Klímaszerelés XVI. kerület

Budapest összes kerületében, így a XVI. kerületben is számíthat ránk. Vállaljuk klímák telepítését, javítását, karbantartását, tisztítását. Garanciális, minőségi kivitelezés, profi szakemberek, rövid határidők, precizitás. Ezek várják, ha minket hív.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímaszerelés XVI. kerület Klímaszerelés XVI. kerület

Klímaszerelés szolgáltatások a XVI. kerületben

Cégünk Budapest egész területén vállalja klímák teljes körű ellátását. Bármilyen klímával kapcsolatos szolgáltatást szeretne igénybe vennie, nem kell kompromisszumot kötnie. Nálunk mindent megtalál egy helyen. Ingyenes helyszíni felméréssel szakmai tanácsot adunk, hogy milyen klímát érdemes felszerelni az Ön lakásába, a készüléket lehetősége van tőlünk megvásárolni, ezáltal a szállítás terhét is levesszük a válláról.

A klíma felszerelését magas színvonalon végezzük el, minőségi munkát biztosítva. Számíthat ránk javítás, karbantartás során, de kitisztítjuk bármilyen klímáját és gáztöltést is vállalunk. Munkatársaink korrekt szakemberek, a szükséges minősítéssel és engedélyekkel rendelkeznek. Minden általunk elvégzett munkálatra garanciát vállalunk. 

Klíma felszerelése

Ha Ön klímát szeretne, akkor valószínűleg még a vásárlás előtt áll. Hogy ne érje kellemetlen meglepetésként, szeretnénk Önt tájékoztatni arról, hogy klímát vásárolni hivatalos tanúsítvány nélkül sajnos nem lehet. Illetve nem sajnos, hiszen ez nem véletlenül lett szabályozva. Mivel klímát csak minősített szakember szerelhet ma már, a tanúsítvány tulajdonképp egy igazolás arról, hogy Önnek van, aki beszerelje a készüléket. Enélkül nem tud vásárolni. 

Azonban egy másik út is. A klímát ugyanis rajtunk keresztül is megvásárolhatja, ebben az esetben sok idegeskedéstől kíméljük meg. A klímát pár óra alatt felszereljük és egy teljes év szerelési garanciát adunk a kivitelezésre. Ezen felül az első tisztítást ingyen végezzük el!

Klíma felszerelése
Klíma karbantartása

Klíma karbantartása

A karbantartási munkálatokat sajnos a kötelezően ajánlott dolgok közé soroljuk. Ugyanis karbantartás hiányában olyan alkatrészek nincsenek kitakarítva, amik enélkül meghibásodhatnak. Cégünk vállalja a XVI. kerületben is klímák karbantartását.

Miért és mikor tartsuk karban a légkondit?

Karbantartás során nem csak portalanítjuk a rendszert. Bár ilyen egyszerű lenne, de sajnos nem az. A klíma összes alkatrészért alapos tisztításnak kell alávetni, különös tekintettel a kompresszorra és a kondenzátorra, melyek ilyen gondoskodás hiányában elromolhatnak. Azt javasoljuk, hogy ne a szezon alatt kerítsen sort a karbantartási munkálatok elvégeztetésére, hanem azt megelőzően, biztos időben hívjon minket.

Klíma tisztítása

A klíma szűrőrendszerét ha lehet, még alaposabb tisztításnak kell alávetni, mint a kompresszort. Igaz, hogy ha előbbi elromlik, az nagyon bosszantó, de az életünket azért nem veszélyezteti. Ellenben a szűrőkkel. Ugyanis ezekben olyan kórokozók telepszenek meg, melyek igen komoly egészségügyi kockázatot jelenthetnek. Nem érdemes kockáztatni.

Tisztítás során speciális szerrel kezeljük a komplett rendszert, mely ezáltal biztonságossá válik majd.

Klíma tisztítása
Klíma szivárgás vizsgálat és gáztöltés

Klíma szivárgás vizsgálat és gáztöltés

A klímák gáztöltését nem lehet elvégezni egy előzetes szivárgásmentesség vizsgálat nélkül. Különben honnan tudhatnánk, hogy amit betöltünk benne is marad? Képzelje csak el, ha mindössze napi 10 klíma kiengedné magából a gázt. Ezek a gázok hatást gyakorolnak a légkörre, ezért komoly biztonsági előírások vonatkoznak kezelésükre. 

Éppen ezért minden esetben ellenőrizzük a nyomást és a szivárgás mentességet, mikor töltést kérnek tőlünk.  Ha azt gyanítja, hogy a klímája nem elég hatékony, akkor hívjon minket, hog ellenőrizni tudjuk a gáznyomást.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás