Klímaszerelés XX. kerület

Pesterzsébet területén ingyenes kiszállással vállaljuk klímák telepítését, javítását kedvező áron. Magas színvonalú szolgáltatásainkban nem fog csalódni. Klíma karbantartást is vállalunk, de kitisztítjuk klímája szűrőrendszerét is.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímaszerelés XX. kerület Klímaszerelés XX. kerület

Klíma szolgáltatások Pesterzsébeten

Cégünk Budapest egész területén, tehát Pesterzsébeten is vállalja klímarendszerek lakossági és vállalati tervezését, kivitelezését. Magas színvonalon és kiváló minőségben telepítjük az Ön klímáját is, mindezt rendkívül kedvező áron tesszük, garanciával.

Cégünknél csak olyan klímaszerelőket alkalmazunk, akik nem csak a szükséges képzettséggel és minősítéssel, de elegendő gyakorlattal is rendelkeznek ahhoz, hogy a legmagasabb minőségű munkát tudjuk általuk Önöknek adni. Minden általunk foglalkoztatott szakember rendelkezik a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság által kiadott engedéllyel, mely elengedhetetlen ahhoz, hogy hivatásukat jogszerűen gyakorolhassák. 

Klímatelepítés, cégeknek is

Nem csak panellakásokba, vagy családi házakba vállaljuk klímák felszerelését, de komplett irodájának, vagy üzlethelyiségének a klimatizálását is szakszerűen kivitelezzük. Már a klíma telepítése előtt érdemes velünk felvennie a kapcsolatot, hiszen akkor segíthetünk Önnek eligazodni a klímák bonyolult világában. Bármilyen árfekvésben tudunk olyan készüléket javasolni, ami be fogja váltani a hozzá fűzött reményeket.

Egyik extra szolgáltatásunk, hogy egy teljesen ingyenes helyszíni felméréssel járulunk hozzá ehhez, mely során felkeressük Önt otthonában, vagy irodájában. Alaposan felmérjük a terepet, hiszen nem minden esetben elég csak az alapterületet figyelembe venni ahhoz, hogy a legideálisabb készüléket találjuk meg egy adott ingatlanhoz. Ha megvan az odaillő készülék, azt rajtunk keresztül is megvásárolhatja, amit kedvezményes áron szerelünk fel. Egy év szerelési garanciát adunk ebben az esetben és az első klímatisztítást ingyenesen végezzük el a jövőben.

Klímatelepítés
Klíma karbantartás

Klíma karbantartás

Sokan úgy tekintenek a karbantartásra, mint egy szükséges rosszra, vagy egy fölösleges plusz kiadásra. Azonban nincs igazuk. A klíma karbantartása biztonsági okokból is elengedhetetlen, hiszen ennek hiányában olyan mértékű meghibásodás kockázatának tesszük ki a készüléket, ami kellemetlenül érintené a családi költségvetést. 

Klíma tisztítása

A klíma tisztítása ne abból áll, hogy leporoljuk a készüléket. Tisztítás során olyan speciális fertőtlenítőszereket alkalmazunk, melyek csak klímaszerelők számár hozzáférhetők. Enélkül olyan kórokozók szaporodnának el a szűrőrendszerben, amelyek akár légiós betegséget is okozhatnak, vagy súlyos tüdőgyulladást. Ne tegye ki a családját ennek a kockázatnak, minden évben szakember által tisztíttassa ki a készüléket!

Ha itt a tavasz, akkor ideje a karbantartásnak

Jogosan merül fel a kérdés, hogy mikor a legcélszerűbb sort keríteni ezekre a munkálatokra, hiszen ha a szezon után tesszük, akkor mi lesz a klímával a következő használatig? Mi azt javasoljuk, hogy mindig a szezon kezdete előtt biztonságos idővel hívjon ki minket, ebben az esetben biztos lehet abban, hogy mire első alkalommal be kell kapcsolja a készüléket, addigra az mentes a szennyeződésektől és biztonságosan működik.

Gondolta volna? A legtöbb klíma meghibásodást a karbantartás és a szakszerű tisztítás hiánya okozza. Ne vállaljon kockázatot, mert a karbantartás sokkal olcsóbb, mint egy alkatrész, vagy egy klíma csere.

Klíma tisztítása
Klímatöltés

Klímatöltés 

A klímákban található hűtőközeg egy speciális gáz, mely ritkán ugyan, de igényelhet utántöltést. Ezt csakis szakember végezheti el, mely folyamatot meg kell előzze egy szivárgás vizsgálat is. Abban az esetben tudjuk elvégezni a töltést, ha mindent rendben találunk.

Természetesen, ha szivárgást tapasztalunk, akkor igyekszünk a hibát kiküszöbölni, melyet akár a helyszínen elvégzünk, a hiba mértékétől függően. Ha azt tapasztalja, hogy bármilyen teljesítmény csökkenés állt be a készülék működésében, akkor hívjon ki minket, hogy le tudjuk ellenőrizni a gáz tömörítettségi szintjét. 

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás