Klímaszerelés X. kerület

Cégünk Budapesten, a X. kerületben vállalja klímák szakszerű telepítését kedvező áron, extra szolgáltatásokkal. Emellett számíthat ránk minden klímával kapcsolatos szolgáltatás területén. Minden általunk elvégzett munkára garanciát vállalunk.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímaszerelés X. kerület Klímaszerelés X. kerület

Klímaszerelés Kőbányán

Cégünk Budapesten a X. kerületben vállalja klímák teljes körű ellátását. Ha elege van azokból a szolgáltatókból, akik csak keresni akarnak Önökön, de ezzel szemben nem nyújtanak megfelelően színvonalas szolgáltatást, akkor ideje váltania. 

Ebben az esetben valószínűleg Ön is végre olyan céget keres, aki kedvező áron nyújt magas színvonalú szolgáltatást. Szerencsére megtalálta, hiszen ránk minden esetben számíthat, ha bármilyen klímával kapcsolatos szolgáltatásra van szüksége. Extra szolgáltatásaink keretein belül ingyenes helyszíni felméréssel támogatjuk ügyfeleinket abban, hogy milyen klímát válasszanak. A klímát tőlünk is megvásárolhatják, majd ezt fel is szereljük Önöknek. Minden telepítésre 1 teljes év garanciát adunk, mellette pedig az első tisztítást is ingyen végezzük el. 

Klímák javítása

Elromlott a klímája? Időben sort kerített a karbantartására? Az a tapasztalatunk, hogy a legtöbb esetben akkor hívnak minket meghibásodott klímákhoz, ha a készülék nem volt rendszeresen karbantartva. Ugyan ha elromlott, akkor természetesen meg kell javítani, de azért hívjuk fel erre a figyelmet minden alkalommal, mert a legtöbb javítás megelőzhető lenne a karbantartással. 

Cégünk gyors határidővel vállalja klímák szervizelését, javítását. Arra szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy hibabejelentésnél ne felejtse el megemlíteni, hogy milyen típusú a készüléke, mert ebben az esetben sokkal felkészültebben tudunk a helyszínre érkezni. A javítási munkálatokra garanciát vállalunk. 

Klímák javítása
Klíma karbantartás Kőbányán

Karbantartás fontossága

Az előbbiekben említettük, hogy miért kiemelten fontos a karbantartás. Ezt újfent csak megerősíteni tudjuk, mivel fontos elmondanunk, hogy a karbantartás hiányában a készülék meghibásodhat. Ráadásul az ilyen okból eredő meghibásodás csak szerencsés esetben lesz javítható. Ha komolyabb a hiba, akkor lehet, hogy a készüléket cserélni szükséges. 

Klíma karbantartás Kőbányán

Cégünk rövid kiszállási határidővel vállalja klímák márkafüggetlen karbantartási munkálatait. Karbantartás során a klíma olyan létfontosságú alkatrészeit alapos tisztításnak vetjük alá, melyek nélkül a készülék nem képes működni. A klíma kompresszor, ha telerakódik a rengeteg szennyeződéssel, akkor mérséklődik a működése, majd meg is állhat. Jó esetben ez javítható probléma, rosszabb esetben a kompresszort cserélni kell. Karbantartás során az egész rendszert átellenőrizzük és kitakarítjuk. 

Klímatisztítás 

A klímarendszer tisztítása elengedhetetlen. A szűrőrendszerben olyan kórokozók telepednek meg, melyek veszélyeztetik egészségünket. Tüdőgyulladást, vagy akár légiós betegséget is okozhatnak és ahhoz, hogy maradéktalanul eltávolítsuk a rendszerből, speciális szert kell alkalmaznunk.

Cégünk vállalja klímák tisztítását Budapesten, a X. kerületben. Minden általunk elvégzett munkát garanciálisan végzünk el.

Klímatisztítás
Klímatöltés a X. kerületben

Klímatöltés a X. kerületben

A klímák hűtőközeggel ellátott készülékek, melyek gázzal vannak töltve. Ezek az úgynevezett F-gázok, melyek erős hatást gyakorolnak a légkörre és befolyásolják az üvegház hatást bolygónkon. Ez az oka annak, hogy a klímák gáztöltését csak minősített szakemberek végezhetik.

Karbantartás alkalmával mindig ellenőrizzük a készüléket, hogy nem szivárog-e, ha a vizsgálat jó eredményt mutat, akkor elvégezzük a töltést, ha szükséges. Minden klíma használati szezon előtt ellenőriztesse klímáját, mert gáz nélkül a klíma nem hűt eléggé, ezáltal egyrészt sokkal többet fogyaszt, másrészt tönkre is mehet. 

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás