Klímaszerelés XXI. kerület

A klímaszerelés területén a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatásokkal várjuk kedves ügyfeleinket. Csepel egész területén, díjtalan kiszállással vállaljuk klímák telepítését, javítását, karbantartását, vagy tisztítását. Hívjon bizalommal!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímaszerelés XXI. kerület Klímaszerelés XXI. kerület

Klímaszerelés szolgáltatások Csepelen

Pontosan jól tudjuk, milyen nehéz manapság olyan céget találni egy-egy területen, aki minden szolgáltatást egyformán magas minőségben kínál számunkra. Mi azonban ezt nyújtjuk Önöknek, ráadásul rendkívül kedvező áron. 

A piacon található klímaszerelő cégek közül a legmagasabb színvonalat képviselve, azonban versenyképes árakkal vállalunk minden klímával kapcsolatos szolgáltatást és mindet egyforma magas színvonalon. Vállaljuk klímák és rendszerek telepítését, valamit karbantartást, javítást, gáztöltést. Mindezt garanciális feltételekkel. Ráadásul extra szolgáltatásokkal is támogatjuk ügyfeleinket, mint például  az ingyenes helyszíni felmérés, mely során szakértőink tanácsot adnak, hogy milyen klímát javasolnak az Ön igényeihez mérten.

Klíma karbantartás 

A karbantartás elengedhetetlen művelet, mely nélkül nem garantálható, hogy a klíma megbízhatóan képes lesz üzemelni egész szezonban. Karbantartás során nem csak a klíma kompresszort mentesítjük a lerakódott szennyeződésektől, de az egész készüléket átellenőrizzük. Ez azért fontos, mert így ki tudjuk szűrni az esetlegesen megbúvó apró hibákat, melyek a készülék élettartamát rövidíthetik.

Karbantartásra a legmegfelelőbb időszak mindig a szezont megelőző időszak, melyet a szokásos időjárás ismeretében tavasz közepére kalkulálunk, mivel évek óta rendszeresen hamar köszönt be a hőség. Ne tegye kockára klímája élettartamát, higgye el, meghálálja a törődést. 

Klíma karbantartás
Klímatisztítás

Klímatisztítás

A klímák szűrőiben az egészségre különösen ártalmas kórokozók képesek megtelepedni. Ezek súlyos felső légúti betegségekért felelősek és az eredményes fertőtlenítést csak szakember képes elvégezni, mert ők ismerik ennek a helyes technikáját, valamint férnek hozzá azokhoz a szerekhez, melyek a kereskedelmi forgalomban nem kaphatók.

Klíma gáztöltés

Ha azt tapasztalja, hogy a klíma nem fúj eléggé hideg levegőt, akkor alaposa a gyanú, hogy a gáz elillant belőle. Mi elvégezzük klímája gáztöltését is, de ellenőrizzük, hogy nincs-e véletlenül szivárgás. Töltés előtt ezt kötelező ellenőrizni, de nem csak akkor, hiszen a legtöbb klíma esetében ma már törvény által előírt kötelezettség, hogy a szivárgásmentességet ellenőriztetni kell.

Klíma szervizelés

A klímák ritkán romlanak el, pláne, ha minőségi modellekről van szó. Ha mégis meghibásodáshoz szólítanak minket, az általában azért szokott lenni, mert a karbantartás esetleg valami miatt elmaradt és ennek okán ment tönkre a készülék. Mi megjavítjuk klímáját. Legtöbb esetben ezt a helyszínen el tudjuk végezni, ritkán adódik olyan hiba, amihez el kell szállítani a készüléket.

Munkatársaink ismernek minden márkát, így bármilyen típusú klímája hibásodik meg, azt képesek megjavítani. Ne felejtse el a hiba bejelentésekor megemlíteni, hogy milyen készülékről van szó.

Klíma szervizelés
Klímaszerelés XXI. kerület

A márkafüggetlen szolgáltató

Munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek a szakmában. Minden olyan készüléket ismernek kívül-belül, amit valaha Magyarországon forgalomba helyeztek. Ennek köszönhetően márkafüggetlen szolgáltatást kínálunk Önöknek.

A klímavásárlást megelőző helyszíni felmérés során sem egy adott gyártó klímáját fogjuk rábeszélni Önre, hiszen egyáltalán nem biztos, hogy Önnek arra van szüksége. Mi abban hiszünk, hogy a tartósan elégedett ügyfél emeli egy cég fényét és csillagát, így nem arra törekszünk, hogy egyszer kifizessenek bennünket, hanem hogy az ügyfelünk tartósan elégedett legyen velünk. Hívjon minket bizalommal!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás