Klímaszerelés III. kerület

Klímák szakszerű beépítése, karbantartása és javítása profi szinten, garanciával a III. kerületben. Ne érje be kevesebbel, mint a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtó, ám piaci viszonylatban a legkedvezőbb áron dolgozó céggel.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímaszerelés III. kerület Klímaszerelés III. kerület

Klímaszerelés III. kerület

Akár klímát szereltetne be, akár a meglévő készüléket szeretné megjavíttatni, vagy karbantartatni, jó helyen jár. Teljes körű szolgáltatást kínálunk a klímák területén. Minden munkánkra garanciát vállalunk és ha velünk szerelteti be klímáját, az első karbantartást ajándékba adjuk.

Cégünk kompromisszumok nélkül nyújtja piaci viszonylatokban a klímaszerelés legmagasabb színvonalát. Az alkalmazásunkban álló klímaszerelők mindegyike rendelkezik a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság által kiállított engedéllyel, amely hozzásegíti Őket ahhoz, hogy felelősségteljes, szakszerű munkát végezzenek ezen a szakmán belül. Ügyfélszolgálatunkon tud időpontot foglalni, ahol minden kérdésére választ kaphat.

Klímaszerelés

A klíma beszerelése is ilyen feladat, melyet egy korábbi kormányrendelet értelmében, ma már csak ilyen engedéllyel rendelkező klímaszerelők végezhetnek el. Ezt a rendeletet az Önök védelmében alkották, mert korábban nagyon sok önjelölt klímaszerelő végzett hanyag munkát, melynek következtében a klíma készülékek meghibásodtak, akár az ingatlan kárára is. A gyártók is olyan készülékre vállalnak garanciát, amelyet ilyen szakemberek szerelnek be és tartanak karban. Klíma szereléssel kapcsolatos tanácsadásért hívja ügyfélszolgálatunkat, bármilyen felmerülő kérdésre nagyon szívesen válaszolunk.

Amennyiben mi szereljük be klíma készülékét, amellett, hogy 1 év beszerelési garanciát adunk, az első karbantartást ajándékba kapja! Éljen ezzel a remek lehetőséggel, hívja ügyfélszolgálatunkat még ma!

Klímaszerelés III. kerület
Klímaszerelés III. kerület

Klíma karbantartás

A klíma karbantartása éppolyan alapvető dolog, mint egy autó szervizelése. Ahogy autónkat sem visszük akárhova, így a klíma esetében is fontos, hogy olyan szakemberre bízzuk, aki szakszerűen végzi el ezt a feladatot. Ha minket bíz meg ezzel a munkával, nem fog csalódni, hiszen az alkalmazásunkban álló klímaszerelők mind magasan képzett és rutinos emberek. Óbudán és Békásmegyeren is vállaljuk klímarendszerek karbantartását, díjtalan kiszállással. Ha Önnek fontos, hogy egy ilyen munkát olyan cégre bízzon, amely erre garanciát vállal, akkor ne habozzon, egyeztessen egy időpontot ügyfélszolgálatunkon.

Karbantartás menete

Karbantartás során munkatársaink teljes körű tisztításnak vetik alá a készüléket, mely minden egységet magába foglal. Szakszerűen megtisztítják a rendszert a lerakódott szennyeződésektől, kitisztítják azt, a szűrőket kifertőtlenítik, és ellenőrzik a gáz töltöttségi szintjét. Amennyiben hibát észlelnek, úgy azt igyekeznek a helyszínen azonnal megjavítani.

Klíma tisztítás

Noha a karbantartás teljes körű, egyéb esetekben is szükség lehet a klíma tisztítására. A szűrők bizonyos esetekben könnyebben és gyorsabban telnek meg szennyeződésekkel, és a kompresszor is ki van téve ennek a veszélynek. Ha túlságosan sok por rakódik bele, az nagy mértékben rontja a teljesítményt, ami a klíma meghibásodását okozhatja, ráadásul nem egy tiszta, szűrt levegőt fog a légtérbe kibocsájtani, hanem a levegőbe juttatja a szálló port. Azonban ez, bár nem kis probléma, mégis a kisebbik baj. Fontos megemlítenünk, hogy a klímaszűrőben az egészségre különösen ártalmas kórokozók tudnak elszaporodni, melyek komolyan veszélyeztethetik egészségünket. Éppen ezért rendkívül fontos, hogy szakszerűen, és alaposan ki legyen tisztítva a klímakészülék. 

Budapest egész területén, tehát már a III. kerületben is elérhető szolgáltatásunk. Minden általunk elvégzett munkára, így a klíma tisztításra is garanciát vállalunk, minden esetben.

Klímaszerelés III. kerület
Klímatöltés

Klímatöltés

A klíma gázzal üzemel. Ennek köszönhető, hogy meleg levegőből hideget tud előállítani, és ha a benne lévő gáz tömörítettsége csökken, úgy az a klíma hatékonyságát is nagy mértékben befolyásolja. Karbantartás alkalmával minden esetben ellenőrzik kollégáink a gáz töltöttségi szintet, azonban gyakran előfordul, hogy nem szükséges azt pótolni, mert elegendő a mennyisége. Ilyenkor előfordulhat, hogy használat során távozik a gáz a készülékből, melyet abból vesz észre, hogy a kifújt levegő már nem annyira, vagy egyáltalán nem hideg. Ilyen esetben feltétlenül értesítsen minket, mert a gáz nélkül üzemelő készülék nem képes a feladatát elvégezni. Házilag nem érdemes a töltéssel próbálkozni, mivel balesetveszélyes, és könnyen a klíma meghibásodását idézzük vele elő. 

Már a III. kerületben is vállaljuk minden esetben klíma berendezések gázzal való feltöltését, akár a karbantartási munkálatok keretein belül, akár egyéni esetekben. Töltés előtt minden esetben megvizsgáljuk, hogy nem áll e fent szivárgás, és ha a készüléket rendben találjuk, akkor elvégezzük annak töltését.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás