Klímaszerelés V. kerület

Budapesten a Belvárosban, és Lipótvárosban kedvezményes árakon vállaljuk klímák beszerelését, szervizelését, karbantartását. Minden általunk elvégzett klímával kapcsolatos munkálatra garanciát vállalunk, keressen minket bizalommal!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímaszerelés V. kerület Klímaszerelés V. kerület

Klímaszerelés a Belvárosban

Budapest összes kerületében, köztük a Belvárosban és Lipótvárosban is vállaljuk klímák teljes körű, profi ellátását, szakszerű beépítését. Nem lehet eléggé kihangsúlyozni, mennyire fontos az, hogy a klímát megfelelően képzett szakember telepítse és kezelje. A gyártók abban az esetben vállalják a készülékre adott garanciát, hogyha hivatalos klímaszerelők kezelik a készüléket, bármilyen felmerülő kérdés esetében. 

Klíma készüléket sem tudunk már akárhogyan vásárolni, hiszen egy korábbi kormányrendelet óta, csak érvényes végfelhasználói tanúsítvánnyal rendelkezők vehetnek klímát. A törvényi szabályozás az Önök érdekében jött létre, ezzel is biztosítva hogy szakképesítés nélküli komolytalan emberek, hanyag munkájukkal ne tegyék kockára az Ön befektetését. Cégünknél természetesen csak ilyen kollégákat alkalmazunk, akik mind végzettségükkel, engedélyükkel megfelelnek minden hivatali kritériumnak.

Klímatelepítés

Vállaljuk Budapesten az V. kerületben klímarendszerek szakszerű beszerelését, telepítését. Ha cégünket bízza meg klíma telepítésével, vagy javításával, biztos lehet benne, hogy minőségi kivitelezésben lesz része. Kollégáink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a klímaszerelés területén és bármilyen klímával kapcsolatos munkát gyorsan és hatékonyan kezelnek. Már a klíma helyes kiválasztásában is számíthatnak segítségükre, melyet egy otthonukban tett látogatás alkalmával nyújtanak azáltal, hogy szakszerűen felmérik a terepet. Nem elég meghatározni egy lakás alapterületét és a légköbmétert, mert nagyon sok egyéb tényező befolyásolhatja, hogy milyen típusú és hatékonyságú klíma mellett érdemes letenni a voksukat. Munkatársaink szakszerűen felmérik a terepet és az Önök igényeihez és anyagi lehetőségeikhez igazítva, a legjobb megoldást fogják javasolni. 

Ha szeretnék magukat megkímélni a klíma vásárlás viszontagságaitól, a kiválasztott készüléket kollégáinkon keresztül is megvásárolhatják, aminek több előnye van. Nem kell Önöknek a végfelhasználói tanúsítvánnyal bajlódni és a klíma felszerelés előtti tárolását megoldani. Kedvező áron vállaljuk klímák szakszerű telepítését, az általunk beszerelt készülékekre minden esetben 1 teljes év beszerelési garanciát adunk és szerelési akciónk keretében az első karbantartást ingyenesen biztosítjuk. Ha biztos szeretne lenni a dolgában, akkor válasszon minket és tartozzon Ön is a több ezer elégedett ügyfelünk közé.

Klímaszerelés V. kerület
Klímaszerelés V. kerület

Klíma karbantartás

Klíma karbantartás során átvizsgáljuk az egész készüléket. Kicseréljük a meghibásodott alkatrészeket és biztosítjuk a klíma zavartalan működését. A klímáknál olyan a karbantartás, mint az autónál a kötelező szerviz. Elengedhetetlen ahhoz, hogy a berendezés megbízhatóan üzemeljen. Rendkívül kedvező áron vállaljuk a Belvárosban klímakészülékek szakszerű karbantartását. Hívjon minket bizalommal! 

Tavasszal és ősszel érdemes sort keríteni a karbantartásra

Természetesen bármikor Örömmel vállaljuk a klímakészülék karbantartását, azonban nem árt megemlíteni, hogy nyáron kollégáink eléggé elfoglaltak, ezért hogyha nem szeretne várni a karbantartási munkálatokra, keressen fel minket tavasszal. Klímával való fűtés esetén pedig ősszel, mindenféleképpen a fűtési szezon beállta előtt. Ebben az esetben biztos, hogy rendkívül rövid határidővel tudjuk vállalni klímája szakszerű ellátását.

Klíma tisztítás

Klímatisztítás a Belvárosban gyors határidővel, kedvező áron. Lehetséges ez? Mindezt egy profi csapattól? Akik arra tették fel az életüket, hogy az Ön klímája megbízhatóan működjön? Megtalálta amit keresett, hiszen Budapesten, az V. kerületben is vállaljuk ingyenes kiszállással klímakészülékek szakszerű, és alapos tisztítását, mely során biztosítjuk, hogy a berendezés a benne lerakódott szennyeződések miatt ne mehessen tönkre és a fertőtlenítéssel gondoskodunk arról, hogy az egészségét se kockáztassa.

Tudta Ön, hogy a klímák szűrőjében veszélyes betegséget okozó kórokozók telepedhetnek meg? 

Klímaszerelés V. kerület
Klíma gázfeltöltés

Klíma gázfeltöltés

Lipótvárosban és a Belvárosban vállaljuk klímakészülékek szakszerű gázfeltöltését. Gázfeltöltésre akkor lehet szükség a klímák esetében, hogyha az általuk kifújt levegő már nem eléggé, vagy egyáltalán nem hideg. Ez jelezheti azt számunkra, hogy a gáz töltöttségi szintje nem éri el a minimumot. Nem érdemes  azonban házilag nekiállni orvosolni a problémát. Mint minden gázzal üzemelő készülék, a klíma is baleset veszélyessé válhat, hogyha nem hozzáértő kezek nyúlnak hozzá. Gázfeltöltés előtt feltétlenül ellenőrizni kell a tartály szivárgásmentességét és kizárólag akkor tölthető fel a készülék, hogyha nem áll fent szivárgás esete. 

Ezt a műveletet csak hozzáértő szakemberek tudják elvégezni, ezért azt javasoljuk, hogy hívjon minket, amennyiben az a gyanúja támad, hogy töltést igényel a klíma. Munkánkat garanciálisan végezzük és amennyiben bármilyen meghibásodást tapasztalunk, azt a helyszínen megpróbáljuk helyreállítani.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás