Klímaszerelés Budapesten

Klímaszerelés Budapesten - hívjon minket, ha klímát szeretne és Budapesten él! Ha felveszi velünk a kapcsolatot még ma, akkor akár már másnap kitudunk szállni otthonába. Segítünk a klímakészüléknek a kiválasztásában és a beszerzésében is.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímaszerelés Budapesten Klímaszerelés Budapesten

Klímaszerelés Budapesten

Cégünk vállalja a klíma készülékeknek a teljeskörű szerelését. Budapesten belül vállaljuk a kiszállást. Ha felveszi velünk a kapcsolatot, akkor akár már másnap kitudunk szállni otthonába. A klímaszerelés során mindig van egy előzetes helyszíni vizsgálat. Ekkor felmérjük az otthonát és megnézzük, hogy milyen adottságokkal rendelkezik, hova tudjuk felszerelni a klíma beltéri és kültéri egységét.

Segítünk a klímakészüléknek a kiválasztásában és a beszerzésében is. A klímaszerelés nálunk mindig gyorsan és egyszerűen megy végbe, tökéletesen felszereljük a készüléket, nem hagyunk magunk után piszkot. Fontos, hogyha klímakészüléket szeretne beszereltetni, akkor mindenképp még a nyári szezon előtt keressen fel minket, mivel ilyenkor még gyorsan tudunk időpontot adni.

A klímaszerelést mindig rutinos, tapasztalt kollégáink végzik el, akik jól és hatékonyan tudnak dolgozni. A munkánkra mindig adunk garanciát, egy év beszerelési garanciát tudunk biztosítani. A beszerelést követően egy egyszeri ingyenes klíma tisztítást is vállalunk. Kérjük keressen fel minket bizalommal, hogy Budapesten szeretne klímát beszereltetni. Gyorsan és szakszerűen elvégezzük a beszerelést, így Ön hamarosan élvezheti is a klíma által nyújtott előnyöket.

Klímakészülék szerelése, kiválasztása

A klíma beszerelésnek egyik fontos pontja a klíma készüléknek a kiválasztása. Ebben természetesen segítünk. Ma már nagyon sokféle klíma közül lehet választani. A legnépszerűbb a lakossági felhasználásnál az oldalfali split klíma, de ezen felül lehet még választani mennyezeti klímát, parapetes klímát, ablak klímát, mobil klímát, stb. 

Klímakészülék szerelése, kiválasztása
Klímaszerelés Budapesten

A klímák ma már szinte mind inverteresek. Ez azt jelenti, hogy nem kapcsolnak ki, hanem folyamatosan dolgoznak azon, hogy a megadott hőmérsékleten tartsák a lakást. Ez azt jelenti, hogy rendkívül alacsony energián dolgoznak, így sokkal kevesebbet fogyasztanak, mint a régebbi készülékek.

A klíma kiválasztásánál az egyik legfontosabb szempont az, hogy mekkora ingatlanról van szó. Alapvetően azt szokták javasolni, hogy 10 négyzetméterre kell számolni 1 kW-ot, azonban nagyon sok minden múlik azon, hogy a lakásnak milyen a szigetelése, milyenek a nyílászárók, és milyen a lakás elosztása. Ezért is fontos az, hogy legyen egy előzetes helyszíni szemle, amely során feltudjuk mérni az otthont.

A klíma készüléknél fontos lehet még az, hogy milyen extrákkal rendelkezik a készülék. Például van öntisztító mód, van allergén szűrő, van éjszakai üzemmód, stb. Minél több extra van egy készülékben az annál drágább, így ezeket jól meg kell gondolni. A klíma kiválasztásánál azonban talán a legfontosabb tényező a pénzügyi keret.

Segítünk a kiválasztásban és a klímaszerelésben

Ha elmondja az igényeit, és mi felmértük az otthonát, akkor segítünk Önnek kiválasztani a tökéletes klíma készüléket. Ha megbeszéltük, hogy milyen klímát szeretne, akkor természetesen még a beszerzésben is segítünk. Ha minket bíz meg ezzel, akkor az előzetes felmérést követő beszerelési napon kiszállítjuk a készüléket otthonába és be is szereljük. Hívjon minket bizalommal!

Minden tőlünk rendelt klímához nem csak a gyári garanciát, hanem 1 éves beszerelési garanciát, valamint a következő szezonban egy ingyenes klíma karbantartást adunk.

Segítünk a klíma kiválasztásban
Klímaszerelés lépései

Klímaszerelés lépései

Az első pont az, hogy meghatározzuk a kültéri és a beltéri egységnek a pontos helyét. Fontos ilyenkor, hogy az összekötő csövek gond nélkül kapcsolják össze a két elemet. Ezt általában már a helyszíni felmérés során elszoktuk dönteni, hogy hova lesz felszerelve a klíma. Azért is fontos ilyenkor eldönteni, hiszen látnunk kell, hogy hol vannak asztalok, kanapék, fotelek, ágyak. Ezek fölé egyáltalán nem érdemes klímát felhelyezni.

A helyek meghatározása után mindig a csöveknek a helyét alakítjuk ki. Itt lehet választani, hogy egy kábelcsatornában fusson végig a falon, vagy véssünk, és így egy esztétikusabb végeredményt érünk el, a falon belül lesznek a csövek. Mindkettőnek van előnye és hátránya is, a kábelcsatornás olcsóbb, gyorsabb, de kevésbé esztétikus, így például jó választás egy bérelt lakásba. A vésés nagyon jó megoldás, hiszen hosszú távon is szép lesz a végeredmény. Azonban számolni kell azzal, hogy ezt követően helyreállító munkálatok szükségesek. Tanácsos a vésést akkor választani, amikor még nyers a ház, vagy nagy felújítás van.

A csövek helyének kialakítása után felszereljük a kültéri tartó konzolt, majd rá a kültéri egységet, majd pedig bent felszereljük a beltéri egységet. Ezt követően már „egyszerű” a dolgunk, hiszen már csak össze kell kötnünk a készülékeket a csövekkel. Összekötjük ezeket, vákumozunk, majd végül feltöltjük a hűtőközeget. Ha elektromosan is összekötöttünk mindent akkor már csak a beüzemelés van hátra. Minden beszerelés során természetesen elvégzünk egy nyomás próbát.

További információk a klímaszerelésről

A klímaszerelésnél az a legjobb, hogyha időben történik meg. Ha elindul a szezon, akkor a legtöbb cég, legtöbb szakember már nagyon elfoglalt, és sokat kell várni. Érdemes tavasszal vagy ősszel elvégeztetni a beszerelést, ilyenkor még jobban vannak időpontok, de még annyira nincs hideg kint.

Információk a klímaszerelésről
Klímaszerelés tapasztalattal

Fontos, hogy a klíma beszerelést követően évente minimum egyszer legyen egy karbantartás. A karbantartással tudjuk elérni azt, hogy a készülék mindig biztonságosan és egészségesen működjön. Ilyenkor a szerelő alaposan kifertőtleníti és áttisztítja a készüléket, valamint ellenőrzi a nyomást is. Ha szeretne többet tudni, olvassa el klíma javítás Budapest oldalunkat is, általánosságban a klímaszerelésről pedig a klímaszerelés oldalunkon tudhat meg többet..

A klímaszerelés során fontos, hogy a készülékek helyét, és magukat a készülékeket könnyen megtudjuk közelíteni. A bútorokat érdemes már előre elpakolni és letakarni, hogy ne okozzunk azokban kárt. Ha klímaszerelést szeretne, akkor kérjük keressen fel minket bizalommal!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás