Klíma javítás Budapest

A klíma meghibásodása esetén kihez kell fordulni? Megelőzhető lett volna a baj? Megszerelhetjük mi a saját klímánkat? Mi erre a szabály? A karbantartás segít megelőzni a hibák többségét és ha mégis hiba csúszik a gépezetbe, könnyebben javítható.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma javítás Budapest Klíma javítás Budapest

Klíma javítás Budapest

Cégünk Budapest össze kerületében vállalja klímák és klímarendszerek javítását, magas színvonalú és garanciális kivitelezéssel. A klíma javítását kizárólag szakemberrel végeztessük el, különben a gyári garanciát megvonja a gyártó, ahogyan akkor is, ha nem tartatjuk rendszeresen karban a készüléket. A rendszeresen karbantartott készülékek sokkal kevésbé hajlamosak a hibákra és könnyebben javíthatóak.

Amennyiben azt tapasztalja, hogy a készüléke meghibásodott, forduljon hozzánk bizalommal, javításiban jártas munkatársaink kedvező áron, garanciával végzik el az általunk telepített készülékek javítását . Amennyiben más cég által felszerelt klímát javíttatna, erre is van lehetőség. Kérje személyre szabott ajánlatunkat, melyet igényeihez állítunk össze! Budapesten és Pest megyében rövid kiszállási határidővel állunk rendelkezésére. A klímák helyreállítását szervizszolgáltatásaink keretein belül akár NON-STOP biztosítjuk. Klíma javítás Budapest szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdéseivel keresse ügyfélszolgálatunkat vagy üzenjen nekünk online, ahol ajánlatot is kérhet.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás