Klímaszerelés II. kerület

Budapesten, a II. kerületben, engedéllyel rendelkező szakembereink közreműködésével, rendkívül kedvező árakon vállalunk bármilyen klímarendszerrel kapcsolatos munkálatot, legyen az előcsövezés, beszerelés, karbantartás, vagy a készülékek javítása.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímaszerelés II. kerület Klímaszerelés II. kerület

Klímaszerelés II. kerület

Budapesten, a II. kerületben vállalunk minden klímakészülékkel kapcsolatos munkálatot. Klímák teljes körű ellátását, beszerelést, javítást, karbantartást és hibaelhárítást is. Munkatársaink a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság regisztrált, engedéllyel rendelkező tagjai, akiknek a munkájára feltétel nélkül garanciát vállalunk.

Miért fontos a garancia? Mert ezzel biztosítjuk Önt arról, hogy jól dönt, ha minket választ. Megbízunk kollégáink szakértelmében, mert sokéves tapasztalatukkal a szakma kiemelkedő szakemberei, akik, legyen szó bármely típusú készülékről, nagy hozzáértéssel nyúlnak hozzá. 

Klímaszerelés

Cégünk Budapesten, a II. kerületben vállalja klíma készülékek telepítését, beszerelését. A klíma beszerelését csak olyan szakember végezheti, aki rendelkezik az ehhez szükséges engedélyekkel. Munkatársaink szakképzett és tapasztalt klímaszerelők, akik sok éve dolgoznak a szakmában. Kimagasló színvonalú gyors és hatékony munkájukkal járulnak hozzá ahhoz, hogy az általuk beszerelt klímakészülék szakszerűen legyen telepítve és megbízhatóan működjön. 

Egy helyszíni felmérés során megvizsgálják az Ön otthonát és segítenek kiválasztani az igényeinek leginkább megfelelő készüléket. Mivel klímát vásárolni is csak szakember által érvényesített végfelhasználói tanúsítvány a lehetséges, így a klíma beszerzéséről is gondoskodnak Ön helyett, hogy ezzel is segítsék.

Klímaszerelés II. kerület
Klímaszerelés II. kerület

Klíma karbantartás

Cégünk Budapest II. kerületében is ingyenes kiszállással vállalja klímakészülékek teljes körű karbantartását. A karbantartás nagyon fontos, hiszen ezzel biztosítjuk a klíma hosszú élettartamát és energiatakarékos működését. Évente legalább egyszer sort kell keríteni rá. Ha Ön csak hűtésre használja a klímakészüléket, akkor tavasszal érdemes karban tartani, azonban ha nyári használat mellett télen, fűtésre és alkalmazza, úgy évente két karbantartás szükséges. 

Mikor érdemes karbantartani?

Minden esetben az adott szezont megelőzően végeztesse el és mindig szakember segítségét kérje ehhez. Kollégáink gyorsan és hatékonyan elvégzik a karbantartást klíma berendezésén, mely munkára minden esetben garanciát vállalunk.

Klíma tisztítás

Annak ellenére, hogy a klímák nem tűnnek koszosnak, rendszeresen takarítani kell őket, hiszen rengeteg szennyeződés rakódik beléjük. Ezek egy része láthatatlan. A klíma szűrőrendszere átveszi a lakás páratartalmát, emiatt rendkívül kedvező táptalajt biztosít a kórokozók megtelepedésének és szaporodásának. Ha ezek a szűrők nincsenek kitakarítva, a kórokozók a légtérbe kerülnek, belélegzésük pedig súlyos megbetegedéseket okozhat. Ne kockáztassa családja egészségét, hívja ügyfélszolgálatunkat időpont egyeztetés céljából!

Klímatisztítás Budapesten, a II. kerületben! Ingyenes kiszállással, rendkívül kedvező árakkal, ellenben magas színvonalú munkával várjuk kedves ügyfeleinket, akik klímatisztítás szolgáltatásainkat szeretnék igénybe venni.

Klímaszerelés II. kerület
Klímatöltés

Klímatöltés

Budapesten a II. Kerületben vállaljuk klímák gázfeltöltését és minden egyéb, ezzel kapcsolatos munkálatot. Ha egy klímában nincs elegendő gáz, akkor nem tud megfelelően működni, aminek következtében csökkenhet az élettartama. Ha Ön azt tapasztalja, hogy a készülék nem fúj eléggé hideg levegőt, feltétlenül nézesse meg egy szakemberrel, mert valószínűleg a gáz töltöttségi szintje nem megfelelő. Minden esetben vegye igénybe szakértő segítségét, ránk természetesen ebben az esetben is számíthat, hiszen kollégáink megfelelően képzett emberek, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a szakmában, mint klímaszerelők. 

Klíma gázfeltöltés alkalmával ellenőrzik, hogy nincs-e szivárgás a készülékből és ha mindent rendben találnak elvégzik a gázfeltöltést. Abban az esetben, ha valahol ereszt a gáz, a berendezés feltöltés előtt javítást igényel, melyet kollégáink szintén el tudnak végezni, akár a helyszínen is.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás