Klímaszerelés XVIII. kerület

Színvonalas klíma kiszolgálással várjuk kedves ügyfeleinket Budapesten a XVIII. kerületben. Vállaljuk klímák gyors telepítését, karbantartási munkálatait, év közben történő tisztítását, gáztöltését. Nem csak magánembereknek, garanciával.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímaszerelés XVIII. kerület Klímaszerelés XVIII. kerület

Klímaszerelés Pestszentlőrincen és Pestszentimrén

Bizonyára Ön is belefutott már olyan cégekbe, akik ha igényes munkát ígértek, akkor vagy nem tartották a szavukat, vagy pedig drágán dolgoztak. Mi arra törekszünk, hogy az ügyfeleink hosszú távon legyenek elégedettek, mert ebben hiszünk, ez az üzleti elvünk. Ezért a magas színvonalú munkát rendkívül kedvező áron végezzük el a XVIII. kerületben is. 

Minden klímával kapcsolatos szolgáltatást megtalál nálunk. Extra szolgáltatásainkkal is az Ön kényelméért dolgozunk, melynek keretein belül klímavásárlás előtt egy ingyenes helyszíni felmérést ajánlunk, ahol szakszerű tanácsot adunk azzal kapcsolatban, hogy milyen teljesítményű klímát javaslunk, közösen megállapítjuk a legideálisabb helyet, ahova a klímát fel lehet szerelni és a készüléket is beszerezzük Ön helyett. Az általunk felszerelt klímára 1 év szerelési garanciát adunk, ráadásul az első tisztítást ingyenesen végezzük.

Klíma karbantartása

Azonban ajánlhatunk mi akármilyen jó klímát, karbantartás nélkül nem garantálható, hogy megbízhatóan fog üzemelni évekig. A klímákat ugyanis minden évben ajánlott karbantartásnak alávetni, ennek hiányában egy elromlott készülék esetében a garancia is érvényét veszíti. 

Miért ilyen fontos a karbantartás? Azért, mert a klíma egy érzékeny szerkezet, mely ráadásul túl bonyolult ahhoz, hogy a szomszéd Pista bácsit megkérjük, bütykölje meg nekünk. Minden alkatrész egyéni és hozzáértő ellátást és takarítást igényel ahhoz, hogy a klíma később ne romolhasson el. Pestszentlőrinc és Pestszentimre területén is vállaljuk klímák szakszerű, garanciális karbantartását.

Klíma karbantartása
Klíma tisztítás

Klíma tisztítás

A klíma tisztítása a másik nagyon fontos dolog, ami nem ugyanaz, mint maga a karbantartás, ettől függetlenül a karbantartása alatt is elvégezzük. A klíma tisztítása kifejezetten a szűrőrendszerekre értendő, melyekben veszélyes kórokozók telepednek meg és a légtérbe kerülésük esetén súlyos felső légúti betegségeket okozhatnak.

Mikor kerítsünk sort a klíma karbantartására?

A klíma karbantartása és tisztítása olyan folyamatok, melyekkel nem szabad megvárni a szezon kezdetét. Minden esetben, mikor ezek nélkül indítjuk be a klímát, a készüléket is veszélyeztetjük és az egészségünket is. Évente 2 alkalommal szoktuk javasolni ezeket a karbantartási munkálatokat elvégeztetni, de minden esetben az egyik a szezon kezdete előtt esedékes.

Ki végezhet karbantartást és gáztöltést?

Tulajdonképpen minden klímával kapcsolatos teendőt csak szakember végezhet, azonban kifejtjük miért. A klímák olyan készülékek, amelyek a légkörre hatást gyakorló gázzal, vagyis F - gázokkal vannak töltve. Ez az oka annak, hogy csak szakember kezelheti ezeket a készülékeket. Ellenkező esetben nem csak a készüléket kockáztatjuk, de a garanciát is elveszíthetjük. 

Bármilyen nem kívánatos tünetet észlel klímáján, azt javasoljuk, hogy ne nyúljon hozzá saját maga, hanem értesítsen miket, mert pillanatok alatt elhárítjuk, ha esetleg probléma lenne.

Klímatöltés szivárgásmentesség ellenőrzéssel
Klímatöltés szivárgásmentesség ellenőrzéssel

Klímatöltés szivárgásmentesség ellenőrzéssel

Az előbb taglaltuk már, hogy miért csak szakember végezheti el ezeket a munkálatokat. Most azonban kitérnénk arra is, hogy gáztöltés előtt kötelező elvégezni a szivárgásmentesség vizsgálatot, sőt, nem csak akkor. Ugyanis a legtöbb klíma esetében kötelező a készülékeket évente legalább egy alkalommal alávetni ennek az ellenőrzésnek. Ha Ön nem biztos abban, hogy az Ön klímája ebbe a csoportba tartozik-e, érdeklődjön szakembernél.

A készüléket akkor tudjuk feltölteni, ha nem tapasztalunk szivárgást. Ha a klíma gáz nélkül üzemel, akkor nem képes hűteni, így észrevesszük, de csak abban az esetben, ha kritikusan alacsony a szint. Azonban ha még van benne gáz, csak kevés, akkor hűteni hűt ugyan, de ne elég hatékonyan és magas energia felhasználással. Ellenőriztesse le készülékét szezon előtt!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás