Klímaszerelés XV. kerület

Budapest összes kerületében vállaljuk klímák szakszerű ellátását, a lehető legmagasabb színvonalon, ellenben kedvező áron. A XV. kerületben is bátran hívjon minket, ha klímát szeretne, vagy meglévő klímájával kapcsolatban van szüksége szakemberre.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímaszerelés XV. kerület Klímaszerelés XV. kerület

Klímaszerelés XV. kerület

Klímát szeretne? Ugyan milyet válasszon a rengeteg modell közül? Modernebbnél modernebb klímák kínálják magukat, de az ember okosan szeretne dönteni. Lehet egy klíma szép, azonban sokszor cserélünk klímát olyan helyen, ahol nem kérték ki szakember véleményét vásárlás előtt.

Sok esetben ugyanis nem elég az alapterülethez igazítani a klíma teljesítményét. Főleg akkor, ha például fűtésre is alkalmaznánk, ami nem is lenne meglepő, hiszen az inverteres klímák világában már az is fűtésre alkalmas klímát vesz, aki csak kiegészítés gyanánt gondol a klímára, mint fűtési lehetőségre. Kérje ki a véleményünket, hiszen rengeteg klímát ismerünk, így biztos olyan készüléket fogunk javasolni, ami kielégíti az igényeket.

Klíma telepítése a XV. kerületben

Kedvező áron vállaljuk klímarendszerek telepítését Rákospalotán, Pestújhelyen és Újpalotán. Munkatársaink magasan képzett szakemberek, akik szakmai tapasztalatuknak köszönhetően gyorsan és színvonalasan végzik el klímák beszerelését. Ha mi szereljük be klímáját, egész biztos, hogy nem fog csalódni a végeredményben.

Mivel ebben biztosak is vagyunk, így minden általunk végzett munkálatra, így a beszerelésre is extra garanciát adunk, mely klíma felszerelése esetén egy teljes év szerelési jótállást jelent. Ezzel még nincs vége, hiszen az első tisztítást ingyenesen végezzük el, mellyel szintén spórolhat. 

Klíma telepítése a XV. kerületben
Klímavásárlási tudnivalók

Klímavásárlási tudnivalók

Nem mindenki van vele tisztában, hogy klímát vásárolni nem olyan egyszerű hogy csak úgy bepakoljuk a kosárba, akár virtuálisan, akár személyesen is tennénk ezt. Végfelhasználói tanúsítványra lesz szükségünk hozzá, mely igazolja, hogy szakember végzi el a telepítést. Ehhez fel kell keresnie minket, és megállapodást kötni velünk. Azonban ha tőlünk vásárol, akkor fölösleges idegeskedéstől kíméli meg magát. 

Klímatelepítési ügyintézés

Azoknak, akik társas házakban, vagy panelben laknak, jó tudni arról, hogy nem mindenhol engedik a klímát felszerelni bejelentés nélkül. A helyi lakógyűlés vezetőjénél érdemes érdeklődni ezzel kapcsolatban. Akik műemlék típusú ingatlanban élnek, a helyi önkormányzatnál kell felvilágosítást kérni azzal kapcsolatban, hogy végezhető-e homlokzati módosítás az adott épületen. 

Klíma karbantartás Pestújhelyen és környékén

A karbantartás elengedhetetlen, ugyanis ennek hiányában nem csak a gyári garanciaidőt vonják meg tőlünk, de a klímánk élettartamát is kockára tesszük. Karbantartás hiányában ugyanis a klíma végérvényesen meg tud hibásodni, mely egyes esetekben cserét igényel, nem pedig javítást. 

Karbantartást mindig jóval a szezon előtt kérjen, így elkerülheti, hogy a hirtelen beköszöntő hőség miatt ellenőrzés nélkül kell a klímát beüzemelnie. 

Klíma karbantartás Pestújhelyen és környékén
Klíma tisztítás Rákospalotán és a teljes XV. kerületben

Klíma tisztítás Rákospalotán és a teljes XV. kerületben

A klímákban hatékony szűrőrendszer található, mely azonban a kellemes meleg és párás környezet miatt sajnos kiváló táptalajként szolgál kifejezetten veszélyen kórokozók számára. Ezek, ha a légtérbe kerülnek, bizony igen komoly betegségeket okozhatnak, melyek felnőtt emberekre nézve is kifejezetten veszélyesek, főleg ha gyermekek vannak a családban.

Soha ne indítsa be a klímát, ha az előző szezon után legkésőbb nem volt kifertőtlenítve. Azonban azt javasoljuk, hogy ha biztosra akar menni, akkor minden szezonális használat előtt kérjen tőlünk egy szakszerű tisztítást, mellyel kizárja ezeket a veszélyeket. 

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás