Klímaszerelés

Budapesten és környékén új klímát szeretne? Kérje ingyenes helyszíni felmérésünket, melynek alkalmával márkafüggetlenül, az ön igényeihez leginkább alkalmazkodó készülék kiválasztásában is segítségére leszünk és elkészítjük egyedi ajánlatát.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímaszerelés Klímaszerelés

Klímaszerelés

Cégünk komplex szolgáltatás keretein belül, már a készülék kiválasztásában is segíti ügyfeleit. Mivel nem állunk szerződésben egy márkaképviselettel sem, így ajánlásainkat nem egyezség vagy elfogultság irányítja, hanem a több évtizedes tapasztalataink befolyásolják azokat. Munkatársaink sok éve képviselik cégünket a klímaszerelés területén, mely nem csak a készülékek telepítésére vonatkozik, hanem a későbbi ellátásokra is.

Mivel nem csak a felszerelés időpontjában találkozunk a készülékekkel, hanem esetleges meghibásodások esetén javítjuk azokat, illetve az évente legalább kétszer esedékes karbantartást is mi végezzük, így hosszú évek óta nyomon tudjuk követni az általunk felszerelt készülékeket. Ennek köszönhetően le tudjuk vonni a kellő konzekvenciákat minőségükrő.lAamikor egy ügyfél részére tanácsot adunk a készülék kiválasztását illetőleg, akkor ezeket a tapasztalatainkat használjuk fel, hiszen számunkra az ügyfél hosszútávú elégedettsége az elsődleges cél és a legfontosabb tényező. Kérje ingyenes helyszíni felmérésünket, mely során szakértőnk alapos vizsgálatot követően elkészíti Önnek egyedi ajánlatát. A klímaszerelést Budapesten és Pest megyében rövid határidővel, egy teljes év szerelési garanciával vállaljuk. Minket választott? Köszönjük bizalmát, az első klíma tisztítást ezért cserébe ajándékba adjuk Önnek!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás