Mit jelent az inverteres klíma?

Az inverteres klíma egy kifejezetten energiatakarékos megoldás, mely által lehetőségünk nyílik arra is, hogy akár önálló fűtésként alkalmazzuk, hiszen nem fogyaszt többet, mint egy hagyományos gázfűtés. Hűtésre pedig szinte alig fogyaszt.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Mit jelent az inverteres klíma? Mit jelent az inverteres klíma?

Mit jelent az inverteres klíma?

A hagyományos klímákat más néven on/off klímáknak nevezzük. Ezek azon az elven működnek, hogy mikor bekapcsoljuk őket, akkor hirtelen hatalmas energiafelhasználással nekilódulnak, majd nagy erőfeszítéssel igyekeznek elérni az általunk áhított hőmérsékletet, közben rengeteg áramot fogyasztva ezzel. 

Ez az átlagos elektromos hálózatoknak sem tesz jót, sőt, kifejezetten terhelően hat rájuk nézve. Az inverteres klímák teljesen más elven működnek, bár ha eláruljuk miért, akkor elsőre nem tűnik majd logikusnak, hogy miért ezt a típust sztárolják újabban és mi is miért ezt javasoljuk. Ugyanis az inverteres klímák on/off társaikkal ellentétben állandóan üzem alatt állnak. Ugye, hogy nem erre számított Ön se?

Az energiatakarékosság jegyében

Azonban ezt a töredék információt azért némiképp szeretnénk kiegészíteni. Ugyanis az, hogy a klíma állandóan üzemel csak egy aprócska része a valóságnak. Mindezt ugyanis olyan alacsony energiafelhasználással teszi, hogy az energia hálózatot egyáltalán nem terheli meg, azonban ezen fel még nem fogytunk ki a jó hírekből. 

Ugyanis ennek az állandó, kifejezetten alacsony fordulatszámon üzemelő működésnek a legnagyobb hatását a pénztárcánkon fogjuk érezni. Hiszen az inverteres klímák összehasonlíthatatlanul kevesebbet fogyasztanak, annak ellenére, hogy állandóan üzem alá vannak helyezve. Hiszen pont ennek köszönhető, hiszen a klíma kompresszor a kiegyensúlyozott működéssel nagyon keveset fogyaszt. Ráadásul érzékelők vannak benne, melyek szabályozzák az amúgy is alacsony fokozatot, ha a hőmérséklet kezdi elérni a beállított hőmérsékletet. 

Inverteres klíma szerelés
Klímával fűteni?

Klímával fűteni?

Régebben is tettek kísérleteket arra, hogy fűtésre alkalmas klímákat gyártsanak. Némileg ez sikerült is, azonban ezek a modellek inkább csak kiegészítő fűtésre voltak alkalmasak. Teljesítményüknél és fogyasztásuknál fogva is megterhelték mind a hálózatot, mind a fogyasztást, ezzel párhuzamosan azonban a kívánt hatásfok elmaradt.

Az inverteres klímákkal gyerekjáték a fűtés!

Egészen mostanáig. Hiszen az inverteres klímák lehetővé teszik a rendkívül gazdaságos klímával való fűtést, mely eddig elérhetetlen volt. Ugyanis ezek a klímák már fűtő funkcióval is rendelkeznek, legalábbis a legtöbb modell közülük. Akkor is javasoljuk inverteres hűtő fűtő funkcióval rendelkező klíma vásárlását, ha még nem biztosak abban, hogy használnák a fűtésre, hiszen ez bármikor változhat és egy klímacsere mindig jobban megterheli a családi kasszát, mint ha rögtön egy kicsivel többet fektet egy ilyen típusú készülékbe.

Megéri klímával fűteni?

Az rendben van, hogy gazdaságos fűtés klímával, de mihez képest? Ez egy olyan téma, melyet nagyon sokáig boncolhatnánk és rengeteg irányból közelíthetnénk meg, azonban azt már senki nem olvasná végig. A hagyományos gázfűtésnél olcsóbb az inverteres klímával való fűtés, azonban a korszerűsített gázfűtés ( új típusú kazánnal és kiváló szigeteléssel) ára nagyjából annyiba kerül, mint ez a modern fűtési technológia. 

Nagy előnye az, hogy ha a fűtést korszerűsíteni szükséges, akkor az hatalmas kiadás egy család számára, ezzel ellenben az inverteres klíma felszereltetése sokkal kedvezőbb.

Megéri klímával fűteni?
Inverteres klímák garanciális telepítése

Inverteres klímák garanciális telepítése

Cégünk Budapest egész területén kiváló és magas színvonalú kivitelezéssel vállalja inverteres klímák telepítését. Extra szolgáltatásaink keretein belül vásárlás előtt ha megkeres minket, akkor egy ingyenes helyszíni felméréssel járulunk hozzá ahhoz, hogy egészen biztos, hogy olyan klímát válasszanak, ami az Önök lakásába elegendő teljesítménnyel bír. 

Természetesen ezt a klímát mi is be tudjuk szerezni Önök helyett, amivel sok kellemetlenségtől kíméljük meg. A klímát rövid határidővel szereljük fel, melyre 1 teljes év szerelési garanciát biztosítunk, valamint ajándékba adunk Önöknek egy tisztítást, melyet teljesen ingyenesen végzünk majd el.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás