Klímaszerelés XIV. kerület

Budapest összes kerületében, így Zuglóban is vállaljuk klímák felszerelését, javítását, karbantartását, tisztítását. Kedvező áron végzünk el minden klímával kapcsolatos teendőt. Megbízható minősített szakembereink munkájára garanciát vállalunk.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímaszerelés XIV. kerület Klímaszerelés XIV. kerület

Klímaszerelés Zuglóban

Ki szerelhet klímát? Egyáltalán mi kell a klíma vásárláshoz? Ugyanis ezek a dolgok nem úgy működnek már, mint azt régen megszokhattuk. Már a klíma vásárlás sem úgy megy manapság, ugyanis nincs rá lehetőségünk, hogy csak úgy besétálunk, vagy a neten megrendeljük és már hozza is a futár. Végfelhasználói tanúsítvány kell hozzá, hogy magánemberként klímát tudjunk venni. Ez a tanúsítvány pedig azért kell, mert ez a bizonyíték rá, hogy klímaszerelő végzi el a klíma beszerelését, abból is olyan, aki hivatalos minősítéssel rendelkezik. 

Azonban Ön az ezzel járó össze kellemetlenségtől meg tudja kímélni magát, ha már a klíma vásárlását is ránk bízza, ugyanis ebben az esetben minden terhet leveszünk az Ön válláról. A klímát a szerelés napján szállítjuk ki, így a tárolása sem okoz problémát. Garanciálisan szereljük fel, mely egy éves jótállást jelet, azonban ezen felül is tartogatunk még némi extrát, hiszen az első tisztítást ingyen végezzük el. 

Klíma tisztítás 

Miért kell a klímát tisztítani? Miért nem elég, ha a boltban kapható spray segítségével jól befújkáljuk? Azért, mert a klíma szűrőrendszerében igen veszélyes vírusok, gombák és baktériumok telepednek meg egy idő után és ezek a légtérbe kerülve akár súlyos tüdőgyulladást, vagy légiós betegséget is okozhatnak, melyek veszélyes betegségek.

Ahhoz, hogy ezeket maradéktalanul kitakarítsuk a szűrőkből, olyan speciális szert alkalmazunk, melyet csak szakemberek alkalmazhatnak. Az eljárást szakember tudja úgy elvégezni, hogy utána veszélytelen legyen a klíma használata. Évente két alkalommal, de szezon előtt minden esetben javasoljuk a tisztítást elvégeztetni, melyet Zuglóban is kedvező áron vállalunk.

Klíma tisztítás
Klíma karbantartás

Klíma karbantartás

A karbantartás legalább olyan fontos a klíma pályafutása során, mint a tisztítás. A karbantartás tulajdonképpen egy kötelező szerviz, melyre tekinthetünk úgy, hogy enélkül semmi garancia nincs arra, hogy a nyár közepén nem fullad ki a klíma a karbantartás hiánya miatt. 

Mikor tartsuk karban a klímánkat?

Éppen ezért nem javasoljuk, hogy úgy kezdjék el a klímaszezont, hogy előzőleg nem kértek karbantartást, mivel annak alkalmával ki tudjuk szűrni, ha esetleg valamelyik alkatrész veszélyezteti akár a többi működését. Egy klíma kompresszor például ha nincs megszabadítva a szennyeződésektől, az a klímát veszélyezteti, mely ebben az esetben akár javíthatatlanul meg tud hibásodni. Mindenképp szezon előtt kérje kedvezményes árú karbantartásunkat!

Klíma telepítése Zuglóban

Ingyenes helyszíni felméréssel és szakmai tanácsadással karöltve telepítjük klímáját. Budapest egész területén, így a XIV. kerületben is a lehető legmagasabb színvonalú munkát mi biztosítjuk. Kollégáink megbízható és minősített klímaszerelők, akiknek minden munkájára garanciát vállalunk. 

Klímáját tőlünk is megveheti, melyet kedvezményes áron szerelünk fel, 1 teljes év szerelési garanciával és ajándék tisztítással.

Klíma telepítése Zuglóban
Szivárgás vizsgálat a XIII. kerületben

Szivárgás vizsgálat a XIII. kerületben

A klímák gázzal vannak töltve, ez képezi a hűtőközeget, melynek segítségével a levegőt lehűtik. Azonban ezek a gázok esetenként képesek szivárogni a készülékből, mely nem maradhat kontroll nélkül, hiszen a légkörre hatással álló közegről beszélünk. 

Éppen ezért a legtöbb klíma esetében kötelező a szivárgásmentesség vizsgálat. Mi ezt kedvező áron végezzük el. A gáz töltése csak előzetes vizsgálatot követően történhet meg. Ha úgy érzi, hogy a klíma működésében változás állt be, feltétlenül értesítsen minket! 

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás