Fűtés klímával

Fűtés klímával – ma már könnyen megoldható a lakások fűtése klímával, amelynek kedvező árú a fenttartása. Budapesten vállaljuk a fűtő klímáknak a beszerelését. Segítünk Önnek kiválasztani a megfelelő készüléket. Keressen minket bizalommal.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Fűtés klímával Fűtés klímával

Fűtés klímával

A fűtés ma már abszolút megoldható klímával is. Sokan félnek ettől, hiszen a köztudatban még mindig az él, hogy villannyal fűteni nagyon drága, azonban ez már nem igaz a modern klímákra. A modern, inverteres klímák már kifejezetten keveset fogyasztanak, így abszolút megéri a lakásokat nem csak ezzel hűteni, hanem fűteni is.

Ha klímát szeretne otthonában, akkor feltétlenül keressen fel minket. Először mindig van egy előzetes felmérés, amely során felmérjük az otthonát. Az otthona felmérése során megnézzük többek között, hogy milyen elosztású az otthona, milyen klíma készülékre lenne szüksége, valamint azt is, hogy milyen az elektromos hálózat.

Segítünk Önnek kiválasztani a megfelelő készüléket. Figyelembe vesszük az Ön egyedi igényeit is. Ha szeretné, akkor be is szerezzük Önnek a készüléket. Ha velünk szerelteti be a készüléket, akkor egy év beszerelési garanciát adunk Önnek, valamint egy egyszeri ingyenes karbantartást. Kérjük keressen fel minket bizalommal, hogyha klímát szeretne!

Fűtés klímával: előnyök

A klímával való fűtésnek számtalan előnye van. Az egyik legnagyobb előnye az, hogy biztonságos. Ha klímával fűti az otthonát, akkor ki van zárva, hogy lakástűz legyen, nem fog leégni az otthona. Nem kell félnie a szénmonoxid mérgezéstől sem, nem tud semmi olyan történni a klímával, ami miatt veszélyben lenne az élete.

Ezek a készülékek rendkívül költséghatékonyak. A legtöbb klíma készülék már „A” kategória fölött van, nem ritka az A+++ besorolás sem. Ez azt jelenti, hogy keveset fogyasztanak, ezáltal nem csak, hogy környezetbarátabbak, hanem a villanyszámlát sem emelik meg különösebben.

Fűtés klímával: előnyök
Fűtés klímával: előnyök

További előnye, amit már említettünk, hogy környezetbarát. A gázzal való fűtéssel fosszilis energiát használunk el, azonban a klímával való fűtés által képesek vagyunk megújuló energiaforrásokat is használni, mint például a napenergia. Ha fosszilis energiát égetünk el, akkor azzal szennyezőanyagokat juttatunk a levegőbe, amely növeli az üvegházhatást.

A klíma egy kompakt készülék. Nyáron hűt, télen pedig fűt, nincs szükség több készülékre. Fontos szempont a klímánál, hogy általában a plafon közelében helyezkedik el, így könnyedén lehet a bútorokat kedvünk szerint mozgatni.

Fűtés klímával: hátrányok

A klímának természetesen van hátránya is. A fűtő klímákkal kapcsolatban vannak, akik egy halk, monoton zajra panaszkodnak. Mivel a klíma egésznap folyamatosan megy, így meg történhet az, hogy a készülék hangja este, amikor minden elalszik hallhatóbb lesz. Manapság már sok bemutatóterem van, ahol meg lehet hallgatni, hogy a klíma mennyire hangos, így jól tud dönteni, de természetesen mi is segítünk. 

A klímáknál nagyon fontos dolog, hogy fél évente vagy évente egyszer ki legyen tisztítva. Ez természetesen a gázkészülékekre is vonatkozik, azonban a klímáknál sokkal hamarabb előkerülnek a problémák, hogyha nincsenek rendszeresen karbantartva. Kérjük keressen fel minket bizalommal, hogyha fűtő klímát szeretne az otthonába. Várjuk megkeresését!

Fűtés klímával: hátrányok

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás