Mekkora klímára van szükségem?

A klíma kiválasztásánál az egyik legfontosabb dolog az, hogy mekkora teljesítményűt vegyünk. Ha minket keress fel, akkor biztosíthatjuk Önt arról, hogy tökéletesen fel fogjuk mérni az otthonát, és segítünk kiválasztani a megfelelő készüléket.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Mekkora klímára van szükségem? Mekkora klímára van szükségem?

Mekkora klímára van szükségem?

A klíma kiválasztásánál az egyik legfontosabb dolog az, hogy mekkora teljesítményűt vegyünk. Nem érdemes sem alul, sem felül értékelni, egyik sem jó választás. Alapvetően azt szokták mondani, hogy 10 négyzetméterre kell számolni 1kW-ot. Ez azt jelenti, hogy egy 36 négyzetméteres panellakás esetén egy nagyjából 3,6 kW-os készülékre van szükség.

Azonban nem lehet csak ez alapján készüléket választani. A teljesítmény kiválasztása során fontos szempont az, hogy az ingatlannak milyen az elosztása, milyen a szigetelése. Épp ezért fontos, hogy a klíma kiválasztását ne egyedül döntse el, hanem kérje ki egy szakembernek a véleményét.

Ha minket keress fel, akkor biztosíthatjuk Önt arról, hogy tökéletesen fel fogjuk mérni az otthonát, és segítünk kiválasztani a megfelelő készüléket. Kérjük keressen fel minket bizalommal, hogyha professzionális szolgáltatást szeretne! A továbbiakban olvashat arról, hogy milyen további szempontok alapján érdemes a készüléket kiválasztani.

Klíma márkák - Mekkora klímára van szükségem?

A klíma készülékek esetében sokszor felmerül a márkáknak a kérdése. Sokan preferálják azt, hogy ismertebb márkájú készüléket válasszanak. Azonban ez nem feltétlenül jó választás. Az ismertebb márkák általában rengeteg műszakiágban jelen vannak, és nem biztos, hogy pont a klímagyártásban kiemelkedő a készülékeik.

Jobb olyan márkát választani, amely kiemelkedik a klímagyártásban. Ezen belül pedig mindig a háznak az adottságaira és az egyéni preferenciákra kell hagyatkozni. Ha nem tudja, hogy milyen klímát kellene vennie, akkor keressen fel minket bizalommal. Mi segítünk Önnek kiválasztani a megfelelő készüléket.

Klíma márkák
Teljesítmény, zajszint, extrák klíma

Teljesítmény, zajszint, extrák - Mekkora klímára van szükségem?

A teljesítményről már fentebb beszéltünk. Ez az egyik legfontosabb dolog a választás során, azonban vannak még fontos tényezők. Ilyen például a zajszint. Nem mindegy, hogy egy készülék mennyire hangos. Ha a készülékek iránt érdeklődünk, akkor láthatunk egy zajszint meghatározást, ebből már ki tudunk indulni, hogy mennyire lesz hangos a készülék.

A mai modern klímák már rendkívül halkak, így emiatt nem kell aggódni, sok tartalmaz éjszakai üzemmódot is. Az éjszakai üzemmód egy olyan extra, amelyet érdemes választani. Rendkívül sok extra van még a készülékekben, amelyek mindenképp hasznosak azok a különféle szűrők, az öntisztító mód, illetve a wifis vezérlés. 

Klíma vásárlás lépései - Mekkora klímára van szükségem?

A klíma vásárlásra két mód van. Az egyik az, hogy felkeres minket, segítünk kiválasztani a készüléket, majd a beszerelés napjára be is szerezzük Önnek. Ez a legjobb és a legegyszerűbb megoldás.

A másik megoldás az, hogy kitöltett velünk egy tanúsítványt, amellyel igazolni tudja azt, hogy van szerződése egy klíma szerelő céggel. Ezt a papírt be kell mutatnia akkor, amikor elmegy megvásárolni a klíma készüléket. Bármelyik megoldást is válassza, mindig kérje ki a mi véleményünket, mivel mi biztos, hogy jó készüléket fogunk Önnek ajánlani. Keressen minket bizalommal!

Klíma vásárlás lépései

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás