Légkondi szerelő

Gyakran tapasztaljuk, hogy időnként felmerül a kérdés, milyen a jó légkondi szerelő? Szerintünk megbízható, precíz és pontos, munkájára felelősséget és garanciát vállal, mindezek mellett pedig az ügyfél érdekeit tartja szem előtt.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Légkondi szerelő Légkondi szerelő

Légkondi szerelő

Lelkiismeretes légkondi szerelő munkatársaink ingyenes helyszíni felmérés keretein belül segítenek Önnek a megfelelő készülék kiválasztásában. Cégünk nem áll szerződésben egy márkaképviselettel sem, így ajánlásainkat a saját, több évtizedes tapasztalataira hagyatkozva tesszük meg, kiemelt figyelmet fordítva otthona tulajdonságaira, a készülék minőségére, a gyári garanciára, a könnyű javíthatóságra és az alkatrész utánpótlásra. A megfelelő készülék kiválasztását követően a klíma végleges helyét is ki kell tűzni, hiszen a lakáson belül és kívül sem mindegy, hogy hol kerülnek felszerelésre az egységek. Jó tisztában lenni a lakóövezet érvényben lévő szabályozásaival, otthonunk műemlék jellegével vagy a lakóközösségi rendeletekkel, hiszen számos rendelet befolyásolja, hogy a készüléket hova szereljük fel.

A lakásban való elhelyezés is megfontolandó, főleg a nagyobb belmagasság esetén, hiszen ha nem a felső fél métert hanem a lakóteret szeretnénk hűteni, akkor nem mindegy, hogy hova szereljük fel a készüléket. Forduljon hozzánk bizalommal, kérje ingyenes helyszíni felmérésünket, mely során egyedi ajánlatát is összeállítjuk a fent említett kérdések eldöntését követően. Légkondi szerelő munkatársaink Budapesten és Pest megyében, rövid kiszállási határidővel vállalják a készülékek telepítését egy teljes év szerelési garanciával és ajándék tisztítással.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás