Klíma javítás és karbantartás

A klímák javítását és karbantartását több okból csak szakember végezheti el. Az egyik egy 2015-ben megalkotott kormányrendelet, a másik pedig a tény, hogy a hozzáértés nélküli beavatkozás a klíma javíthatatlan meghibásodását idézheti elő.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma javítás és karbantartás Klíma javítás és karbantartás

Klíma javítás és karbantartás

A klímák nagyon összetett és érzékeny szerkezetek, melyeknek sok kritériumnak megfelelve kell, hogy megbízhatóan üzemelhessenek. A karbantartás minden esetben ajánlott, hiszen meghosszabbítja a klíma élettartamát és a használatát is sokkal komfortosabbá és biztonságosabbá teszi. A karbantartás alkalmával alapos átvizsgáláson esik át a készülék, ekkor ellenőrizzük a hűtőközeg elegendő mértékét és szivárgás mentességét, a cseppvíz megfelelő elvezetését ,mely a cső eltömődése esetén komoly károkat okozhat, de a kompresszort is ilyenkor tisztítjuk meg, mely a klímának a lelke és egyben a legdrágább alkatrésze is.

Amennyiben az alapos és gondos karbantartás ellenére meghibásodik a klíma, fontos, hogy mielőbb hozzáértő szakembert hívjunk segítségül, aki egy szempillantás alatt képes felmérni a hibát kiváltó okot, majd mielőbb helyreállítja azt, hogy Ön újra használhassa megbízható és hibátlanul működő készülékét. Klíma javítás és karbantartás szolgáltatásainkat Budapest összes kerületében és Pest megyében is rövid kiszállási határidővel biztosítjuk. Amennyiben a javítási munkálatok sürgősen elvégzendők, ebben az esetben gyorsszerviz szolgáltatásunk a nap 24 órájában áll rendelkezésére!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás