Klímaszerelés VIII. kerület

Cégünk klímaszerelést vállal Budapesten, a VIII. kerületben. Bármilyen klímakérdést megoldunk, keressen minket bizalommal! Ha velünk szerelteti be klíma berendezését, 1 év beszerelési garancia mellett meglepjük egy ajándék karbantartással is.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímaszerelés VIII. kerület Klímaszerelés VIII. kerület

Klímaszerelés Józsefváros

Budapest összes kerületében, így Józsefvárosban is vállaljuk klímakészülékek szakszerű beépítését, javítását, karbantartási munkálatait, de ezenkívül számíthat ránk klímarendszerek tisztításában, szivárgásvizsgálatában, gázfeltöltésben. Klímáját leszereljük vagy áthelyezzük. Tulajdonképpen nem tud tőlünk klímával kapcsolatban olyat kérni, amit nem tudunk kivitelezni. 

Kollégáink több tíz éve hivatásos klímaszerelők, minden szükséges engedéllyel rendelkeznek a Nemzeti Klímavédelmi Hatóságtól ahhoz, hogy a kormányrendeletnek megfelelően, hivatalosan végezhessék munkájukat. Tudta Ön, hogy ha klímához bármilyen okból kifolyólag olyan ember nyúl hozzá, aki nem rendelkezik ezekkel az engedélyekkel, akkor Ön elveszítheti a gyári garanciát?

Klímaszerelés

Megszületett az elhatározás, klímát szeretne. Hogyan induljon neki ennek a folyamatnak? Mi alapján válassza ki a megfelelő készüléket, hiszen annyi népszerű márka van kedvező árakon, különböző funkciókat kínáló okos készülékekkel. Olvasta az interneten,, hogy nagyjából tíz négyzetméterenként kell egy KW-ot számolni, de vajon elég ez ahhoz, hogy tényleg a megfelelő teljesítményű készüléket válassza ki? Miket kell még figyelembe venni a klíma kiválasztásakor? Egyáltalán mi kell ahhoz, hogy Ön magánemberként klímát tudjon vásárolni? Érdemes utánajárni ezeknek az információknak, mert a klíma vásárlás sem úgy működik már mint korábban. Végfelhasználói tanúsítvány szükséges ahhoz, hogy megvehesse a készüléket. 

Azonban rajtunk keresztül is beszerezheti és ebben az esetben biztos lehet benne, hogy kollégáink az Ön pénztárcájának és igényeinek megfelelő, legjobb megoldást fogják javasolni. Már a klíma kiválasztásával kapcsolatban érdemes megkeresnie minket. Ha velünk szerelteti be a klímáját, az 1 év beszerelési garancia mellé ajándékba adunk egy karbantartást is!

Klímaszerelés Józsefváros
Klímaszerelés Józsefváros

Klíma karbantartás

Miért kell egy klímát karbantartani? Miért kell egy autón féket cserélni? Azért, hogy biztonságosan üzemelhessen addig, ameddig mi ezt úgy szeretnénk. A karbantartás ugyanis elengedhetetlen művelet ahhoz, hogy a klíma megfelelően működjön. Nyilván karbantartás nélkül is elműködik egy darabig, azonban egy idő után arra lesz figyelmes, hogy gyakrabban kell javítani, mint használni. Ez senkinek sem jó, hiszen az élettartama is megrövidülhet. Valószínűleg akkor nem tudja használni a meghibásodás miatt, amikor a leginkább szüksége lenne rá és anyagilag sem mindegy, hogy mennyibe kerül egy klíma üzemelése. Ugyanis a rendszeres karbantartással rengeteget spórolhat. 

Plusz évek

A karbantartás során minden olyan alkatrészt megvizsgálnak a kollégáink, ami fontos ahhoz, hogy a klíma hibátlanul működhessen. Kitisztítják a rendszert, ellenőrzik a gáztöltet sűrűségét, szükség esetén feltöltik azt. Ezekkel a műveletekkel nagyon sok plusz évet adhat klímájának.

Klímatisztítás 

A klíma rendszeres tisztítása rendkívül fontos és nem csak a készülék érdekében. Hogyha nincsen rendszeres időközönként alaposan kitisztítva, mind a készülék, mind pedig a szűrőrendszer. Azonfelül, hogy a készülék súlyosan meghibásodhat, az egészségünket is komolyan kockára teheti. Ez azért fordulhat elő, mert a lakásunkban rendkívül kellemes és megfelelően párás a levegő ahhoz, hogy ezekben a szűrőben az egészségre különösen ártalmas kórokozók tudjanak megtelepedni és szaporodni. Porlasztott állapotban a légtérbe ürülhetnek, belégzésükkel pedig olyan veszélyes légúti betegségeket kockáztat, mint a súlyos vírusos tüdőgyulladás, vagy a légiós betegség. 

Ezek még felnőtt embernél sem tréfa dolgok, hát még ha gyermekek is vannak a családban. Ne kockáztass a szerettei egészségét, rendszeresen tisztíttassa ki klímáját!

Klímaszerelés Józsefváros
Klímaszerelés Józsefváros

Klímatöltés

A klímában található gáztöltet, a készülék lelke szinte, éppúgy, mint az egyéb olyan hűtőrendszereké, amelyek gázzal üzemelnek. Hogyha egy minimális szivárgás is előáll, a készülék hatékonysága drasztikusan csökken, ennek következtében tönkre is mehet, de áram takarékossági szempontból sem utolsó szempont, hogy mennyi idő alatt érjük el a kívánt hőmérsékletet. A készülékek gáztöltését kizárólag szakemberek végezhetik, melyet minden esetben meg kell hogy előzzön egy szivárgásvizsgálat. Hogyha kollégáink rendben találják annak alkalmával a készüléket, akkor a hiányzó gáztöltet pótolják, hogy Önnek újra kifogástalanul működjön a klímája. 

Kollégáink szakképzett emberek, akik nagy szakmai múltjuknak köszönhetően gyorsan és hatékonyan kivitelezik ezeket a munkálatokat, melyekre minden esetben garanciát vállalunk. Ha úgy tapasztalja, hogy a klímája hatékonysága csökken, feltétlenül értesítsen minket, hogy mihamarabb le tudjuk ellenőrizni a készüléket!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás