Klímaszerelés XI. kerület

Újbudán vállaljuk klímák teljes körű kiszolgálását. Ha klímát szereltetne fel, forduljon hozzánk bizalommal. Extra szolgáltatásokkal és magas színvonalú munkával várjuk kedves ügyfeleinket. Ezen felül vállaljuk klímák javítását is.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímaszerelés XI. kerület Klímaszerelés XI. kerület

Klímaszerelés Újbudán

Klímát szeretne? Tudja-e, hogy mi alapján kell egy készüléket kiválasztani? A legtöbb ember azt hiszi, hogy elég a lakás alapterületéhez igazítani a klíma teljesítményét. Ez nem baj, hiszen nem is az ő feladatuk az, hogy tisztában legyenek azokkal a tényezőkkel, amit egy szakembernek számításba kell vennie ahhoz, hogy a legjobb készüléket javasolja.

Ugyanis a szakember ezt is teszi. Nem csak felszereli és megszereli a klímát. A klímavásárlás folyamata már akkor elkezdődik, mikor még csak a készülék típusát szeretnénk kiválasztani és annak a végleges helyét. Mi ettől a pillanattól ott vagyunk és kellő szakértelemmel asszisztáljuk végig a folyamatot. Mindemellett extra szolgáltatásokkal gondoskodunk az Ön kényelméről.

Klíma tisztítás 

A klíma tisztítás mint olyan, tulajdonképpen tekinthető nagytakarításnak is. A klímák szűrőrendszerében -mivel kiváló táptalajként szolgálnak a meleg, párás közeggel- olyan kórokozók telepednek meg, melyek közvetlenül felelősek felső légúti megbetegedésekért. Itt nem holmi nátháról beszélünk, hanem igen súlyos betegségekről, melyek egy felnőtt emberre is különösen veszélyesek, nemhogy egy gyermek, vagy egy idős családtag esetében. Egy krónikus tüdőgyulladás, vagy egy légiós-betegség pedig ilyenek. Ahhoz, hogy ezt elkerüljük, rendszeresen takarítani kell a klímát. 

Ugyanakkor van, aki pont ezek miatt a veszélyek miatt nem mer klímát telepíttetni otthonába, mert fél ezektől a fertőzésektől. Őket meg tudjuk nyugtatni, hiszen ha legalább fél évente szakember által ki van takarítva a készülék, teljesen nyugodtak lehetünk, hiszen akkor nem adunk teret és lehetőséget ezeknek a betegségeknek. Viszont azt is fontos megemlíteni, hogy a kereskedelmi forgalomban kapható készítmények, melyeket magánember is megvásárolhat, sajnos nem tisztítják megfelelő mértékben a készüléket. Mindig hívjon szakembert és ha fél évnél régebb óta áll a klíma, akkor tisztítás nélkül ne indítsa be! 

Klíma tisztítás
Klíma karbantartás

Klíma karbantartás

A karbantartás olyan a klímák számára, mint egy autónak a kötelező szerviz. Ennek során a klíma működéséhez nélkülözhetetlen alkatrészek is ki lesznek tisztítva, melyekre azért van szükség, mert ha ezek telerakódnak szennyeződéssel, akkor nem csak rontják a klíma hatékonyságát, de tönkre is tehetik azt. Ha a kompresszor -ami a mai készülékek esetében többnyire a szabad ég alatt helyezkedik el-, beszennyeződik a szmogtól és a levegőben található megannyi portól, működése egyre erőlködőbbé válik, ami meghibásodáshoz vezet. A kompresszor a klímák legdrágább alkatrésze és sajnos az ebből fakadó hiba nem minden esetben javítható. 

Mikor tartsuk karban a klímát? 

Klíma karbantartást soha ne a szezonra időzítsünk. Minden esetben érdemes a használat előtti hónapban sort keríteni erre, hogy egy hirtelen beköszöntő időjárási hullám miatt se kerüljünk olyan helyzetbe, hogy karbantartás nélkül kényszerülünk beindítani. Arról nem is beszélve, hogy megrendeléseink száma a szezon érkeztével nő, így lehetséges, hogy Önnek várnia kell ránk. 

Klíma gáztöltés

Klíma gáztöltést soha nem végezhetünk szakember nélkül. Valójában a többit sem, hiszen a gyári garanciát és készülékünk épségét tesszük vele kockára, azonban a gáz-kérdés ennél is komolyabb. A klímák olyan gázzal vannak töltve, melyek nagy mennyiségben súlyos hatással lehetnek a légkörre. 

Klímatöltés előtt kötelező elvégezni egy szivárgás mentesség vizsgálatot. Enélkül nem történhet gáztöltés. A legtöbb klíma esetében ezt a vizsgálatot törvény írja elő. Elhalasztása súlyos következményekkel járhat. 

Klíma gáztöltés
Klíma telepítés Budapest XI. kerület

Klíma telepítés Budapest XI. kerület

Ha Ön még csak most szemezget, hogy milyen klímát kellene vásárolni, azt javasoljuk, hogy már ebben a stádiumban vegye fel velünk a kapcsolatot, mivel ingyenesen nyújtunk szakszerű segítséget a választásban. Tesszük ezt egy ingyenes helyszíni felmérés során, ahol azt is megállapítjuk, hogy hova és milyen technikával legyen felszerelve a készülék. 

Minden általunk elvégzett munkára garanciát vállalunk, de az általunk beszerelt klímákra 1 teljes év szerelési jótállást biztosítunk. Ezen felül az első tisztítást ingyenesen végezzük el Önnek. Ne feledje, klíma telepítésre ne a nyár közepét válassza, mert előfordulhat, hogy kollégáinkra többet kell várnia, mint ha tavasszal gondol rá. 

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás