Klíma szerelés

Klímát csak megbízható és nagy tapasztalattal rendelkező szakemberrel érdemes felszereltetni, hiszen ekkor garantálható az, hogy a készülék hosszú évekig hűségesen áll majd a szolgálatban. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma szerelés Klíma szerelés

Klíma szerelés

A nyári kánikulára adott válaszreakció az emberek részéről leginkább az, hogy klímát kell telepíteni, azonnal! Bár ilyen egyszerű lenne, egy klíma szerelés ugyanis egy felelősségteljes folyamat, melyet több oldalról érdemes megfelelően átgondolni és körüljárni. Nem árt tájékozódni a klímavédelmi törvénnyel kapcsolatban sem, mely kimondja, hogy klímát csak hivatalos szakember szerelhet fel, ezenfelül viszont a jó készülék kiválasztása sem egyszerű feladat. A döntés sok évre szól és nem mindegy, hogy annak következtében a klíma élettartama alatt mennyit kell költeni a javításra. Nem érdemes pár tízezer forint spórolásának reményében egy elvárható minőségről lemondani, mert valószínűleg annak az összegnek a többszörösét költjük majd el klímára az elkövetkezendő években.

Cégünk ingyenes helyszíni felmérést biztosít klíma telepítés előtt, mely során segít Önnek a pénztárcájához illő és az igényeit kielégítő készülék kiválasztásában, melyet egy év szerelési garanciával, rövid határidővel, színvonalasan telepítünk otthonába. Tudta Ön, hogy a klíma telepítés minősége évekkel hosszabbíthatja meg a készülék élettartamát? Klímaszerelésben jártas munkatársaink a piacon fellelhető legmagasabb színvonalú munkát végzik, komplex szolgáltatásaink keretein belül. Klímaszerelés Budapest összes kerületében és Pest megyében, rövid határidővel. Kérje ajánlatunkat!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás