Klíma gázfeltöltés Budapesten

Ha bármilyen probléma jelentkezik a klímaberendezés működése során, előfordulhat, hogy a gáz nem megfelelő mennyiségű. Javasoljuk, ilyenkor vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, hogy kollégáink gyorsan pontot tehessenek az ügy végére.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma gázfeltöltés Budapesten Klíma gázfeltöltés Budapesten

 Honnan vesszük észre, hogy a klíma gázfeltöltést igényel?

Tudta Ön, hogy ha nem tartja karban megfelelően a klímáját, akkor a gyártók sem vállalják a teljes garanciaidőt? Vajon miért van ez így? A válasz egyszerű, a klíma akkor tud megbízhatóan és hatékonyan üzemelni, hogy ha rendszeresen át van tisztítva és megfelelő mennyiségű és tömörségű gáz található benne.

Hogyha nincsen elegendő mennyiségű gáz a klíma készülékben, az többnyire olyan tünettel szokott jelentkezni, hogy a légkondicionáló által kifújt levegő nem elég hideg, vagy nem a megszokott hőmérsékletet biztosítja. Ezt könnyű ellenőrizni, hiszen az adott hőmérsékletre beállítva rövid üzemelés után, el kell hogy érje a helység hőmérséklete a kívántat. 

Miért fontos a gázfeltöltés?

Amennyiben érzékei nem csalnak és nem hűl le eléggé a légtér, valószínűleg a klímából kiengedett a gáz. Az is előfordulhat, hogy nagy nehezen lehűti még a házat, viszont sokkal lassabban és nagyobb erőlködéssel tudja ezt véghezvinni, mivel a benne lévő gáztöltet tömörsége kisebb. Ilyen esetekben érdemes soron kívül megnézetni a gáz töltetet, mert ha továbbra is így üzemeltetjük a légkondicionálót, egyrészt nem érjük el a kívánt hatást, másrészt pedig magasabb lehet a villanyszámla, sőt, akár végérvényesen tönkre is mehet a készülék. 

 Klíma gázfeltöltés Budapesten 

Cégünk hozzáértő szakemberek segítségével Budapest egész területén, kérésre akár közvetlen vonzáskörzetében is vállalja klímakészülékek gázfeltöltését, akár karbantartási munkálatokkal együtt. Ezen kívül vállaljuk klímarendszerek telepítését, szervizelését, leszerelési és áthelyezési munkálatait is garanciával. Rendkívül fontos, hogy minden klímával kapcsolatos kérdéssel szakemberhez forduljon annak érdekében, hogy az elvégzett munkálatok beváltsák a hozzájuk fűzött reményeket.

Otthoni klíma gázfeltöltés 

Cégünk a lakossági klímakészülékek gázfeltöltését is márkafüggetlenül vállalja. Kollégáink szakképzett klímaszerelők, akik a valaha Magyarországon gyártott és forgalmazott bármely típusú és bármely márkájú klímakészülékekkel kapcsolatos munkálatokat gyorsan és hatékonyan hajtják végre. Munkájukra minden esetben garanciát vállalunk, ezzel is bizonyítva megbízhatóságukat.

 Klíma gázfeltöltés Budapesten
Klíma karbantartás

Klíma karbantartás

Klímagáz feltöltésre nem csak egyedi esetben kerülhet sor, hiszen az évenkénti szükséges karbantartási munkálatok közben is ellenőrizni szükséges a készülékben található gáztöltet tömörítettségét. Ez a karbantartási folyamatnak egy természetes velejárója, azonban nem minden esetben szükséges a gázt pótolni. A szakemberek minden esetben elvégeznek egy ellenőrzést, amely arra irányul, hogy elegendő töltet található-e a készülékben. Amennyiben azt tapasztalják hogy a gáz mennyisége megfelel az elvártnak, úgy nem szükséges pótolni azt.

Olyan is előfordulhat, hogy a megszokottnál sűrűbben kell a klímában található gázt pótolni. Ilyenkor okkal feltételezhetjük, hogy a készülék nem működik megfelelően, vagy pedig valahol elszökik az gáz. Hasonló esetekben javasoljuk átellenőriztetni magát a készüléket, hiszen lehet hogy egy egyszerű javítással megoldható a probléma, azonban hogyha nincs időben kezelve, az akár a klíma meghibásodásához vezethet, mely ha javítható is, valószínűleg többe fog kerülni.

Mikor végeztessük el a klíma karbantartást?

A klíma karbantartási munkálatokat évente legalább egyszer el kell végeztetni. Ennek több oka van.

Egyrészt a gyártók akkor vállalják a teljes idejű garanciát, hogyha szakszerűen karban van tartva a készülék, megfelelő időközönként. A következő oka az, hogy karbantartás hiányában a készülék teljesítménye csökken, energiafelhasználása nőhet, ezáltal megemeli a villanyszámlát. A harmadik és legfontosabb oka, a bizonyos gombák, baktériumok, és vírusok megtelepedése a klíma szűrőrendszerében. Mivel ott számukra rendkívül megfelelő közeg található, nagyon könnyen szaporodásnak indulnak, majd idővel a lakás levegőjébe kerülnek porlasztott állapotban, aminek komoly megbetegedés lehet az eredménye. Éppen ezért rendkívül fontos, hogy klíma berendezéseinket megfelelő időközönként karbantartási munkálatoknak vessük alá. A legideálisabb időszak erre a tavasz, ekkor munkatársaink is rugalmasabban tudják ezeket a munkálatokat elvégezni. Amennyiben Önnek hűtő-fűtő klímája van, évente kétszer javasolt a karbantartás.

A klímával kapcsolatos teendőket intéztesse velünk, legyen szó gázfeltöltésről, karbantartásról, vagy éppen beépítésről. Teljes körű és magas színvonalú, garanciális munkával állunk rendelkezésére.

Klíma karbantartás

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás