnénk át. Lehet, hogy egy új bútor vásárlását tervezzük és az a felszerelt klíma miatt nem férne el az új helyén. Egy klímát áthelyezni legalább akkora munka, mint beépíteni, sőt, valójában nagyobb, mivel előtte szakszerűen le is kell szerelni azt. Emiatt mindenféleképpen érdemes előtte alaposan megfontolni, hogy mennyire szükséges az áthelyezés, új helyén vajon mennyire hatékonyan látja el a feladatát.

Cégünk természetesen vállalja klímarendszerek és készülékek áthelyezését. Amennyiben úgy dönt, hogy nincs más megoldás, fontos hogy semmiképpen ne álljon neki egyedül ennek a műveletnek, hiszen a klíma leszerelése és áthelyezése éppolyan hozzáértést igényel, mint maga a beépítés. A klímát szakszerűen kell üzemen kívül helyezni és leszerelni, majd az új helyére telepíteni.

Milyen okokból válhat szükségessé a klíma áthelyezése?

Az is előfordulhat, hogy nem elkerülhető a klíma áthelyezése. Erre akkor lehet szükség, hogyha például rosszul lett felhelyezve, instabil a szerkezete, vagy korábban rosszul lett kiválasztva a helye. Az is előfordulhat, hogy az eredeti elrendezés alapján az volt a legoptimálisabb elhelyezés, azonban végeztek valamilyen átalakítást, amelynek következtében máshol hatékonyabban tudna működni. Split klímák esetében szükségessé válhat a klímakompresszor áthelyezése, ha például garázzsal, vagy egyéb helyiségekkel bővítjük az ingatlan és a kültéri egység ebből kifolyólag zárt térbe kerülne, vagy akadályozza az építkezést.

Minden áthelyezés esetében bontási munkálatok szükségesek, hiszen a klíma csőrendszere valamilyen mértékben biztos hogy be van építve, még akkor is, hogyha legnagyobb részint kábelvezetőkkel van megoldva a csövek takarása és elvezetése. Ellenkező esetben azonban, a falba épített csövek kivésése nagy munka, melyet az új helyen meg kell ismételni. Az áthelyezési folyamat végeztével pedig a vésési nyomokat el kell takarni. Emiatt mindenféleképpen azt javasoljuk, hogy egyrészt már klíma beépítése előtt is vegyék fel velünk a kapcsolatot, hogy már rögtön a lehető legoptimálisabb helyett válasszuk ki a klíma beépítésére, vagy amennyiben elkerülhetetlen az áthelyezés azt újfent ne kelljen többet megismételni.

Klíma áthelyezés
Klíma áthelyezés

Ki végezheti el a klíma áthelyezést?

Bár előfordulhat hogy ezek után is akad, aki úgy gondolja, hogy a klímát bárki leszerelheti, azonban azonfelül, hogy megfelelő szakértelmet kíván ez a folyamat,  jogi oldalról is megalapozott tény az, hogy a klíma áthelyezési munkálatokat csak szakemberek végezhetik. Leszerelés és áthelyezés közben a csőrendszerbe por, vagy nedvesség kerülhet, mely a klíma meghibásodását okozná és ne felejtsük el azt a tényt se, hogy gáz tartalma miatt veszélyes is hozzáértés nélkül leszerelni.

Garancia feltételei

Tudta Ön, hogy a klíma gyártója vagy forgalmazója csak akkor vállalja a teljes garanciaidőt a készülékre, hogyha azt csak, és kizárólag a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság által regisztrált, engedéllyel rendelkező klímaszerelő kezeli? Ez alá értendő a beszerelés, a javítás, a karbantartás és az áthelyezés is. Éppen ezért rendkívül fontos, hogyha áthelyezné klíma készülékét, ne álljon neki egyedül és ne a szomszéd segítségét kérje ehhez, hanem engedéllyel rendelkező szakembert hívjon. Budapest egész területén vállaljuk az olyan klíma rendszerekkel kapcsolatos munkálatokat, mint a klíma áthelyezés is.

Klíma áthelyezése Budapesten

Cégünk Budapest összes kerületében, díjtalan kiszállással vállalja klímák szakszerű áthelyezési munkálatait. Munkatársaink szakképzett emberek, akik munkájára minden esetben garanciát vállalunk. Rendelkeznek minden olyan szükséges képesítéssel és engedéllyel, ami fontos ahhoz, hogy Ön magas színvonalú biztonságos szolgáltatást kapjon és a klíma készülékére vonatkozó garanciát se veszítse el. Hogyha biztos akar lenni a döntésében, válasszon minket!

Fontos, hogy a klíma áthelyezési munkálatokat szakértővel végeztesse. Ha nem a megfelelően hozzáértő embert kéri fel erre, klímája meghibásodhat, és a garanciát is elveszítheti.

Klíma áthelyezése Budapesten
Mivel jár a klíma áthelyezése?

Mivel jár a klíma áthelyezése?

Egy klíma áthelyezése nagy munkával jár. Tulajdonképpen egy klíma leszerelés és egy klíma beépítés történik. A klímát szakszerűen kell üzemen kívül helyezni és szétszerelni, a falba épített csöveket ki kell vésni, majd az új helyen szintén véséssel beépíteni. Természetesen kábel vezetőkkel is kivitelezhető ez a folyamat, azonban sokkal kevésbé esztétikus látványt nyújt. Mindenképpen azt javasoljuk, hogy mielőtt rászánja magát az áthelyezésre, gondolja át, mennyire szükséges! Ügyfélszolgálatunkon szakszerű tanácsadással várjuk hívását és amennyiben elkerülhetetlen a klíma áttelepítése, természetesen elvállaljuk annak kivitelezését.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás