Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk önöket, hogy a Nozo Clean Hungary Kft. a koronavírus által okozott rendhagyó helyzet ellenére is a szokott minőségben és időben folytatja tevékenységét. A felmérések, telepítések és karbantartások továbbra is biztosítottak. A folyamatos működéshez elengedhetetlen extra óvintézkedéseket a cégcsoport a kormány által kiadott irányelvek és határozatok figyelembevételével megtette, a munkavégzéshez szükséges feltételeket megteremtette.

Kérjük, hogy fokozottan figyeljenek a klímakészülékük megfelelő karbantartására, mert az elhanyagolt klíma használata különféle légúti megbetegedéseket okozhat!

Felkészült érkezés

Csapatunk tagjai a WHO ajánlásának megfelelő kesztyű és maszk használatával mennek házhoz.

Kontaktus kerülése

Klíma karbantartás során csak annyi időt töltünk a lakásban, amennyit feltétlenül szükséges.

Gyors rendelkezésreállás

Ne várja meg a további intézkedéseket, legyen túl a klíma karbantartásán amilyen hamar csak lehet.

Koronavírus tájékoztató

Világszerte felborult a megszokott rend, emberek millióinak az élete változott meg. Vannak azonban dolgok, amelyek nem változnak, mint ahogy az sem, hogy közeledik a nyár, vele együtt a forróság is. Csak most kicsit másképp.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Koronavírus tájékoztató Koronavírus tájékoztató

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a {company} a világszerte kialakult járványhelyzetben is a megszokott módon és minőségben  folytatja munkáját. A klímakarbantartások, a helyszíni vizsgálatok a továbbiakban sem maradnak el, azonban annak érdekében, hogy ezt folyamatosan biztosítani tudjuk, cégcsoportunk is bevezette a szükséges extra óvintézkedéseket, melyeket a kormány és a WHO irányelvei alapján vezettünk be.

Minden ügyfelünkhöz maszkban és kesztyűben érkezünk, melyeket természetesen minden alkalommal cserélünk, ahogyan az ajánlásban is szerepel. A felkeresett címen annyi időt tartózkodunk, amennyit feltétlenül szükséges és munkavégzés közben teljes mértékben kerüljük a személyes kontaktust. Kérjük Önöket, hogy fokozott figyelemmel gondoskodjanak klímájuk karbantartásáról, mert az elhanyagolt készülékek veszélyesek a felső légutakra. 

Ne várja meg, amíg szigorúbb intézkedéseket vezetnek be. Egy, a klíma szűrőjében megtelepedett kórokozó általi megbetegedés krónikus tüdőgyulladást okozhat, mely egyébként is veszélyes, jelen helyzetben azonban különösen kockázatos. Hívjon minket bizalommal!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés