Klímaszerelés IV. kerület

Több ezer elégedett ügyféllel a hátunk mögött ki merjük jelenteni, hogy piaci viszonylatban a legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtjuk, a legkedvezőbb áron. Újpesten vállaljuk klímák szerelését, karbantartását, tisztítását és gázfeltöltését is.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímaszerelés IV. kerület Klímaszerelés IV. kerület

Klímaszerelés Újpesten

Cégünk több éve megbízhatóan képviseli a klímákkal kapcsolatos szolgáltatásokat. Az alkalmazásunkban álló szakemberek mindegyike rendkívül tapasztalt és szakképzett klímaszerelő. Mindegyikük rendelkezik a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság által kiállított hivatalos engedéllyel és regisztrációval, amely ahhoz szükséges, hogy a klímaszerelésről szóló kormányrendeletnek megfelelően tudják elvégezni a munkájukat. Minden általuk elvégzett szerelési munka után garanciát vállalunk. 

Klíma készülékek beszerelését, karbantartását, teljes körű javítását és ellátását vállaljuk, márkafüggetlenül. Szakembereink minden, valaha Magyarországon forgalomba került különböző típusú klímához értenek. Ha biztos szeretne lenni a dolgában, ne érje be kevesebbel, bízza profikra klímája szerelését!

Klíma beszerelése 

A klíma beszerelésének folyamata, már a megfelelő készülék kiválasztásával elkezdődik. Mivel nem egy vízforralót választunk pár évre, rendkívül fontos a körültekintés. Munkatársaink készek arra, hogy személyesen felkeressék Önt az otthonában, ahol minden befolyásoló tényezőt számításba véve, az igényeknek megfelelően fog készüléket javasolni. 

Természetesen Önnek a készülék vásárlással sem kell bajlódnia, ezt kollégáink elintézik Ön helyett. A beszerelés napján a helyszínre szállítják, hogy a tárolásával se kelljen bajlódni. Nem mindig a legmagasabb árú készülékek a legjobbak és a leghatékonyabbak. Kollégáink az Ön pénztárcájának megfelelő klímát fognak ajánlani. A beszerelést minden esetben rendkívül gyorsan, hozzáértő folyamat során telepítik, majd a munka végeztével leellenőrzik annak működését és megtanítják Önnek a helyes használatát. Ha velünk szerelteti be klímakészülékét, nem csak 1 év beszerelési garanciát biztosítunk, de ráadásul az első klíma karbantartást teljesen ingyen ajándékozzuk Önnek.

Klímaszerelés IV. kerület
Klímaszerelés IV. kerület

Klíma karbantartás 

Klíma karbantartásával csakis képzett szakembereket szabad megbízni. Abban az esetben, hogyha a karbantartás nem szakszerűen történik és nem egy ilyen szakember által, Ön elveszíti a klímához kapott gyári garanciát. Arról nem is beszélve, hogy egy önjelölt klímaszerelő nem vállal garanciát a munkájára, ezért hogyha nem megfelelően végzi el a karbantartási munkálatokat, akkor többféle szempontból károsultja lesz az esetnek. Klíma karbantartását évente minimum egyszer el kell végezni, de olyan készüléknél, amely nem csak nyáron van használatban, két karbantartás szükséges. 

Mikor történjen a karbantartás?

A karbantartási munkálatokat mindig a megkezdett szezon előtt érdemes megcsináltatni, mivel ha a forró napokra hagyja ezt a műveletet előfordulhat, hogy kollégáink munkával terheltek. Napokat ,akár heteket kell várni rájuk miközben Ön már használná a készüléket. Egyre forróbbak a nyarak, egyre nehezebb megállni, hogy egy kitakarítatlan készüléket ne kapcsoljunk be. Azonban amellett, hogy a klímakészüléket tönkretehetjük vele, egészségünket is kockára tehetjük, a klíma szűrőben megtelepedett veszélyes mikroorganizmusok miatt. Ha nem szeretne így járni, azt javasoljuk, hogy az évi egy karbantartást tavasszal, amennyiben fűtésre is használja klímáját, ez esetben tavasszal és ősszel kerítsen sort a karbantartási munkálatokra. Újpesten vállaljuk klímák teljes körű ellátását, melybe a karbantartás is beletartozik.

Klíma tisztítás

A klíma tisztítása elengedhetetlen ahhoz, hogy a készülék megbízhatóan üzemeljen és családunk egészségét se kockáztassuk. Klíma tisztítása során a külső és belső térben elhelyezett egységek is teljes kitakarítása kerülnek, amely azért nagyon fontos, mert ennek hiányában a készülék akár javíthatatlan meghibásodást szenvedhet el. Minél több lerakódott szennyezés található a klímában, annál nehezebben tud működni, ezzel jelentősen meg rövidítve az élettartamát. A szűrők szakszerű tisztítása és teljes fertőtlenítése talán még ennél is fontosabb tényező, mert a bennük megtelepedő baktériumok, vírusok és gombák komoly egészségügyi kockázatot jelentenek. Budapesten, a IV. kerületben, rövid határidővel, garanciálisan vállaljuk klímakészülékek teljes körű tisztítását. 

Ne kockáztassa klímája tönkremenetelét és családjának egészségét. Ha klímatisztításra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal! Ügyfélszolgálatunkon való időpontfoglalás után, rövid határidővel elvégezzük klímája tisztítását.

Klímaszerelés IV. kerület
Klímatöltés

Klímatöltés

A klímakészülékek gázzal üzemelő berendezések, a bennük található gáz segítségével tudnak meleg levegőből hideget előállítani. Hogyha ez a gáz hiányzik, vagy a töltöttségének a szintje nem éri el a megfelelőt, akkor a klíma nem fog rendesen működni. Előfordul, hogy üzemen kívüli időszakban elillant a gáz a készülékből, azonban szivárgás is állhat a háttérben, melyet nagyon fontos hogy hozzáértő szakemberek vizsgáljanak meg.

Ha Ön azt tapasztalja, hogy a klímája nem megfelelően működik, feltétlenül hívjon minket bizalommal, mert gáztöltés előtt szükséges megvizsgálni a tartály szivárgásmentességét. Gázzal dolgozni hozzáértés nélkül balesetveszélyes! Kérjük Önöket, hogy ne próbálják meg házilag helyreállítani a gáz töltöttségi szintjét!

Ügyfélszolgálatunkon leadhatja időpont foglalását. Minden klíma készülékkel kapcsolatos, általunk elvégzett munkára garanciát vállalunk, így a klímák feltöltésére is.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás