Klíma karbantartás

Klíma karbantartás szolgáltatásunkat igénybe veheti Budapesten. A karbantartás egy fontos dolog ahhoz, hogy a klíma megfelelően működjön. A karbantartásra évente egyszer kell sort keríteni, a legjobb, hogyha ez a szezon megkezdése előtt történik meg.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma karbantartás Klíma karbantartás

Klíma karbantartás

A karbantartás egy alapvető dolog ahhoz, hogy a klíma hibátlanul tudjon működni, és az egészségre ne legyen káros. Évente egyszer minimum sort kell keríteni arra, hogy a karbantartás megtörténjen. Érdemes még a szezon megkezdése előtt megejteni a karbantartást. Ha olyan készülékről van szó, amit télen is használnak, akkor érdemesebb évente kétszer elvégeztetni a karbantartást.

Egy ilyen alkalommal alaposan ellenőrizzük a készüléket, alaposan kitisztítjuk, megmérjük a gáznyomást, kifertőtlenítjük a készüléket, stb. Rutinos, tapasztalt, szakértő kollégáink látják el a készülékeket, így garantálni tudjuk azt, hogy jó munkát fognak elvégezni, márkafüggetlenül vállalják a készülékeket karbantartásra.

Ha karbantartást szeretne akkor feltétlenül keressen fel minket. Ezt megteheti telefonon. Ha felhív minket, akkor tud velünk időpontot egyeztetni. A legjobb, hogyha még a szezon megkezdése előtt felhív minket és egyeztet velünk egy időpontot. A legjobb, hogyha a karbantartás során a kültéri és a beltéri készülék is teljeskörűen el van látva. Keressen minket bizalommal.

Miért fontos a klíma karbantartás?

A klíma karbantartás egy nagyon fontos dolog, a kültéri és a beltéri egység miatt egyaránt. A beltéri egység egy nedves, meleg, párás hely. Ez a környezet tökéletes táptalaja a különböző mikroorganizmusoknak, így a baktériumoknak, penészeknek, vírusoknak, gombáknak. Ha ezek megjelennek a készülékben, akkor környezettől függően, de elkezdenek terjedni. Ha kellőképp elszaporodnak, akkor könnyedén betudnak kerülni a légtérbe.

Mi történik akkor, hogyha ezek a veszélyes mikrobák bekerülnek az otthon levegőjébe? Komoly betegségeket tud okozni. Többek között légiósbetegséget, vagy akár tüdőgyulladást is. Ez ellen csak és kizárólag a karbantartással lehet védekezni. Azonban ehhez az kell, hogy évente minimum egyszer megtörténjen a karbantartás. 

Miért fontos a klíma karbantartás?
Klíma karbantartás

A karbantartás elhanyagolása főleg a beltéri egységre van hatással, azonban a kültéri egységre is rossz hatással van. A kültéri egység helyzetétől függően, de akár nagy mértékben is ki lehet téve a környezetnek. Ebből adódóan a por, a kosz, és más szennyeződések könnyedén megtudnak telepedni a készüléken.

A leülepedett por problémákat tud okozni a kompresszorban. Ha a kompresszor nem tud megfelelően működni, akkor a készülék hamarosan le fog állni, akár úgy, hogy többet nem lehet majd használni. Ha szeretné, hogy a készüléke hosszú élettartamú legyen, hogy jól működjön, valamint azt, hogy ne legyen káros az egészségére akkor feltétlenül keressen fel minket bizalommal. Mi gyorsan és szakszerűen elvégezzük a készüléknek a karbantartását. Hívjon minket bizalommal.

Klíma karbantartás

A karbantartás menete nagyon egyszerű folyamat, legalábbis egy tapasztalt szerelő számára. Az első pont az, hogy időpontot foglaljon. Azt tanácsoljuk, hogy minél hamarabb keressen fel minket, hiszen ahogy beköszönt a jó idő, úgy nem csak a karbantartás iránt érdeklődők száma növekszik meg, hanem a beszerelések iránti igény is. Így fontos, hogy minél hamarabb felkeressen minket, hogy még időben tudjunk időpontot egyeztetni.

Klíma karbantartás és fertőtlenítés

Az előre megbeszélt időpontban kiszállunk Önhöz. Egy karbantartás során a kültéri és a beltéri egységet is karbantartjuk, a kettőnek együtt van értelme. Először a beltéri egységnek a szűrőjét kitisztítjuk. Kádban, vagy zuhanyzóban egyszerűen csak le kell mosni, hogy a por eltűnjön róla. Fontos, hogy teljesen kiszáradjon a szűrő, csak úgy rakhatjuk vissza.

A karbantartás egyik legfontosabb része a beltéri egységnek a kifertőtlenítése. Ilyen esetekben egy speciális fertőtlenítő szert juttatunk be a készülékbe, majd hagyjuk, hogy az kifejtse a hatását. Ezzel egy évre minimum megoldottuk a baktériumoknak az elterjedését. 

A karbantartás során a kültéri egységnek a tisztítása is rendkívül fontos. Ilyen esetekben egy vegyszeres vizes átmosást szoktunk alkalmazni. Ez feloldja a szennyeződéseket, így a továbbiakban tökéletesen tud működni a készülék. Kérjük keressen fel minket bizalommal, hogyha karbantartást szeretne elvégeztetni a készülékén. 

Klíma karbantartás és fertőtlenítés

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás