Klíma leszerelés

Ablakcsere, homlokzat felújítás, szigetelés korszerűsítése, akár csak egy egyszerű festés? A légkondicionáló berendezés viszont útban van. Mit csináljunk vele? Szedjük le! Igen ám, viszont ez nem ilyen egyszerű. Klímát levenni nem lehet akárhogy.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma leszerelés Klíma leszerelés

Klíma leszerelés

Egy klíma leszerelése több okból történhet, mint például házfelújítás, panelprogramban való részvétel, külső szigetelés korszerűsítése, vagy a ház színezése, azonban minden esetben rendkívül fontos, hogy a leszerelést is hozzáértő szakemberek végezzék el, ezzel garantálva, hogy a klíma készülék a későbbiekben visszahelyezhető és üzembiztos legyen. Ha minket bíz meg klímája leszerelésével, biztos lehet benne, hogy a művelet kellő hozzáértéssel és megfelelő óvatossággal lesz elvégezve, hogy ennek se a készüléke se a az ingatlanja ne igya meg a levét.

Klíma leszerelése Budapesten

Cégünk munkatársai Budapest összes kerületében, sőt, akár a főváros vonzáskörzetében is vállalják klímakészülékek szakszerű, hozzáértő leszerelését. A klíma leszerelési munkákért nem számítunk fel kiszállási díjat, sem pedig extra költségeket. Előzetes tájékoztatást kérünk arról, hogy milyen márkájú és típusú készüléke van, mert gyakran eltérő szerszámok szükségesek a szakszerű eltávolításhoz. Kollégáink bármilyen márkájú Magyarországon forgalmazott termék leszerelését vállalják, hiszen ez a folyamat is éppúgy a szakmájuk részét képezi, mint a klímarendszerek telepítése és karbantartása.

Ha Ön bármilyen felújítási munkálatot tervez, ne csússzon el a számítása, mert nem lépett időben. Foglaljon előre egy időzített leszerelést, melyet ügyfélszolgálatunkon egyszerűen megtehet.

Klíma leszerelés menete

A klíma leszerelése elsőre nem tűnik bonyolult feladatnak, azonban mire  ezt az rövid összefoglalót végigolvassa, másképp fogja gondolni. Nyilván úgy is el lehetne távolítani a készüléket, hogy szét húzzuk a csöveket, áramtalanítjuk a  készüléket, leszereljük és kész. Azonban ez nem így működik. Először a kültéri készülékről kell a takaró lemezt eltávolítani, majd a sarok szelepeket kell elérhetővé tenni a kupakok levételével. A sarokszelepek azok a szelepek, amelyek a rájuk csatlakoztatott csövek segítségével megteremtik a kapcsolatot a kül-, és beltéri egységek között. Hűtő funkcióra kapcsolva a légkondicionálót beindítjuk, majd a helyes sorrendben zárjuk el először a vékonyabb, majd a vastagabb sarokszelepeket. A készülék csak ezután állítható le. Ezután a benne keletkezett vákuumot kiegyenlítjük és csak ezután távolíthatjuk el hollandikat a sarokszelepekről. Ez egy rendkívüli tisztaságot igénylő munka, hiszen kiemelten figyelni kell rá, hogy sem por, sem pedig nedvesség ne juthasson a csövekbe. Ezután következik magának a készüléknek az áramtalanítása és ténylegesen neki állhatunk leszerelni a a helyéről. Mint látja, egy összetett, hozzáértést igénylő folyamat ez, éppúgy, mint a klíma telepítése.

Klíma leszerelés
Ki távolíthatja el a klímát?

Ki távolíthatja el a klímát?

Sajnos a válasz elég elborzasztó, hiszen a klíma eltávolítását nem szabályozza semmiféle rendelkezés. Elvileg bárki leszedheti azt, ugyanakkor, ha figyelmesen végigolvasta a klíma leszerelés menetét, ami azért valljuk be, leírva még így is sokkal egyszerűbbnek tűnik, mint a valóságban kivitelezve, valószínűleg Ön is belátja azt, hogy mennyire fontos, hogy a klímát hozzáértő szakember szerelje le. Hiszen ritkán távolítunk el egy klímát azért, mert meg szeretnénk tőle szabadulni, többnyire egy ideiglenes folyamat első lépésről van szó.

Mikor érdemes klíma leszerelést igénylő felújítást csinálnunk?

A legtöbb felújítási munkálatot nyáron végezzük el, hiszen kint jobb az idő, talán könnyebben gazdálkodunk szabadságunkkal is,  mivel a munkáltató szempontjából szinte mindegy, hogy nyaralásra, vagy felújításra vesszük azt ki. Azonban érdemes erről egy kicsit elgondolkodunk, hiszen nyáron az időzített felújítási munkálatok ideje alatt is szükségünk lehet a klímára. Éppen ezért, hogyha olyan felújításba kezdene, aminek az idejét Ön döntheti el, érdemesebb tavaszra időzítenie azt, hogy még a klíma szezon előtt vissza tudjuk szerelni az ön készülékét és ezáltal tudja élvezni annak előnyeit.

Klímarendszer karbantartása

 Ahhoz, hogy a klíma készülékeink megbízhatóan, energiatakarékosan és az egészségünk kockáztatása nélkül üzemeljenek, évente legalább egyszer, hűtő-fűtő berendezések esetében, azonban kétszer is el kell végezni rajtuk az ilyenkor szokásos karbantartási munkálatokat. Ha bármilyen felújítási, vagy módosítási munkálat miatt klímáját leszerelteti, a munkák befejeztével mikor a klíma visszaszerelésre és üzembe helyezésre kerülne, egyúttal el tudja végeztetni rajta a szükséges karbantartási munkálatokat.

Ne feledje, hogy karbantartás nélkül klímája nem fog megfelelően működni, és családja egészségére is kockázatot jelenthet, a benne megtelepedett kórokozóknak köszönhetően.

Mindegy, hogy Ön klímájával kapcsolatban mely szolgáltatást szeretné igénybe venni, mert nálunk mindet megtalálja, magas színvonalon. Keressen minket bizalommal, és biztos kezekben lesz klímája!

Klímarendszer karbantartása

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás