Klíma gázfeltöltés

Cégünk vállalja a klíma készülékek gázfeltöltését. Ha az utóbbi időben azt tapasztalja, hogy a klímája nem a megfelelő hőmérsékletű levegőt fújja ki, akkor erős lehet a gyanú arra, hogy a gáztömörséggel van a probléma. Hívjon minket!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma gázfeltöltés Klíma gázfeltöltés

Klíma gázfeltöltés

Cégünk vállalja a klíma készülékek gázfeltöltését. Ha az utóbbi időben azt tapasztalja, hogy a klímája nem a megfelelő hőmérsékletű levegőt fújja ki, akkor erős lehet a gyanú arra, hogy a gáztömörséggel van a probléma. Ilyen esetekben fontos, hogy szakember kezelje a problémát.

Mindig szakemberre bízza a klíma gázfeltöltését. A klíma egy veszélyes készülék akkor, hogyha nem szakértők nyúlnak bele. Épp ezért mindig szakemberrel szereltesse meg. Mi vállaljuk a klíma készülék gázfeltöltését, de mi alapvetően is minden karbantartási munkálat során ellenőrizzük a klíma gáztömörségét.

Keressen minket bizalommal, hogyha gázfeltöltést vagy karbantartást szeretne. Telefonon vagy emailben tud minket elérni. Akár két napon belül már otthonában lehetünk. Várjuk megkeresését.

Mikor van szükség klíma gázfeltöltésre?

Amikor a klíma először beszerelésre kerül, akkor megtörténik a gázfeltöltés. Ideális esetben ezt a későbbiekben nem kell utántölteni, azonban vannak esetek, amikor mégis. Ha azt tapasztalja, hogy a készülék már nem hűt úgy, mint eddig, pedig jól állította be a készüléket, akkor gyanakodni lehet arra, hogy a gáztömörség nem megfelelő.

Fontos megemlíteni azt, hogyha a gáztömörség gyakran csökken, akkor ott komolyabb problémák is vannak. Ilyen esetekben mindig szükség van egy nagyobb vizsgálatra, amely során feltárjuk a készüléknek a hibáit. Keressen fel minket bizalommal, hogyha készüléke nem működik megfelelően.

Mikor van szükség klíma gázfeltöltésre?
Hogy történik a klíma gázfeltöltés?

Hogy történik a klíma gázfeltöltés?

A klíma feltöltése egyszerű, azonban nem javasoljuk, hogy szerelő nélkül csinálja meg. Először mindig ellenőrizzük a klímát, alaposan átvizsgáljuk a készüléket. Mivel a gázfeltöltés része a karbantartásnak, így ki is tisztítjuk a készüléket.

Először kikapcsoljuk a rendszert, majd a tömlőket csatlakoztatjuk a megadott pontokhoz. Ezt követően bekapcsoljuk a klímát, és megvárjuk, hogy egy fix hőmérsékletet elérjen. Lecsavarjuk a szívóvezetéket és csatlakoztatjuk hozzá a klíma kék tömlőjét. Ha csatlakoztattuk a sárga tömlőt a hűtőközeghez akkor egy másodpercre megnyitjuk a hengergombot.

Lassan és kis mennyiségben elkezdjük feltölteni a rendszert. Meggyőződünk arról, hogy a szelep zárva van-e. Ha igen, akkor bekapcsoljuk a készüléket és befejezettnek tekintjük a gázfeltöltést.

Klíma karbantartás

A klíma készülékek karbantartása nagyon fontos dolog. Egyrészről a gáztömörségének a vizsgálata miatt, de még fontosabb azért, hogy a készülék ki legyen tisztítva. A tisztításra azért van szükség, hogy a készülék mindig biztonságosan és az egészségünkre nem káros módon működjön.

A klíma beltéri egysége egy nedves, meleg hely, amely tökéletes táptalaja a különböző baktériumoknak, vírusoknak. Ha ezek elszaporodnak, akkor könnyedén komoly problémákat is tudnak okozni, például légiósbetegséget, vagy tüdőgyulladást. Épp ezért minden karbantartás alkalmával alaposan kifertőtlenítjük a készüléket. Keressen fel minket, hogyha karbantartást szeretne!

Klíma karbantartás
Klíma gázfeltöltés

Márkafüggetlen szerviz

Munkatársaink magasan képzett szakemberek, akik több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek és a javítási munkálatokban is kellő gyakorlatuk van már. Magas minőségben, szakszerűen nyúlnak a klímaberendezésekhez és hűen az igazi szakemberekhez, minden valaha Magyarországon forgalmazott készülék javításához és karbantartásához értenek. Cégünk garanciát vállal minden általuk elvégzett munkára, hiszen tisztában vagyunk kiemlekedő szaktudásukkal.

Cégünk Budapesten és Pest megyében, kedvező áron és korrekt feltételekkel vállalja a készülékek javítását, melyet gyorsszerviz szolgáltatásaink keretein belül indokolt esetben akár a nap 24 órájában biztosítunk. Ekkor ügyeleti rendben dolgozunk, menetre kész felszereléssel, hogy mielőbb segíthessünk Önnek. Klíma gázfeltöltés, javítás, karbantartás szolgáltatásainkkal kapcsolatban bővebb felvilágosítást kérhet ügyfélszolgálatunkon a {phone} telefonszámon, de kérhet egyből ajánlatot is javításra, akár online is!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás