Klímaszerelés XIII. kerület

Budapesten színvonalas klímaszerelés kedvező áron. Ha klímát akar felrakatni, vagy a meglévő klímája szorul javításra, hívhat bennünket. Klímák karbantartását, tisztítását, de gázfeltöltését is elvégezzük rövid határidővel, garanciával.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímaszerelés XIII. kerület Klímaszerelés XIII. kerület

Klíma felszerelése Angyalföldön és környékén

Budapest összes kerületében, így a XIII. kerületben vállaljuk klímák teljes körű kiszolgálását. Számíthat ránk, már a vásárlás előtt is, hiszen rengeteg típusú klíma közül lehet ma már válogatni és ennek az a veszélye, hogy az emberek a reklámok és a márkanevek alapján választanak, nem pedig a teljesítmény és a funkció alapján. 

Pedig a márka nem minden. Egy drága és kiváló klímát is lehet nagyon rosszul kiválasztani, ha például nem elég magas a teljesítménye a lakásunkba, ez pedig nem csak az eredményhez lesz kevés, de ráadásul maga számlát eredményezhet. Éppen ezért már a választás előtt keressen fel minket. Ingyenes helyszíni felméréssel nyújtunk szakszerű segítséget a teljes kérdést illetőleg. A klímát tőlünk is megvásárolhatja felár nélkül, melyet kedvezményes áron és garanciálisan szerelünk be. Emellett egy év szerelési garanciát adnunk és az első tisztítást ingyen adjuk.

Klíma karbantartás a XIII. kerületben

Bármilyen klímát vásárol, vagy tette ezt meg már korábban, minden egyes példány karbantartásra szorul bizonyos időnként. Ezek időszakos elosztása és mennyisége nagyban függ attól, hogy Ön mire használja a klímát. Ha csak nyáron hűtésre, akkor átlagos használat mellett elegendő lehet egy karbantartás is, azonban ha forgalmas helyen lakik, sokkal nagyobb szennyezettségnek van kitéve a kompresszor, ami a klíma legdrágább alkatrésze, így nem érdemes kockáztatni, évente két alkalommal javasoljuk a karbantartást. 

Ha télen is használja a klímát, akkor mindenképpen javasoljuk a nyári szezont követően is átnézetni a klímát. Karbantartás során a készülék üzembiztosságát is ellenőrizzük, mely rendkívül fontos. A klíma karbantartást is garanciálisan végezzük.  

Klíma karbantartás a XIII. kerületben
Klíma tisztítás

Klíma tisztítás

A klímák szűrőrendszere kiváló környezetet biztosít a különböző mikroorganizmusok megtelepedésének, melyek könnyedén el is szaporodnak. Azonban a bajt inkább azt jelenti, hogy ezek nem maradnak a klíma biztos rejtekében, hanem a légtérbe áramlanak, a probléma pedig ezzel kezdődik, hiszen nagyon súlyos betegségeket okozhatnak. 

Tisztítás házilag?

Nem javasoljuk. Még ha kaphatók is a kereskedelmi forgalomban felhasználók számára megvásárolható szerek, spray-k, de ezek nem végzik el a fertőtlenítést. Inkább arra jók, hogy az esetleges kellemetlen szagot megszüntessék, azonban, ha mélyebben belegondolunk, a szagok honnan erednek.. Akkor inkább a fertőtlenítést választjuk. 

Klíma javítás 

A klímák meghibásodásai legtöbb esetben megelőzhetők lennének, ha rendszeresen lennének tisztítva és karbantartva. Viszont, ha egy klíma elromlik, akkor ez a mulasztás mindössze tanulságként kell szolgáljon, a klímát azonban meg kell szerelni. A legtöbb esetben ezt helyszínen meg tudjuk valósítani.

Okos tipp: Mikor bejelenti, hogy klímája meghibásodott, ne felejtse el megemlíteni, milyen gyártmány a készülék, mert ebben az esetben kollégáink alaposan felkészülten érkeznek a helyszínre. Ahány klíma, annyi alkatrész típus található. 

Klíma javítás
Klímatöltés szivárgás vizsgálattal

Klímatöltés szivárgás vizsgálattal

Az egyik legkiemeltebb biztonsági óvintézkedés a klímák esetében, hogy időnként a legtöbb típusú készüléket kötelezően alá kell vetni szivárgásmentesség vizsgálatnak. Ha nem biztos benne, hogy ez az Ön készülékére is vonatkozik-e, mert ennek elmulasztása bírságot von maga után.

Gáztöltés sem történhet szivárgásmentesség vizsgálat nélkül. A klímák F-gázokkal vannak töltve, melyek hatást gyakorolnak a légkörre. Mivel az üvegházhatást is befolyásolják, ezért szigorú szabályozások érvényesek rájuk. Elsőképp az, hogy biztonsági okokból csak minősített szakember végezheti el a gáztöltést azokon a készülékeken, melyek ilyen típusú gázzal vannak töltve, így a klímákat is. Ha gáztöltésre van szüksége hívjon minket bizalommal a XIII. kerületbe is!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás