Légkondicionáló szerelés

Budapest egész területén vállaljuk légkondicionáló berendezések magas színvonalú telepítését, karbantartását, tisztítását és javítását. Minden általunk elvégzett munkára kiemelt garanciát vállalunk. Felszerelés esetén tisztítást adunk ajándékba.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Légkondicionáló szerelés Légkondicionáló szerelés

Légkondicionáló szerelés

Légkondit venne? Tikkasztó a hőség, vagy éppen a fűtés nem elegendő ezért úgy döntött, hogy most szerelteti fel a fűtésre is alkalmas klímát. Azonban meglepetten tapasztalhatja, hogy nem tud csak úgy egyszerűen klímát vásárolni. Bemegy a boltba, kiszemeli a szimpatikus modellt, ám a pénztárnál derül ki, hogy olyan papírt kérnek, amivel Ön nem rendelkezik. Miért van ez így?

Azért, mert a klímák szerelését rendelet szabályozza. Ám ahhoz, hogy ezt ténylegesen nyomon tudják követni, már a vásárlást is szabályozzák. Nyilván vannak, akik úgy gondolják, hogy megveszik a klímát, aztán majd valahogy felszerelik, ha nem megy, akkor szólnak a szomszédnak, majd segít. Sajnos ez nem így működik, ezért is van szükségünk egy végfelhasználói tanúsítványra.

Pontosan ki szerelheti fel a légkondit?

A klímát olyan szakember vagy cég szerelheti fel, aki rendelkezik a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság által kiadott F-Gáz regisztrációs számmal, mely tulajdonképpen egyenértékűnek számít egy magas fokú minősítéssel is. Csak a legfelkészültebb és legmegbízhatóbb tudással rendelkező szakemberek birtokolhatják ezt a számot. A klímák F-gázokkal vannak töltve, mely nagy hatást gyakorol a légkörre, ezért szükségesek ezek az óvintézkedések.

Cégünknél kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy az összes általunk foglalkoztatott klímaszerelő mind megbízható szakember legyen, ám nálunk az emberi megbízhatóság is ugyanolyan fontos. Ha Önnek nem mindegy, hogy kit enged be otthonába, akkor ránk számíthat. Diszkrét és megbízható munkatársainkkal és extra szolgáltatásainkkal a munkánk színvonala mellett az Ön kényelmét és biztonságát tartjuk szem előtt. 

Pontosan ki szerelheti fel a légkondit?
Légkondicionáló javítás

Légkondicionáló javítás

A légkondicionáló készüléket ugyanezen okok miatt csak szakember javíthatja. Ha olyan szerelő nyúl a klímához, aki nem rendelkezik ilyen számmal, akkor elveszítjük a garanciát, de akár bírságot is vonhat maga után. Cégünk Budapest egész területén, tényleg márkafüggetlenül vállalja klímák és légkondicionáló rendszerek javítását, szervizelését.

Karbantartás fontossága

A karbantartás elengedhetetlen a klímák életében. Enélkül lehetetlen garantálni, hogy a klíma megbízhatóan fog működni, éppen ezért a gyártó sem teszi. Ugyanis, hogyha a klíma nincsen rendszeresen karbantartva, akkor a gyártó nem vállal garanciát az olyan meghibásodásokért, amelyet feltehetőleg a karbantartás hiánya okozott. Előzze meg velünk, hogy klímájától idő előtt el kelljen búcsúznia!

A légkondicionáló tisztítása

A klíma tisztítása nem egy átlagos portörlés, és a belső részek, szűrők portalanítása. Való igaz, a kompresszort portalanítjuk és az egyéb szennyeződéseket is eltávolítjuk belőle, de a beltéri egység más tészta. Ugyanis ennek szűrőiben olyan kórokozók telepszenek meg, melyek nagyon veszélyesek is lehetnek. Házilag lehetetlen ezeket megfelelően kifertőtleníteni, éppen ezért ne is próbálkozzunk vele, mindig hívjunk szakembert.

A klíma szűrőiben olyan baktériumok, vírusok és gombák telepszenek meg, melyek felelősek a vírusos tüdőgyulladás és a légiós betegség kialakulásáért. 

A légkondicionáló tisztítása
Légkondicionáló telepítés Budapesten garanciával

Légkondicionáló telepítés Budapesten garanciával

Cégünk Budapest összes kerületében vállalja légkondicionálók szakszerű telepítését. Minden általunk felszerelt klímára 1 teljes év szerelési garanciát adnunk. Ezt megtehetjük, mert munkatársaink magasan képzett szakemberek, akik rendkívül tapasztaltak, így minden általuk elvégzett munkára kiemelt garanciát biztosítunk.

Ezen kívül klímák teljes körű ellátását vállaljuk, melyek közé soroljuk a karbantartást, a klímatörlést, a szivárgásmentesség vizsgálatot, a javítást. Azonban soron kívül kérhet tőlünk tisztítást, le-, és felszerelést, áthelyezést, de még klíma előcsövezését is kivitelezzük kedvező áron, magas színvonalon.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás