Mikor érdemes a klíma telepítését elvégezni?

Ha megvárja a legnagyobb hőséget a klíma telepíttetésével, akkor sajnos előfordulhat, hogy a legnagyobb klímaszezon kellős közepén kollégáink elfoglaltak, így Önnek többet kell várnia,, mint amennyit szeretne. Tavasszal érdemes a klímát felrakatni.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Mikor érdemes a klíma telepítését elvégezni? Mikor érdemes a klíma telepítését elvégezni?

Mikor telepíttessük a klímát?

A nyár hőséghullámmal támad, ilyenkor az is rohan klímát venni, akinek eddig nem jutott eszébe korábban. Sokan járnak így, amivel önmagában még nem lenne probléma, hiszen a szakember nyáron is szívesen áll bárki rendelkezésére. A probléma ilyenkor inkább az szokott lenni, hogy sokan futnak bele ebbe, így ha Ön nyáron szereltetné fel klímáját, akkor lehetséges, hogy többet kell várnia munkatársainkra, mintha tavasszal hívná őket.

Éppen ezért azt szoktuk javasolni, hogy ne várják meg a nyári hónapokat, mert ekkorra már sokkal elfoglaltabbak a klímával dolgozó szakemberek, hiszen nekik ez a főszezon. Nyáron ráadásul sok olyan készülék el szokott romlani. amit nem tartanak karban rendszeresen, majd mikor a legnagyobb hőségben a klímák gőzerővel igyekeznek életben tartani minket, ez a hiányosság sajnos gyakran kijön, így sok hibás készülékhez riasztanak minket. Ne várjon Ön se nyárig, intézze el tavasszal, hogy az első hőhullámnál Ön már kényelmesen hátradőlhessen.

Vásárlás előtt

Hogy milyen klímát érdemes venni, arról napokig lehetne kiselőadást tartani, hiszen elég sok mindentől függ az, hogy milyen típusú készüléket érdemes venni, valamint az is, hogy mekkora legyen annak a teljesítménye. Arra szintén javasolt vigyázni, hogy az akciós klímák nem mindig bizonyulnak a legjobb választásnak, mivel a kedvezményes ár láttán sokan elcsábulnak, viszont ezek a klímák nem biztos, hogy a legmegbízhatóbb modellek közül valók. Bármilyen klímát nézünk ki, mindenképp utána kell nézni alaposan.

A másik tudnivaló a vásárlással kapcsolatban, hogy szüksége lesz egy végfelhasználói tanúsítványra is, mely nélkül nem tud klímát venni. Azonban ha a klímaszerelő cégtől szerzi be a készüléket, akkor az emiatt előforduló kellemetlenséggel sem kell vesződnie.

Klímavásárlás
Telepítés előtti tudnivalók

Telepítés előtti tudnivalók

Mindenféleképpen tájékozódjon a telepítés feltételeiről, ha Ön társas, vagy panelházban él, esetleg olyan lakókörnyezetben, ahol van bármiféle szabályozás arra vonatkozólag, hogy egy utca látképe miatt hova engedélyezik felszerelni a klíma kültéri egységét, mert nem mindenhol engedélyezik az utcafronti elhelyezést. 

Műemlék típusú és védett épületek

Műemlék típusú vagy védett épületeken nem engedélyeznek általában semmiféle homlokzati módisítást. Ha Ön ilyen típusú épületbe szeretne klímát rakatni, nagyon fontos tájékozódnia a helyi önkormányzat építési osztályán, mert lehetséges, hogy csak mobil klíma telepítésére kaphat engedélyt majd. 

Ki szerelheti fel a klímát?

A klímák olyan gázzal vannak feltöltve, amelyek hatást gyakorol a légkörre, így vele együtt az üvegház hatásra is. Emiatt született egy rendelet, hogy klímát csak olyan szakember szerelhet fel, aki rendelkezi egy, a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság által kiadott regisztrációs, vagyis úgynevezett F-Gáz azonosító számmal. 

Cégünk és munkatársaink regisztrált klímaszerelők, munkánkat hivatalosan és engedéllyel végezzük, a lehető legmagasabb színvonalon, minden esetben garanciával.

Ki szerelheti fel a klímát?
Klíma garanciával és szereléssel

Klíma garanciával és szereléssel

Klímáját tőlünk is megvásárolhatja. Ebben az esetben felkeressük Önt otthonában, egy ingyenes konzultáció alkalmával, mely során felmérjük az össze olyan tényezőt, mely befolyásolhatja a klíma kiválasztását. A legjobb típust és a teljesítményt is ilyenkor tudjuk megállapítani, valamint a klíma végleges helyét is, mind a beltéri, mind a kültéri egység esetét tekintve. 

A kiválasztott klímát kiszállítjuk a szerelés napján, melyet rövid idő alatt, színvonalas kivitelezéssel felszerelünk Önnek. Az általunk telepített klímákra 1 teljes év szerelési garanciát adunk, ráadásul ajándékba adunk egy tisztítást is, melyet következő szezon előtt ingyen végzünk el Önnek.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás