Légkondicionáló tisztítás

A klímákban rengeteg kifejezetten veszélyes kórokozó képes megtelepedni, melyek kockázatot jelentenek családunk egészségére. Ha azt érezzük hogy a klíma büdös, vagy kellemetlen szagot áraszt magából, akkor akár feltétlenül hívjunk szakembert.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Légkondicionáló tisztítás Légkondicionáló tisztítás

Légkondicionáló tisztítás

A légkondicionálók megkönnyítik az életünket. A rekkenő hőséget elviselhetővé teszik, sőt egyre több olyan modell elérhető már, melyek akár önálló fűtésre is alkalmasak, így hát télen is nagy hasznunkra lehetnek. Azonban ahhoz, hogy sokáig megbízhatóan üzemeljenek, rendszeres karbantartási munkálatoknak kell őket alávetnünk, mert sajnos ezek hiányában nem biztos, hogy sokáig működőképesek lesznek.

Ilyen a légkondicionáló tisztítása is. Ha a klíma nincs kitisztítva, akkor azt vehetjük észre, hogy beindítás után nemhogy kellemetlen, akár kifejezetten büdös áradhat belőle, melyet hatékonyan juttat el a lakás legkülönbözőbb pontjaira. Ez azon felül, hogy elég kellemetlen, azonban komoly veszélyeket is rejthet magában.

Miért kell a légkondit tisztítani?

A klímák ugyanis rendkívül hatékony szűrőrendszerrel vannak ellátva. Ennek köszönhetően a lakásunk levegőjét nem csak forgatják, de bizony szűrik is. Azonban az a rengeteg szennyeződés, melyet kiszűrnek, benne marad a szűrőkben. Kap még egy kis párát a nyakába, majd kiváló táptalajt képez veszélyes mikroorganizmusok letelepedésére.

Ezek a kórokozók aztán szaporodásnak indulnak, majd ha beindítjuk a készüléket, akkor a légtérbe ürülnek. Azonban nem holmi poratkákról beszélünk, melyek az allergiások számára ugyan kellemetlenek, de a legtöbb lakásban megtalálhatók. A klímában található baktériumok, vírusok, sőt akár gombák is igen komoly megbetegedéseket okozhatnak.

Miért kell a légkondit tisztítani?
Tisztítatlan klímát nem szabad bekapcsolni

Tisztítás hiányában

 Tisztítás hiányában ezek nem távoznak a készülékből. Illetve távoznak, csak nem a megfelelő formában, ugyanis a légtérbe kerülve leginellózist, vagy akár súlyos tüdőgyulladást is okozhatnak, melyek veszélyes betegségek. Még felnőtt emberekre is, nemhogy gyermekekre, vagy idősekre.

Tisztítatlan klímát nem szabad bekapcsolni

Innen tehát a büdös, hiszen ezen szennyeződések és kórokozók jelenléte miatt büdös a klíma, melyet aztán belélegezhetünk. Nagyjából azt a hatást érjük el vele, mintha egy betegekkel telefogdosott és köhögött rendelőben ágyaznánk meg magunknak és gyermekeinknek, csak az influenza kevésbé veszélyes, mint a légiós betegség. Ha nincs a klíma kitisztítva szezon előtt, akkor ne kapcsolja be, mert ezek a dolgok nem szellőznek ki maguktól.

Mikor érdemes a légkondicionálót tisztíttatni?

Mint említettük az előbb, a légkondit nem szabad tisztítás nélkül beindítani. A legcélszerűbb a tisztítást a szezont biztosan megelőző hónapban kérni. Azért írtuk, hogy biztosan, mert előfordul, hogy Júniusra ütemezi valaki, de Május végé már olyan meleg hullám érkezik, ami miatt bizony szívesen indítaná be a készüléket.

A légkondicionáló tisztítást mindig érdemes tavaszra időzíteni, azonban legyünk figyelmesek, mert ha télen is használjuk a klímát, akár csak alkalmi jelleggel, akkor ősszel is szükséges a tisztítás!

Mikor érdemes a légkondicionálót tisztíttatni?
Légkondicionáló tisztítás Budapesten

Légkondicionáló tisztítás Budapesten

Ha olyan céget keres, aki garantáltan kitisztítja a klímáját, akkor a legjobb helyen jár, ugyanis Budapest egész területén vállaljuk klímák tisztítását, akár önálló formában, akár karbantartással együtt elvégezve.

Munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik színvonalas munkát végeznek, de ezen felül diszkrécióval is hozzájárulnak az Ön komfortérzetéhez. Ha Önnek sem mindegy, kit enged be otthonába, akkor hívjon minket, mert nem csak szakmailag megbízható munkatársakkal dolgozunk. Időpontot egyeztetni ügyfélszolgálatunkon is tud, vagy online felületünkön, melyet az oldal alján, az időpont egyeztetés menüpont alatt talál.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás