Klímaszerelés XXII. kerület

Budapesten, Budafok egész területén vállaljuk klímák teljes körű ellátását. Telepítjük klímáját, de előtte ingyenes helyszíni felmérés során segítünk a helyes típust kiválasztani. Ezenkívül bármit elvégzünk, ami a klímákkal kapcsolatos.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímaszerelés XXII. kerület Klímaszerelés XXII. kerület

Klímaszerelési szolgáltatásaink Budafokon

Cégünk Budapest egész területén, így Budafokon is minőségi kivitelezéssel vállalja klímák telepítését, javítását és teljes körű ellátását. Szolgáltatásainkat teljesen márkafüggetlenül kínáljuk. Megtehetjük ezt, hiszen annyira régóta vagyunk a szakmában és a kollégáink is oly mértékben tapasztaltak, hogy minden Magyarországon forgalmazott klímához kiválóan értenek.

Vállaljuk klímák telepítését, ám azt megelőzvén, hogy ügyfeleink ne essenek bele a klímaválasztás csapdájába, egy ingyenes helyszíni felmérés során tanácsot adunk, az Ön anyagi igényeihez igazodva. A kiválasztott klímát beszerezzük Ön helyett, majd ki is szállítjuk felszerelés napján. Egy teljes év szerelési garancia mellé biztosítunk egy ingyenes klímatisztítást is. Hívjon minket bizalommal, melyet ügyfélszolgálatunkon is megtehet, vagy online felületünkön keresztül is lehetősége van erre. 

Klíma karbantartása

A klímák karbantartása egy olyan folyamat, mely nélkül nem garantálható, hogy a klíma akár egy szezont is képes lesz kiszolgálni. Használat során rengeteg szennyeződés rakódik le benne, melyek ha nincsenek kitakarítva belőle, akkor a klíma működése erőltetetté válik, akár el is romolhat.

Karbantartás során ezeket az alkatrészeket ellenőrizzük le és tisztítjuk meg a szennyeződésektől, így egészen biztos, hogy Önnek nem kell egyetlen napig sem nélkülözni a klímát a hőségben. Ha karbantartás hiányában a készülék elromlik, azt általában akkor teszi, mikor a nagy kánikula miatt erőlködik működés közben. Azonban a hőségben munkatársaink munkája is több, ezért előfordulhat, hogy Önnek várnia kell pár napot, mire fel tudják keresni. Érdeme a szezon előtt ellenőriztetnie a készülékét!

Klíma karbantartása
Klímatisztítás

Klímatisztítás

A klímák szűrő-rendszereiben olyan kórokozók képesek megtelepedni, melyek felelősek súlyos tüdőgyulladás, vagy légiós betegség kialakulásáért. Ezért nem javasoljuk, hogy házilag álljanak neki a klíma tisztításának, mert biztos, hogy maradéktalanul nem tudják ezeket szakértő nélkül kifertőtleníteni. Klímatisztítást vállalunk Budafokon rövid határidővel!

Szivárgásmentesség vizsgálat

Elég sok klíma tartozik abba az osztályba, melyeket minden évben kötelezően alá kell vetni szivárgásmentesség vizsgálatnak. Ezek többnyire a nagyobb teljesítményű klímák, azonban ha nem biztos benne, hogy az Ön készüléke is ebbe a csoportba tartozik-e, akkor érdeklődjön ezzel kapcsolatban, mert a vizsgálat mulasztása bírságot vonhat maga után.

Gáztöltés

A klímák gáztöltése is abban az esetben végezhető el, ha az adott készülék le van előtte ellenőrizve. Mi természetesen elvégezzük ezt az ellenőrzést. Karbantartás során is sort kerítünk erre, de egyes esetekben szükség lehet erre soron kívül is. Ha a készülékben kicsi a gáznyomás, akkor csökken a teljesítménye, melyet gyorsan észreveszünk általában.

Ha nincs elegendő gáz a klímában, akkor nem fúj elég hideg levegőt. Erőlködővé válhat a működése és több áramot fog elhasználni, ami nem túl kellemes számlát eredményezne.

Gáztöltés
Klímaszerelés XXII. kerület

Ki végezheti el a klímákat érintő szolgáltatásokat?

Klímát Magyarországon csak olyan szakember kezelhet a szabályozások szerint, aki rendelkezik a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság által kiállított hivatalos engedéllyel és minősítéssel. Ahhoz, hogy ezt megkaphassák a szakemberek, a lehető legmagasabb szintű elvárásoknak kell megfelelniük.

A mi cégünk alkalmazásában álló szakemberek mind rendelkeznek a fent említett engedélyekkel és minősítésekkel, mindezek mellett pedig nagy hangsúlyt fektetünk az emberi oldalra is. A mi munkatársainkat bizalommal beengedheti otthonába, mert mindannyian megbízható emberek és kiváló, profi szakemberek.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás