Klímaszerelés XVII. kerület

Budapest egész területén profi csapattal várjuk kedves ügyfeleinket. Rákosmentén is vállaljuk klímák teljes körű ellátását, legyen szó telepítésről, vagy javításról, de akár csak karbantartási munkálatokról, bennünket bizalommal hívhat!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímaszerelés XVII. kerület Klímaszerelés XVII. kerület

Klímaszerelés szolgáltatásaink Rákosmentén

Cégünk Budapest összes kerületében vállalja klímák teljes körű, szakszerű ellátását. Vállaljuk klímák és klímarendszerek tervezését és telepítését. Bizonyára Ön is tisztában van vele, hogy klímát csak szakember szerelhet fel. Legalábbis ez már elterjedt információ. Azonban az kevésbé, hogy klímát vásárolni is csak szakemberrel kötött megállapodás esetén vásárolhatunk. 

Ha szerződünk egy szakemberrel végfelhasználói tanúsítványt kapunk, ennek birtokában már vehetünk klímát. Azonban a klímát rajtunk keresztül is megveheti, márkafüggetlenül beszerezzük azt, amire esik a választása. A klímát 1 év szerelési garanciával telepítjük, mely mellég egy ingyenes tisztítást adunk Önnek.

Klíma tisztítása

A klíma tisztítása nem egy házilag elvégezhető folyamat. Ahhoz, hogy úgy kifertőtlenítsük a rendszert, hogy az egészségügyi szempontból biztonságos legyen, speciális szereket kell alkalmaznunk. Mivel a klíma szűrő-rendszereiben olyan baktériumok, vírusok és gombák telepedhetnek meg, melyek ha elszaporodnak, márpedig miért ne tennék, a légtérbe jutva súlyos megbetegedéseket okozhatnak. 

Krónikus tüdőgyulladást, de akár légiós betegséget is okozhatnak, így nem érdemes kockáztatni. A klíma tisztítása szakembert igénylő folyamat, a kereskedelmi forgalomban kapható szerek inkább szagtalanításra jók csak. Tisztítást mindig a szezon előtt végeztessen el legkésőbb, ennek hiányában ne indítsa be a készüléket!

Klíma tisztítása
Klímatöltés

Klímatöltés

Vállaljuk klímák gázzal való töltését és tömörítettség szintjének mérését. Ha készüléke töltést igényel, azt onnan lehet észrevenni, hogy a klíma nem fúj annyira hideg levegőt, mint amit megszokott. Ebben az esetben soron kívül is kérjen ellenőrzést, mivel gáz nélkül a klíma nem csak hatástalan, de feleslegesen többet is fogyaszt a megszokottnál. 

Szivárgásmentesség ellenőrzés

Azonban minden gáztöltés előtt el kell végezni egy vizsgálatot, mely azt hivatott megállapítani, hogy a készüléknél nem áll.e fent szivárgás esete. Főleg, ha töltést igényel. Ebben az esetben nagyobb a gyanú rá, hogy engedi a gázt a klíma. Ebben az esetben javítást igényel, azután lehet tölteni. Napjainkban a legtöbb klíma már kötelező ellenőrzés alá esik, vagyis évente köteles a felhasználó a vizsgálatot elvégeztetni.

Klíma karbantartás

A karbantartás nélkül a klíma megy ugyan, de nem jut messzire. A klímák mérhetetlenül sok szennyeződésnek vannak kitéve, emiatt különösen veszélyeztetve vannak, ha ezek a lerakódott szennyeződések nincsenek kitakarítva belőlük. A kompresszor végleg meg tud hibásodni, mivel érzékeny alkatrész, ugyanakkor elég drága is. 

Klíma karbantartást mindig a szezon után, vagy a következő szezon előtt kérjen, így egészen biztos, hogy a karbantartás hiánya nem akkor fog gondot okozni, mikor Ön használná a készüléket.

Klíma karbantartás
Extra szolgáltatásaink

Extra szolgáltatásaink

Extra szolgáltatásaink keretein belül ingyenes helyszíni felméréssel nyújtunk szaktanácsadást azzal kapcsolatban, hogy milyen klímát és hova érdemes szereltetni az Ön otthonába. Sem a kiszállásért, sem a felmérésért nem kell Önnek fizetnie. Ezen kívül a klímát felár nélkül, gyári garanciával meg tudja vásárolni rajtunk keresztül, aminek sem a szállításával, sem a tárolásával nem kell bajlódnia. 

A szerelés napján kiszállítjuk Önhöz, majd a munka végeztével megtanítjuk a készülék helyes használatát. Fontosnak tartjuk, hogy ne csukjuk rá az ajtót az újdonsült klíma tulajdonosra, hanem előtte elmagyarázunk mindent, hogy ne érhesse meglepetés.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás