Klímaszerelés XII. kerület

Budapest összes kerületében, tehát a Hegyvidéken is vállaljuk klímák teljes körű ellátását, legyen szó telepítésről, javításról, karbantartásról, vagy tisztításról. Ezen felül hívhat minket, ha előcsövezésre van szüksége, vagy klímáját áthelyezné.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímaszerelés XII. kerület Klímaszerelés XII. kerület

Klímaszerelés Hegyvidék

Cégünk Budapest egész területén, így a XII. kerületben is vállalja klímák teljes körű ellátását. Magyarországon is érvényben van egy olyan rendelet, mely kimondja, hogy klímát csak olyan szakember kezelhet és szerelhet, akinek erre hivatalos minősítése van. Ezt a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság állítja ki és csak olyan klímaszerelők kaphatják meg, akik minden olyan elvárásnak megfelelnek, ami ahhoz szükséges, hogy munkájukat biztonságosan, a környezet károsítása nélkül végezhessék.

Az alkalmazásunkban álló klímaszerelők mind minősített és hivatalos engedéllyel rendelkező kollégák, akik megbízható és feddhetetlen emberek és szakemberek. Mert nem mindegy, kit engedünk be otthonainkba, ezt mi is tudjuk, hiszen nekünk is van családunk, ahogy nekik is. Kiemelt figyelmet fordítunk cégünk megbízhatóságára és munkánk magas színvonalára.

Klímakarbantartás 

A klímák karbantartása a lehető legfontosabb feladat, melyet nem szabad elhanyagolnunk. Működés során a klíma alkatrészei rengeteg szennyeződésnek vannak kitéve, melyek teljesen bele tudnak rakódni a klíma kompresszorba. Érdemes tudni, hogy a kompresszor a legdrágább alkatrésze egy klímának. Ha nincs rendszeresen megtisztítva ezektől a szennyeződésektől, akkor működése egyre nehezebb lesz, majd sajnos el is romolhat. Jó esetben javítható a hiba, rosszabb esetben azonban sajnos cserére szorul.

Ne várja meg, amíg meghibásodik klímája. Tapasztalataink azt mutatják, hogy a klímák javítása legtöbb esetben kiküszöbölhető lenne, ha időben és rendszeresen karban lennének tartva a készülékek. Sajnos a legtöbb ember csak a saját bőrén tapasztalja meg a karbantartás hiányának hátrányait, ne járjon Ön is így! Hívjon minket időben, évente 2 alkalommal!

Klímakarbantartás
Klímatisztítás

Klímatisztítás

A klíma tisztítása nem egy házilag elvégezhető folyamat. Kaphatók ugyan szerek, melyek időlegesen szagtalanítanak, de ezek nem végzik el a rendszer alapos fertőtlenítését, mely azért fontos, mivel olyan kórokozók telepszenek meg a szűrőkben, melyek a légtérbe kerülve súlyos betegségeket okozhatnak. Ha mi szereljük be klímáját, akkor az első klímatisztítást ajándékba adjuk Önnek.

Mikor tisztíttassuk ki?

A klímát nem szabad beindítani szezon elején, ha előzőleg nem volt kitakarítva. Addigra elszaporodnak benne ezek a mikroorganizmusok, melyektől súlyos tüdőgyulladást, vagy akár légiós betegséget is kaphatunk. Ezek a család minden tagjára veszélyesek, de legfőképp a gyermekekre és az idősekre. Minden tavasszal és ősszel kérjen átfogó tisztítást, melyet szakember végez el.

Klímák gáztöltése

A klímák gázzal üzemelnek. Na nem sima földgázzal, de éppolyan veszélyesek ezek a gázok is, mivel nagy hatást gyakorolnak a légkörre. A legtöbb típusú klíma esetében kötelező a szivárgásmentesség vizsgálat, mely ha sikeres, abban az esetben végezhető el a klíma töltése. 

Gázfeltöltést csak szakember végezhet. Ha azt tapasztalja, hogy klímája teljesítménye csökken, akkor okunk van azt feltételezni, hogy a gáz tömörségi szint nem megfelelő. 

Klímák gáztöltése
Klíma beszerelés garanciával

Klíma beszerelés garanciával

Klímát vásárolni nem olyan egyszerű, mint pár évvel ezelőtt. Annak, aki klímát szeretne vásárolni, szüksége van egy végfelhasználói tanúsítványra, melyet minősített klímaszerelő állíthat ki. Ha viszont a procedúrától megkímélné magát ( na meg sok más kellemetlenségtől ), akkor a klímát rajtunk keresztül is meg tudja vásárolni, ebben az esetben a klíma szállításáról és tárolásáról sem kell gondoskodnia, hiszen mi ezt is levesszük az Ön válláról.

Minden általunk szerelt klímára extra, vagyis 1 teljes év szerelési garanciát vállalunk és ezen felül ajándékba adjuk az első, teljes körű klímatisztítást is. Időpontért vegye fel velünk a kapcsolatot, melyet megtehet ügyfélszolgálatunkon, vagy online felületünkön is. 

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás