Klímaszerelés IX. kerület

Ferencvárosban is van választása. Választhatja a minőséget, és a magas színvonalú szolgáltatást, kedvező áron. Cégünk márkafüggetlen, teljes körű klíma ellátó szolgáltatásokkal várja kedves ügyfeleit, garanciális munkálatokkal.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímaszerelés IX. kerület Klímaszerelés IX. kerület

Klímaszerelés Ferencváros

Ferencvárosban él és klímát szeretne? Netán elromlott a meglévő készüléke, vagy csak karbantartást szeretne elvégeztetni rajta? A legjobb helyen jár, hiszen cégünk piaci viszonylatban, a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtja, a legkedvezőbb áron, ferencvárosi ügyfeleinek is. Ha Önnek fontos, hogy megbízható, precíz, diszkrét és munkájukra igényes embereket engedjen be a lakásába, hogy egy ilyen munkát elvégezzenek, akkor forduljon hozzánk bizalommal! 

Az alkalmazásunkban álló szakemberek mindegyike feddhetetlen, megbízható hivatásos klímaszerelő, akik sok éves tapasztalatukkal és igényes munkájukkal biztosítják, hogy ilyen színvonalú munkálatokkal állhassanak az Önök rendelkezésére. Személyre szabott ajánlatért kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunkat. Időpont egyeztetést követően, rövid határidővel a kollégáink felkeresik Önt, bármiről is legyen szó.

Klímaszerelés

Egy korábbi kormányrendeletnek köszönhetően, Magyarországon napjainkban klímát kizárólag olyan, hivatásos klímaszerelő szakember telepíthet, aki rendelkezik a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság erre irányuló engedélyével és regisztrációjával. Már a vásárláshoz is elengedhetetlen, hogy Ön rendelkezzen egy hivatalos végfelhasználói tanúsítvánnyal, mely előre biztosítja a gyártót és a forgalmazót arról, hogy a beszerelés tényleg ilyen szakember által fog megtörténni. Mi megkönnyítjük a dolgát, mert rajtunk keresztül a klíma készüléket is beszerezheti és természetesen engedéllyel rendelkező hivatalos klímaszerelő munkatársaink garanciálisan be is szerelik azt Önnek. 

Ha minket választ, amellett, hogy magas színvonalú igényes munkát kap cserébe kedvező áron, az 1 év beszerelési garancia mellé meglepjük Önt egy ingyenes ajándék karbantartással is.

Klímaszerelés Ferencváros
Klímaszerelés Ferencváros

Klíma karbantartás

Ha nem végzi el a klíma rendszeres karbantartását, akkor a gyártó sem tudja garantálni önnek a klíma hosszú élettartamát és valószínűleg a készülék is akkor fogja jelezni ennek a hiányát, amikor Önnek a legnagyobb szüksége lenne rá, hogy megbízhatóan működjön. A karbantartás rendkívül fontos, mert annak hiányában nem csak a készüléke hibásodhat meg akár javíthatatlan mértékben, de a családja egészségét is súlyosan kockára teheti. Karbantartás során a klímarendszer összes egységét szakszerűen kitisztítjuk, a szűrő rendszereket kifertőtlenítjük speciális fertőtlenítőszerekkel, ellenőrizzük gáztöltet tömörítettségét, szivárgás mentességét. Amennyiben szükséges, pótoljuk a hiányzó gáz mennyiségét. 

Ki végezheti el ezeket a munkálatokat?

Ezeket a műveleteket szakember végezheti. Amennyiben nem történnek meg, vagy más nyúl a készülékhez, Ön elveszítheti a készülék gyári garanciáját. Évente két karbantartást érdemes csinálni, Főleg hogyha télen is üzembe helyezik a készüléket, akár csak alkalmankénti fűtésre is.

Klímatisztítás

A klímát éppúgy rendszeresen tisztítani szükséges, mint karbantartani. Éppen ezért, a karbantartás során is el szoktuk végezni ezt a tisztítási folyamatot. Állhatnak elő azonban olyan életkörülmények, ami miatt sűrűbben kell egy klímát tisztításnak alávetni, például kisállat a lakásban. Klímatisztítás alkalmával a készülék összes egységét alaposan és szakszerűen megtisztítjuk, mind a látható és láthatatlan szennyeződésektől is, mint például por és a szűrő rendszerben elszaporodó mikroorganizmusok. 

Cégünk Budapesten a IX. kerületben is vállalja klímák szakszerű tisztítási munkálatait, természetesen garanciával. Ha Ön idén még nem végeztetett el klíma karbantartást, érdemes klímatisztítást a karbantartással együtt kérnie.

Klímaszerelés Ferencváros
Klímaszerelés Ferencváros

Klímatöltés

Karbantartás alkalmával a klímatöltést is el szokták végezni kollégáink. Ugyanakkor a klímatöltést akkor tudják elvégezni, hogyha van miért. Ugyanis hogyha annyira jól zár a klímának a hűtőrendszere, hogy megfelelő tömörségű hűtőgáz található a készülékben, abban az esetben nem szükséges a töltés. Előfordulhat azonban, hogy máskor kell klímatöltést végezni. Több okból javasoljuk, hogy otthon saját kezűleg miért ne álljon neki ennek a folyamatnak. Egyrészt azért, mert a fluortartalmú gázok veszélyesek lehetnek, másrészt a készülék tönkremehet, harmadrészt azért sem mert tilos. 

Klímatöltést csak erre hivatott szakember végezhet, akinek még a szükséges engedélyekkel is rendelkeznie kell ehhez. Minden töltési munkálatot meg kell hogy előzzön szivárgásmentesség vizsgálat. E nélkül a készülék nem tölthető. Ha úgy érzi, hogy klímája már nem működik megfelelően lehetséges, hogy ilyen probléma áll a háttérben. Hívjon minket, hogy fel tudjuk mérni a probléma hátterét és ki tudjuk küszöbölni azt.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás