Klímatisztítás

Cégünk vállalja a klímatisztítást. A tisztítás általában egy fertőtlenítést és egy vegyszeres vizes átmosást foglal magában. A tisztítás a karbantartásnak az egyik része, a további vizsgálatok mellett. Beszerelés mellé adunk egy ingyenes tisztítást.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímatisztítás Klímatisztítás

Klímatisztítás

Vállaljuk klíma készülékek tisztítását. A tisztítás általában egy fertőtlenítést és egy vegyszeres vizes átmosást foglal magában. A tisztítás a karbantartásnak az egyik része, a további vizsgálatok mellett. Cégünk Budapesten vállalja a klíma készülékeknek a teljeskörű tisztítását. Ne feledje, hogyha velünk szerelteti be a készüléket, akkor egy egyszeri ingyenes tisztításban tudjuk Önt részesíteni.

A klíma tisztítása során a beltéri és a kültéri egységet is megtisztítjuk. A beltéri egységben egy alapos fertőtlenítést hajtunk végre, egy speciális fertőtlenítő szert bejuttattunk a készülék belsejébe majd hagyjuk, hogy elkezdjen hatni. Ez a szer alaposan kifertőtleníti a beltéri egységet, így az ott megtelepedett baktériumok, vírusok, gombák, penészek szinte maradéktalanul megsemmisülnek.

A kültéri egység ki van téve a pornak, a szennyeződéseknek, így ezeknél fontos a vegyszeres vizes átmosás. Kérjük keressen fel minket bizalommal, hogyha klímatisztítást szeretne. A legjobb, hogyha még a klíma szezon megkezdése előtt keress fel minket!

A klímatisztítás elhanyagolása

A klíma készüléknek a beltéri egységében egy nedves, meleg, párás környezet van. Ez a környezet tökéletesen alkalmas arra, hogy a készülékben a különböző gombák, vírusok, baktériumok, penészek elszaporodjanak. Ha ezek elszaporodnak, akkor a klíma használata során ezek bekerülnek a légtérbe. Ha bekerülnek, akkor borítékolni lehet a különböző felső légúti megbetegedéseket.

A klímatisztítás elhanyagolása
Miért fontos kitisztíttatni a klímáját?

Például a tüdőgyulladást vagy a légiósbetegséget. Ezeket azonban nagyon könnyen meg lehet fékezni azzal, hogyha a készülék rendszeresen karban van tartva. A fertőtlenítő szer ezeket a mikroorganizmusokat tökéletesen el tudja pusztítani, amely hatni fog a következő karbantartás időpontjáig.

klímatisztítás nem csak a beltéri egység számára fontos, hanem a kültéri egység számára is. Ez kiváltképp akkor fontos, hogyha a kültéri egység az utcafronton helyezkedik el. Ha a kültéri egységen lerakódik a kosz, a por, a szennyeződés akkor az komoly problémákat tud eredményezni a kompresszorban.

Ha a kompresszor elkezdi magát túlhajtani, akkor rövid időn belül komoly meghibásodásokra lehet számítani. Ez ellen úgy védekezünk, hogy egy vegyszeres vizes átmosásban részesítjük a készüléket. Kérjük keressen fel minket bizalommal, hogyha karbantartást szeretne!

Klímatisztítás gyakorisága

A klímát elég évente egyszer kitisztítani, de javasolt a fűtési- és a hűtési szezon megkezdése előtt egyaránt. Fontos, hogy még a szezon előtt történjen meg a tisztítás és a karbantartás.

Egyáltalán nem tanácsos kora nyáron bekapcsolni úgy a készüléket, hogy az egész télen csak állt, és nem nézett rá szerelő. A klímát egy évben egyszer mindenképp ki kell tisztítani, leginkább a szezon megkezdése előtt. Ha télen is használva van a klíma, akkor érdemesebb évente kétszer kitisztítani. Ne feledje, hogyha velünk szereltette be a készüléket, akkor az első tisztítás ingyenes!

Klímatisztítás gyakorisága
Klímatisztítás és klíma karbantartás

Klímatisztítás és klíma karbantartás

A klímatisztítás mindig egy karbantartás alatt történik meg. Azonban a karbantartás alatt nem csak a klímát tisztítjuk ki. Ilyenkor mindig ellenőrizzük a klímának a gáznyomását. A gáznyomás ellenőrzése nagyon fontos, hiszen ha nem megfelelő a gáz töltöttségi szintje akkor a készülék nem fog megfelelően működni.

Ellenőrizzük azt is, hogy összeségében a készülék jó állapotban van-e, szükséges-e a javítás, vagy bármilyen más szerelési munka. Ha rendszeresen karban van tartva a készülék, akkor általában nem szokott semmilyen probléma lenni. 

Ha tisztítást, karbantartást szeretne a készülékén, akkor feltétlenül keressen fel minket bizalommal. Hosszú élettartamú és biztonságos készüléket lehet garantálni a rendszeres klímatisztítással.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás