Inverteres klíma szerelés

Cégünk vállalja az inverteres klíma készülékek beszerelését. Budapesten belül vállaljuk a kiszállást. Ha felveszi velünk a kapcsolatot, akkor akár más másnap is kitudunk Önhöz szállni és eltudjuk végezni az előzetes helyszíni vizsgálatot.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Inverteres klíma szerelés Inverteres klíma szerelés

Inverteres klíma szerelés

Cégünk vállalja az inverteres klíma készülékek beszerelését. Budapesten belül vállaljuk a kiszállást, de akár Pest megye határain belül is kiszállunk. Ha felveszi velünk a kapcsolatot, akkor akár már másnap is kitudunk Önhöz szállni és el tudjuk végezni az előzetes helyszíni vizsgálatot.

A klíma beszerelése során mindig van egy előzetes helyszíni vizsgálat, amely során felmérjük az otthonát. Ekkor tudjuk eldönteni, hogy milyen készülékre lesz szüksége, valamint azt is, hogy az hova fog felkerülni. Minden részletet megtudunk beszélni. Segítünk a klíma készüléknek a kiválasztásában is, valamint a beszerzésében is.

Ha velünk szerelteti be az inverteres klímáját, akkor garantálni tudjuk azt, hogy a beszerelésre adunk egy év beszerelési garanciát. Ezen felül az első tisztítást mi álljunk, ingyenesen adunk egy egyszeri tisztítást! Ha minket kér fel beszerelésre, akkor biztosíthatjuk arról, hogy tökéletesen lesz felszerelve a klímája. Hívjon minket bizalommal!

Klíma telepítés szabályai

A klíma telepítést törvény határozza meg. Ma már csak hivatásos, engedélyekkel rendelkezdő klímaszerelő telepítheti be a klímakészülékeket. Ez a klímaszerelő cég vagy klímaszerelő szakember vállal felelősséget a beszerelésért. Így biztosítva van az, hogy a készülék biztonságosan van felszerelve, amely egy klíma esetén rendkívül fontos.

A klímákhoz kapcsolódó szabályokat a 14/2015. (II. 10.) Kormányrendelet foglalja magában. 2015. február 8.-a óta életben van ez a rendelet, amely kimondja, hogy klímagázzal működő készülékek esetén a magánszemélynek rendelkeznie kell egy, a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság honlapjáról letöltött dokumentummal, amely azt tanúsítja, hogy a megvásárolni kívánt klímát egy engedéllyel és képesítéssel rendelkező szerelő, vagy szerelőcég fogja beszerelni.

Klíma telepítés szabályai
Klíma beszereléssel

Klíma beszereléssel

Cégünk vállalja a klíma készülékeknek a beszerelését úgy is, hogy mi szerezzük be a klíma készüléket. Az előzetes helyszíni vizsgálat során tökéletesen meghatározzuk, hogy milyen készülékre van szüksége. Abszolút figyelembe vesszük az Ön egyedi igényeit, például a funkciókra, vagy az árra vonatkozólag.

A klíma beszerelés napjáig be is szerezzük Önnek a készüléket. Ha nem szeretné, hogy mi vegyük meg a készüléket, akkor a másik mód az, hogy a fentebb említett tanúsítványt kitölteti velünk, majd ezzel a tanúsítvánnyal elmegy egy áruházba megvásárolni a készüléket. Mint már érintőlegesen említettük, megvásárolni sem lehet addig a készüléket, amíg nincs bizonyítva az, hogy szakember fogja beszerelni. Épp ezért sokkal egyszerűbb, hogyha minket kér fel a klíma készüléknek a beszerzésére is. Várjuk megkeresését!

Inverteres klíma

Az inverteres klímának hatalmas előnye, hogy kevés áramot fogyaszt és csendes. A régebbi, on/off jellegű klímákat teljesen kiszorította az inverteres klíma, ma már szinte csak ezeket lehet megvásárolni. Ennek sok oka van, legfőképpen a takarékossága, azonban előnye még az is, hogy ez a készülék folyamatosan és finoman hűti a szobát, nincsenek nagy hőingadozások.

Az on/off klímák úgy működtek, hogy bekapcsolt a kompresszor és a beállított értékig levitte a szoba hőmérsékletét. Amint ez megtörtént, kikapcsolt. Ezt követően a hőmérséklet elkezdett felmelegedni, és újra elkezdett hűteni. Így egy nagy fokú, állandó hőingadozást keltett, amely sokakat érzékenyen érintett. Sokan emiatt nem szeretik a klímát.

Azonban ezzel szemben az inverteres klíma először gyorsan lehűti a szobát, majd átkapcsol egy alacsonyabb üzemmódra és folyamatosan hűti a szobát úgy, hogy azt észre sem lehet venni, nincs hőingadozás. Az inverteres klíma azért is jó, mert fűtésre is alkalmas. Keressen minket bizalommal, hogyha inverteres klímát szeretne!

Inverteres klíma

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás