Klímaszerelés XXIII. kerület

Ha minőségi klímaszerelő céget keres, akkor ne menjen tovább, megtalálta! Cégünk nem köt kompromisszumot a színvonal terén, hiszen magas szintű szolgáltatást nyújtunk kedvező áron. Klímájával kapcsolatban bármit ránk bízhat, nem fog csalódni.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímaszerelés XXIII. kerület Klímaszerelés XXIII. kerület

Klímatelepítés Soroksáron garanciával

Cégünk teljes körű klíma szolgáltatást nyújt a piacon a legmagasabb színvonalon. Ha még vásárlás előtt áll, akkor érdemes felvennie a kapcsolatot velünk még most, hiszen választásban is rengeteget tudunk segíteni. Ingyenes felmérés során tanácsot adunk azzal kapcsolatban, hogy melyik árfekvésben milyen típusú készüléket javaslunk.

Ha szeretné magát az ügyintézéstől is megkímélni, akkor természetesen a klímát beszerezzük Ön helyett, így a szállítást is elintézzük mi. Az általunk telepített klímákra egy teljes év szerelési garanciát adunk, valamit egy ajándék tisztítással is kedveskedünk! Lépjen velünk kapcsolatba, ha kedvező áron minőségi szolgáltatást szeretne kapni!

Klíma karbantartás Budapest XXIII.

A klímák karbantartására úgy kell tekinteni, mint egy kötelező szervizre. Ha a karbantartást nem végeztetjük el időnként, akkor a klíma sajnos nem fog minket úgy kiszolgálni, mint ahogyan azt elvárnánk tőle. Karbantartás során ellenőrizzük az összes alkatrészét és egységét a készüléknek, mely elengedhetetlen ahhoz, hogy a klíma hosszú évekig megbízható maradjon.

Soroksáron is vállaljuk klímák teljes karbantartását, melyet mindig a szezon előtt javaslunk elvégeztetni, így biztosak lehetünk abban, hogy nem fog minket a legnagyobb hőségben cserben hagyni a légkondi.

Klíma karbantartás Budapest XXIII.
Klíma tisztítása Soroksáron

Klíma tisztítása Soroksáron

A klíma tisztítása egy rendkívül fontos momentum, mivel az egészségre kifejezetten káros és veszélyes kórokozók telepszenek meg a szűrőkben. Ezeket házilag lehetetlen úgy kifertőtleníteni, hogy ne veszélyeztessük családunk egészségét. Mindig hívjon szakembert a tisztításhoz és soha ne kezdjen el egy szezont úgy, hogy nincs a klímája kitisztítva!

Klímatisztítás házilag?

A házilag való tisztítás nem elég eredményes, de továbbmegyünk, kifejezetten veszélyes is, mivel abban a tudatban tart minket, hogy a klíma biztonsággal használható. Ez azonban nem így van. A kereskedelmi forgalomban kapható klímatisztító spray-k nem elég hatékonyak, minden esetben szakember végezze el a tisztítási folyamatot! 

Klímák javítása, szervizelése

A legtöbb esetben akkor hibásodik meg egy klíma, ha nem jól lett kiválasztva, emiatt túl kell hajszolja magát a kívánt hőmérséklet eléréséhez, valamit akkor, ha az ajánlott karbantartás nem történik meg időben. Pedig higgyék el, a karbantartás sokkal olcsóbb, mint egy esetleges kompresszor csere, vagy egy új légkondi. 

Azonban, ha elromlott a klímája, mi vállaljuk a javítását, melyet legtöbb esetben a helyszínen el tudunk végezni. Segítse munkánkat azzal, hogy bejelentéskor kitért a klímája tüneteire és típusára, hogy még felkészültebben érkezhessünk Önhöz!

Klímák javítása, szervizelése
Klímatöltés

Klímatöltés

A klímák gázt tartalmaznak. Ennek segítségével képesek a hűtést elvégezni. Azonban előfordul, hogy néha pótolni kell a készülékben található gázt, mivel az elillan. Mindenképpen bízza szakemberre ezt a folyamatot, egyrészt mert törvényi előírás, hogy klímatöltést csak szakember végezhet, másrészt pedig azért, mert töltés előtt ellenőrizni kell, hogy a készüléknél nem áll fenn szivárgás esete.

Márkafüggetlen klímatöltést vállalunk Soroksár területén is, szivárgás vizsgálattal. Ha azt érzi, hogy a klíma már nem elég hatékony, esetleg nem hideg a levegő, amit fúj, akkor feltétlenül nézesse meg, mert gáz nélkül üzemelve tönkre is mehet a készülék.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás