Klímaszerelés VI. kerület

Klímák teljes körű szerelési és javítási munkálatait vállaljuk garanciával Terézvárosban. Ha minket bíz meg, egészen biztosan nem fog csalódni, mert munkatársaink magasan képzett és tapasztalt szakemberek, munkájukra garanciát vállalunk.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímaszerelés VI. kerület Klímaszerelés VI. kerület

Klímaszerelés Terézvárosban

Ma már a klíma készülék vásárlása sem úgy működik, mint pár évvel ezelőtt. Ahhoz, hogy Ön meg tudja venni, egy klíma telepítésére szóló engedéllyel rendelkező klímaszerelő által érvényesített végfelhasználói tanúsítványra van szüksége.  

Ez, egy pár évvel ezelőtt megalkotott kormányrendeletnek köszönhetően van így, ugyanis megalkotása előtt a szakképesítés nélküli klímaszerelők rengeteg kárt okoztak hozzáértés nélküli munkájukkal. Tulajdonképpen kijelenthetjük, hogy e rendelet az Önök védelmében és érdekében született. 

Klíma telepítése

Mint ahogyan a gyártók részéről az a lépés is, hogy akkor biztosítják a teljes gyári garancia időt, hogy ha a klímakészülék szakember által lett beszerelve és a karbantartva, meghibásodás esetén javítása is hasonlóképpen történik. A klímák bonyolult szerkezetek, melyeknek sem beépítését, karbantartását, vagy szervizelését nem bízhatunk akárkire. Éppen ez az oka annak, hogy cégünk, csak és kizárólag olyan klímaszerelőket alkalmaz, akik minden szükséges szakképesítéssel rendelkeznek ahhoz, hogy készülékeket magától értetődő szakértelemmel kezeljék.

Munkatársaink profi munkát végeznek, melyre minden esetben teljes körű garanciát vállalunk. Ha minket bíz meg klímarendszer telepítésével, akkor 1 év beszerelési garancia mellett, az első karbantartást is ingyen adjuk.

Klímaszerelés VI. kerület
Klímaszerelés VI. kerület

Klíma karbantartás

A klíma karbantartás rendkívül fontos, hiszen e nélkül nem működhet hatékonyan készülékünk. Rengeteg szennyeződés rakódik bele, mind a lakásból, mind a környezetből. Ha ezek nincsenek rendszeresen kitakarítva, az a klíma súlyos meghibásodását okozhatja, akár végleg tönkremehet a készülék. Karbantartás alkalmával a klíma összes bel-, és kültéri egységét ellenőrizzük, kitakarítjuk, ha szükséges, az alkatrészeket kicseréljük, ellenőrizzük a gázszivárgás mentességét és töltöttségi szintjét. Ha ez nem éri el a megfelelő szintet, akkor természetesen a gázfeltöltést is elvégezzük. Ezen felül alapos fertőtlenítésnek vetjük alá a szűrőrendszert, mindezt gyorsan és hatékonyan, hogy a karbantartás után, akár azonnal használatba vehesse klímáját. Budapesten a VI. kerületben is hívhat minket.  

Karbantartási kisokos

A karbantartási munkálatokat évente legalább egyszer, esetleges téli használat esetén kétszer szükséges elvégeztetni. Érdemesebb erre tavasszal sort keríteni, mivel munkatársaink ekkor rövidebb határidővel tudják vállalni ezeket a munkálatokat. Később, a nyári hónapokban sokkal elfoglaltabbak, ezért lehet hogy a nyári forróságban, mikor Ön már szívesen használná a készülékét, várnia kell. A fűtés előtti karbantartásra ugyanezen okokból ősszel, a fűtési szezon előtt érdemes szakembert hívni.

Klíma tisztítás

Lakásunkban nagyon kellemes hőmérséklet és viszonylag magas páratartalom található, amelyet a szűrők átvesznek, ezáltal remek táptalajt biztosítva nagyon veszélyes gombák, vírusok és baktériumok számára, melyek rendkívül komoly megbetegedéseket okozhatnak. Ugyanis ezek a kórokozók elkezdenek szaporodni a megfelelő élettér hatására, aminek a következtében, porlasztott állapotban a légtérbe ürülnek, belélegzésük esetén pedig többféle tüdőgyulladást, akár légiós betegséget is okozhatnak. Ne tegye ki családját ennek a kockázatnak, mindig időben tisztíttassa ki klímáját! Terézvárosban rendkívül gyors határidővel vállaljuk klímarendszerek precíz kitisztítását, fertőtlenítését, hívjon minket bizalommal!

A klíma tisztítása klímák egyik érzékeny pontja, hiszen amellett, hogy tisztítás hiányában nagy esély van a készülék meghibásodására az egészségünket is komolyan kockára tesszük.

Klímaszerelés VI. kerület
Klíma feltöltés

Klíma feltöltés

A klímákban található gáz, nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy a készülék lelkét képezi, mivel ennek segítségével hűtik le a levegőt, hogy mi, a nyári forróságban is egy kellemes hőmérsékletű lakásban érezzük jól magunkat. Természetesen a karbantartás során, minden egyes alkalommal ellenőrzik kollégáink a gáztöltetet, azonban, hogyha az akkor nem igényel feltöltést, a későbbiekben előfordulhat hogy a gáz valamilyen okból kifolyólag távozik a készülékből. 

Kérjük Önöket, hogy ne álljanak neki saját maguk ezt a gázt pótolni, mivel gázzal dolgozni mindig kockázatos, akár balesetveszélyes helyzetet is előidézhetnek vele, hiszen gázfeltöltés előtt ellenőrizni kell a készülék szivárgás mentességét, amit csak szakember tud elvégezni. Budapesten a VI. kerületben vállaljuk klímák gázfeltöltését ,szivárgásmentesség ellenőrzéssel együtt, teljes körű garanciával.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás