Klíma telepítés, klíma beépítés

A klímák telepítésének alapfeltétele a jó minőségű készülék mellett a magas minőségű felszerelés is. Nem elég egy jó minőségű készüléket megvenni, utána kell járni a javíthatóságnak, és gondoskodni a megfelelő minőségű telepítésről is.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma telepítés, klíma beépítés Klíma telepítés, klíma beépítés

Klíma telepítés, klíma beépítés

A klíma telepítés, klíma beépítés menete a már a helyszíni felméréssel elkezdődik, hiszen a klímaszerelő szakemberekkor keresi fel Önt otthonában, hogy a hosszú évekre hű társának szánt klíma kiválasztásában segítsen. Munkatásaink ingyenes helyszíni konzultációt tartanak Önnél, ahol nem csak a megfelelő készüléket választják ki közösen, de az egyedi ajánlatot is elkészítik, mely tartalmazza az Ön igényeinek megfelelő feltételeket, a határidőket és a kedvező árat, melyet biztosítunk.

A klíma beszerelésének azonban megvannak a maga szabályai, hiszen klímát Magyarországon egy 2015-ben alkotott rendelet értelmében kizárólag engedéllyel rendelkező, szakképzett klímaszerelő szerelhet be. Maga a telepítés gyorsan és szakszerűen zajlik, az esetek többségében a rajtunk keresztül megvásárolt készülékkel, mely gyorsítja és rugalmasabbá teszi a folymatot. Fontos, hogy a beszerelés is magas minőségben történjen, hiszen ez adja meg az alapfeltételeket a klímának ahhoz, hogy valóban hosszúéletű legyen.  Munkatársaink rendkívül tapasztalt és precíz szakemberek, akik  garanciálisan szerelik fel és tartják karban készülékét. Klíma telepítés, klíma beépítés szolgáltatásainkat Budapest összes kerületében és Pest megyében is vállaljuk.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás