Klímaszerelés XIX. kerület

Cégünk kedvező áron vállalja Budapest egész területén, így Kispesten is klímák minőségi és szakszerű kiszolgálását. Szolgáltatásunk mindenre kiterjed, klímáját telepítjük, kiszállítjuk, de a későbbi ellátást is biztosítjuk. Mindezt garanciálisan.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímaszerelés XIX. kerület Klímaszerelés XIX. kerület

Klímaszerelés szolgáltatásaink Kispesten

Minőségi klímaszerelő céget keres Budapesten, a XIX. kerületben? Olyat, aki színvonalas munkát végez, melyre garanciát is vállal? Akkor bizony megtalálta, hiszen ebben az esetben mi vagyunk az Ön cége. Munkatársaink minden olyan szakképesítéssel és minősítéssel rendelkeznek, amik szükségesek ahhoz, hogy hivatalosan és jogszerűen végezhessék ezt a munkát. 

Új klímáját nem csak felszereljük, de előtte helyszíni felmérést biztosítunk mely során tanácsot adunk a készülékkel kapcsolatban. Az általunk telepített klímára 1 teljes év szerelési garanciát nyújtunk, valamint emellett az első tisztítást ingyenesen végezzük el. Lehetne ez ennél is több? Igen! Ugyanis mindezt kedvező áron kínáljuk. Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha klímát szeretne.

Klímatisztítás a XIX. kerületben

Miért fontos a klímát tisztítani? Az embereknél általában 2 véglet létezik. Az egyik típus, aki nem mer klímát telepíttetni otthonába, mert klíma fóbiája van, ugyanis annyit hallott a klímák okozta betegségekről, hogy úgy döntött, nem kockáztat. A másik típus, aki a tipikus " velünk nem történhet meg" kategóriába tartozik. Emiatt nem is veszi elég komolyan magát a klímatisztítást sem, hisz az ő klímájában biztos nem telepszik meg semmi, hisz a lakás tiszta. Ám ez sajnos nem ettől függ, azonban mégsem kell emiatt nélkülöznünk a légkondit.

Hiszen rendszeres tisztítással megszűnik a klímabetegség kockázata. Nézzük azonban, mi is ez? A klímák szűrőrendszere átveszi a lakás kellemes meleg hőmérsékletét és páratartalmát. Ez kiváló táptalaj bizonyos mikroorganizmusok számára, melyek ebben a számukra kellemes közegben előszeretettel szaporodnak el, így készen állnak arra, hogy a klíma beindításakor a légtérbe kerüljenek. Olyan betegségekért felelősek, mint tüdőgyulladás, vagy légiós betegség. Azonban rendszeres és szakember által történő tisztítás esetén ez a kockázat nem áll fent, így nem kell félni a klímától. 

Klímatisztítás a XIX. kerületben
Klíma karbantartás

Klíma karbantartás

A klímák karbantartása tulajdonképpen tekinthető kötelező szerviznek is, épp, mint az autók esetében. Működés közben a kompresszorba temérdek szennyeződés képes lerakódni, ezt muszáj kipucolni ahhoz, hogy ne menjen tönkre. A klímában található kompresszor a készülék lelke, így ha az meghibásodik, akkor a klímánk nem fog működni. Emellett a többi alkatrész működését is ellenőrizzük karbantartás alkalmával. 

Mikor tartsuk karban a klímát?

Van, aki úgy van vele, hogy majd hívok szakembert, ha valami gyanús a klíma működésében. Ennek általában az az eredménye, hogy a szezon közepén, a legnagyobb hőségben megy tönkre a klíma, mikor a legnagyobb szükség lenne rá. Azt javasoljuk, hogy ne várjon a szezonig, legkésőbb előtte kérjen karbantartást. Meglátja, klímája meg fogja hálálni a törődést.

Szivárgásmentesség vizsgálat

A klímák gáznemű hűtőközeggel vannak töltve, mely fizikai tulajdonságai és halmazállapot változása az a folyamat, melynek a hűtő képességét köszönhetjük. Azonban ezek a gázok hatást gyakorolnak a légkörre, ezáltal hozzá tudnak járulni a kialakult globális felmelegedéshez. Emiatt rendeletben szabályozzák azt, hogy a klímák nagy részét kötelező szivárgásmentesség vizsgálatnak alávetni.

Évente legalább egy alkalommal mindenképp ellenőriztesse készülékében a gáz tömörítettségi szintjét és a szivárgás mentességet, akkor is, ha az Ön készülékére ez nem kötelező érvényű!

Szivárgásmentesség vizsgálat
Klíma gáztöltés

Klíma gáztöltés

Klímák gáztöltését csak szakember végezheti, azok légkörre gyakorolt hatása miatt. Ha klímájában kevés a gáz, akkor csökken a hatékonysága, emiatt nagyobb energia felhasználással és erőlködéssel fog igyekezni azon, hogy elérje a beállított hőmérsékletet. Ez azon felül, hogy jóval magasabb számlákat eredményezhet, de a kompresszort is terheli, ami ennek következtében meghibásodás kockázatának van kitéve. 

Ha azt tapasztalja, hogy nem hűt a klímája, vagy nem elég hatékony, feltétlenül hívjon minket, mert ebben az esetben le kell ellenőrizni a gáz töltöttségi szintjét a készülékben. Ha a készülék nem szivárog, akkor elvégezzük a töltést, ha szükséges, akkor javítjuk a meghibásodást.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás