Klímaszerelés VII. kerület

Budapesten Erzsébetvárosban garanciálisan vállaljuk klímák telepítését, javítását, karbantartását, le-, és felszerelését, áthelyezését. Ezenkívül számíthat ránk Klíma tisztításban, szivárgásvizsgálatban, és gázfeltöltésben is.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímaszerelés VII. kerület Klímaszerelés VII. kerület

Klímaszerelés Erzsébetváros

Bármilyen típusú klímával kapcsolatos szolgáltatást keres, megtalálta a megfelelő céget. Cégünk ugyanis minden klímával kapcsolatos lehetséges problémát kezel. Klimatizálási terv készítését, klímarendszerek telepítését, meghibásodott klímák javítását, tisztítását, karbantartását, emellett szivárgásmentesség vizsgálatát és klíma töltést is vállalunk. Munkáinkat márkafüggetlenül végezzük, minden valaha Magyarországon forgalmazott készülékhez értenek kollégáink. Vállaljuk klímarendszerek le-, és átszerelését is. 

Kollégáink kivétel nélkül mind olyan szakemberek, akik rendelkeznek a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság által kiállított engedéllyel, ennek köszönhetően hivatásos klímaszerelők. Bármilyen klímával kapcsolatos feladathoz hívjon olyan szakembert, aki érti a dolgát. Ránk számíthat!

Klímaszerelés

Amennyiben eldöntötte, hogy klímát szeretne, de még nem tudja milyen típust válasszon, már érdemes megkeresni minket, mert egy lakás alapterületén és lég-köbméterén túl, sok egyéb dolog befolyásolhatja, milyen típusú és teljesítményű klímát érdemes választani. A vásárláshoz végfelhasználói tanúsítványra lesz szüksége, amely garantálja, hogy hivatásos klímaszerelő végzi el a klíma beszerelését. Ugyanakkor könnyebb és járhatóbb útja is van ennek, mivel kollégáink már a készülék kiválasztásától végig tudják koordinálni a folyamatokat, a klíma készüléket is beszerzik Ön helyett, aminek a tárolásával sem kell bajlódnia a felszerelés időpontjáig. 

Ezen felül azonban még több előnye van, hogyha velünk szerelteti be a klímáját, hiszen amellett, hogy egy teljes év beszerelési garanciát adunk, az első klíma karbantartást ingyen végezzük.

Klímaszerelés Erzsébetváros
Klímaszerelés Erzsébetváros

Klíma karbantartás

A klíma karbantartás tulajdonképpen olyan, mint az autóknál a kötelező szerviz. Bár az emberek nem szeretik ezt a szót: kötelező, ha jobban a dolgok mögé nézünk ,azonban rájövünk arra, hogy az ilyen kötelező dolgok a mi javaikat szolgálják ugyanúgy, ahogy az autónál is a kötelező szerviznél derülnek ki az olyan esetleges meghibásodások, amik később családunk életét veszélyeztethetik. A klímánál is a rendszeres karbantartás során buknak ki azok az esetleges hibák, amik a klíma készülék tönkremenetelét okozhatják. 

Ami jár, az jár

Semmilyen háztartási elektromos berendezésnél nem jó hír, ha meghibásodik, azonban mivel nem egy teafőzőről beszélünk, az ára sem azokkal vetekszik. Egyértelműen azt szeretnénk, hogy sok évig hűséges társa legyen háztartásunknak, szinte már már családtag. Akkor adjuk is meg neki azt a gondoskodást, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy hűségesen kiszolgálhassa az idejét.

Klímatisztítás 

A klíma rendszerek tisztítása több okból fontos és nemcsak a szemnek látható szennyeződések miatt. Természetesen azokat is fontos megemlíteni, hiszen a környezetből rengeteg szennyeződés és por rakódik le ezekben készülékekben, nemcsak a kültéri egységet érintve. Bizony, a beltéri egységekben is rengeteg ilyen szennyeződés felgyűlhet. A lakásban is rengeteg por található. Minden klíma egység esetében fontos az, hogy ezek a szennyeződések megfelelő technikával szakszerűen el legyenek távolítva, mivel súlyosan befolyásolhatják a klíma működését és élettartamát. Ha a klímakompresszor telerakódik ilyen szennyeződésekkel, akkor képtelen lesz megfelelően üzemelni, egyre jobban fog erőlködni, ami közben a megszokott energia többszörösét használhatja,  de majd akár tönkre is mehet. 

Ugyanakkor a tisztítás során nem csak ezektől a szennyeződésektől kell mentesíteni a készülékeket, hiszen még ezektől talán veszélyesebbek azok a láthatatlan szűrőrendszerben megtelepedő kórokozók, melyek komoly egészségkárosodást okozhatnak. Ezeket csak szakszerű fertőtlenítéssel lehet tartósan eltávolítani a készülékből. Bizonyára most már érti, miért fontos a rendszeres időközönkénti klímatisztítás.

Klímaszerelés Erzsébetváros
Klímaszerelés Erzsébetváros

Klímatöltés

A klíma töltését minden esetben meg kell hogy előzze egy szivárgásvizsgálat. Ez nem csak a klíma működése szempontjából fontos, de az egészségünk és a környezet védelme érdekében is. A klímarendszerek ugyanis, mint sok egyéb más gázzal működő hűtőrendszerek, fluortartalmú gázokkal üzemelnek, amelyek ugyan elődeiknél sokkal kevésbé károsítják a környezetet, azonban az üvegházhatáshoz így is nagymértékben hozzájárulnak. Ezért rendkívül fontos, hogy a szivárgásokat a minimálisra csökkentsük, vagy teljesen kizárjuk. 

Emiatt az ilyen készülékek többségénél kötelező a szivárgásvizsgálat egyébként is, de töltés sem történhet enélkül, egy készüléknél sem .Természetesen ránk számíthat klímatöltéssel kapcsolatban is, melyet garanciálisan végzünk el Ferencvárosban is!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás