Klímaszerelés I. kerület

Klímát szereltetne be? Nem tudja kihez forduljon? Tudta azt, hogy már klíma vásárlásához is szüksége van egy végfelhasználói tanúsítványra? Keressen minket bizalommal, segítünk eligazodni a klímák világában. A Várkerületben is állunk rendelkezésére.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímaszerelés I. kerület Klímaszerelés I. kerület

Klímaszerelés a Várkerületben

Cégünk Budapesten az I. kerületben vállalja klímák telepítését, karbantartását, javítását garanciálisan. Munkatársaink magasan képzett klímaszerelők, akik gyorsan és hatékonyan dolgoznak.

Minden általunk elvégzett munkára garanciát vállalunk, mely a biztosíték Önnek, hogy miért minket érdemes hívnia. Fontos, hogy minden klímával kapcsolatos munkálatot szakemberrel végeztessen el, hívjon minket bizalommal! Ügyfélszolgálatunkon bővebb felvilágosítást tud kérni. Foglaljon időpontot még ma, állunk rendelkezésére!

Klímaszerelés

Egy klíma beszerelése felelősségteljes feladat. A Nemzeti Klímavédelmi Hatóság is ennek okán alkotta a rendeletet, mely kimondja: klímát beépíteni már nem tud akárki. Erre a feladatra olyan szakembereket kérhetünk fel, akik rendelkeznek a szükséges engedélyekkel. A klíma beszerelés egy többlépcsős folyamat, amely a készülék helyes kiválasztásával kezdődik. Mivel számos tényezőt kell megvizsgálni ahhoz, hogy ez megfelelően történjen, nem javasoljuk szimpátia vagy kedvenc márkanév alapján a választást, mivel lehet hogy a későbbiekben csalódni fogunk a készülék teljesítményében. 

Ha már első lépésként felveszi velünk a kapcsolatot, ilyen nem történhet, mivel kollégáink segítenek kiválasztani a megfelelő készüléket, majd ezután be is szerzik azt Ön helyett. Minden általunk beépített klímára egy év beszerelési garanciát vállalunk és az első klíma karbantartást ajándékba adjuk.

Klímaszerelés I. kerület
Klímaszerelés I. kerület

Klíma karbantartás

A klíma karbantartás egy elengedhetetlen művelet ahhoz, hogy klímánk hosszú életű legyen. Használat során a készülék piszkos lesz és minél több szennyeződés rakódik bele, annál nagyobb erőlködéssel tud üzemelni. Ez a hatékonyság csökkenése mellett, ráadásul magasabb villanyszámlát eredményezhet és a klímát is tönkreteheti. 

Klíma karbantartás az I. kerületben

Cégünk vállalja Budapesten az I. kerületben klímák szakszerű karbantartását, melyet tavasszal érdemes elvégeztetni. Hogyha Önnek hűtő-fűtő berendezése van, évente kétszer szükséges a karbantartás. Ebben az esetben tavasszal és ősszel. Hívjon minket bizalommal, állunk rendelkezésére!

Klíma tisztítás

Bizonyára Ön is meglepődik, amikor az egyébként nem koszos lakását összeporszívózza, majd azután kitakarítja a portartályt. Csodálkozik, honnan van benne ennyi por, mikor nem is volt ekkora kosz. Most gondolja át, mennyi ideig üzemeltette a porszívót. Negyedóra? Félóra? Akkor gondolja el, hogy a klíma, ami egy szezonban mehet akár több száz órán keresztül, mennyi port képes magába szívni? Ha nincs megfelelően kitakarítva a készülék, akkor az komoly meghibásodáshoz vezethet, arról nem is beszélve, hogy a láthatatlan szennyeződéseket is el kell távolítani, hiszen a klímák szűrőrendszerében veszélyes, komoly betegségeket okozó kórokozók telepedhetnek meg. Természetesen cégünk a klímatisztítást is vállalja Budapesten, a Várkerületben is.

Néhányunkban talán felmerül a kérdés, minek egy klímát tisztítani, hiszen nem is koszos. Nos, a látszat csal.

Klíma karbantartás
Klímatöltés

Klímatöltés

Budapesten, a Várkerület egész területén vállalja cégünk klímakészülékek gázfeltöltését és a gáz töltöttségével kapcsolatos munkálatokat, mint például gáztartály szivárgás ellenőrzése és gáztöltet tömörítettségének a mérése. Mivel ezek a klíma készülékek minden esetben gázt tartalmaznak, házilag hozzájuk nyúlni veszélyes. 

Ha Ön próbálja feltölteni a gáztartályt amellett, hogy a klíma meghibásodását okozhatja, balesetveszélyes helyzetet idézhet elő. Ha klímája már nem üzemel olyan hatékonyan, hívjon minket, hogy meg tudjuk mérni a gáz töltöttségét.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás