Klímaszerelés szolgáltatások

Cégünk bármely, a klímákkal kapcsolatos munkálatot szakszerűen és hatékonyan kivitelez.Szolgáltatásaink márkafüggetlenek, minden, valaha Magyarországon gyártott, vagy forgalmazott készülékkel kapcsolatos teendővel kapcsolatban számíthat ránk.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímaszerelés szolgáltatások Klímaszerelés szolgáltatások

Klímaszerelés szolgáltatások

Cégünk a klímákat érintő szolgáltatások területén a maximumot nyújtja, hiszen bármilyen jellegű munkálattal állunk az Ön rendelkezésére. Budapest összes kerületében házhoz megyünk, szolgáltatásunk már a főváros vonzáskörzetében is elérhető. Gyorsan, hatékonyan és precízen dolgozunk, magasan képzett és tapasztalt szakembereinknek hála. Minden általunk elvégzett szolgáltatásra garanciát vállalunk, hiszen rendkívül fontosnak tartjuk, hogy Ön is az elégedett ügyfeleink közé tartozzon.

Hogyha még klíma beépítése előtt áll, esetleg most fontolgatja azt, javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot mielőbb, mert a megfelelő klíma kiválasztása egy felelősségteljes feladat, melyben kollégáink szakszerű segítséget nyújtanak. Egy, az ügyfélszolgálatunkon előre egyeztetett időpontban felkeresik Önt, a klíma beszerelés leendő helyszínén és minden tényezőt egybevetve segítenek Önnek kiválasztani a legkedvezőbb árú, leghatékonyabb klímarendszert. Ha klímával kapcsolatban bármilyen szakmunkára, vagy csak tanácsadásra lenne szüksége, hívjon minket bátran!

Klíma beszerelés

Klíma beszerelésekor rendkívül fontos, hogy azt csak és kizárólag szakemberek végezhetik el. Ennek érdekében pár évvel ezelőtt született egy kormányrendelet is, mely kimondja, hogy már klímát vásárolni is csak érvényes végfelhasználói tanúsítvánnyal lehetséges. A végfelhasználói tanúsítvány a biztosíték arra, hogy a szerelést engedéllyel rendelkező, hozzáértő szakemberek fogják elvégezni, amivel megelőzhetők a balesetveszélyes helyzetek és a megbízhatatlanul felszerelt, idő előtt meghibásodott készülékek. 

Természetesen a cégünknél alkalmazásban álló klímaszerelők mindegyike hivatalos klímaszerelő, így az Ő közreműködésükkel, rendkívül magas színvonalú klíma beszerelési szolgáltatást tudunk nyújtani a piaci viszonylatban. Cégünk üzletpolitikája azon a felfogáson alapszik, hogy a munkánk minőségével, kollégáink megbízhatóságával és a kedvező árainkkal szerezzünk minél több elégedett ügyfelet. Szerencsére mára több ezer ilyen elégedett ügyfél hív minket újra és újra, hogy ha klíma rendszerekkel kapcsolatban bármilyen típusú munkálatra igényt tartanak.

Ha bennünket választ, a beszerelt klímára 1 év beszerelési garanciát vállalunk, és az első karbantartást ajándékba adjuk.

Klímaszerelés szolgáltatások
Klímaszerelés szolgáltatások

Klíma karbantartás

A karbantartási munkálatok klímák esetében mondhatni kötelezőek. Egyrészt a gyártók is úgy adják ki a minket megillető garanciát, hogyha időszakos jelleggel karbantartási folyamaton esik át a készülék, másrészt pedig a saját érdekünk is. Karbantartás hiányában ugyanis a készülék többféleképpen is meghibásodhat. Ha a kompresszor nincsen megfelelően kitisztítva, elképzelhetetlen mennyiségű por és más eredetű szennyeződés rakódik bele, ezzel meglehetősen megnehezítve a hatékony működést, és a szerkezet tönkre is mehet. A beltéri egységben található szűrőrendszereknek is rendkívül alapos tisztításon kell átesniük, mert amellett, hogy nagyon sok port juttathatnak a levegőbe, más kockázatot is magukban rejtenek. A nedves, párás levegőjű lakások kellemes hőmérséklete, ugyanis a legkiválóbb táptalajt biztosítják a gombák, vírusok és baktériumok számára, melyek onnan azonnal a légtérbe áramlanak. Belélegzésük esetén olyan komoly betegségekkel számolhatunk, mint az A-típusos tüdőgyulladás, légiós betegség és egyéb krónikus felső légúti megbetegedések.

Mikor történjen a karbantartás?

Évente legalább egy, fűtésre használt klíma esetében pedig két karbantartás szükséges. Mindkettőt az aktuális szezon beköszönte előtt érdemes elvégeztetni. Fűtési szezont megelőzően ősszel, a nyári használat előtt pedig tavasszal javasoljuk a karbantartási munkálatokat megrendelni. 

Klíma javítás

Amennyiben a klímakészülék meghibásodik bármilyen okból kifolyólag, annak javítása szakszerűen kell hogy történjen. Ha egy klíma javításra szorul, annak nagyon sok oka lehet, de tapasztalt kollégáink egy gyors vizsgálat után, pillanatok alatt felmérik, mi okozhatja a bajt. Mivel minden esetben kellőképpen felkészülve érkeznek a javítás helyszínére, így gyorsan és hatékonyan tudják helyreállítani a meghibásodásokat. Javasoljuk, hogy amikor felkeresi ügyfélszolgálatunkat a hibabejelentés céljából, ossza meg velünk hogy milyen márkájú és típusú klímakészüléke hibásodott meg. Ez azért fontos, mert rengeteg klíma típus található a piacon és kollégáink nem minden esetben tudják az összes típushoz megfelelő alkatrészeket, valamint szerszámokat magukkal vinni. Ha viszont tudják, hogy milyen típusú készülékhez érkeznek, akkor nem szükséges egy újbóli kiszállás alkalmával megjavítani a légkondicionálót, mivel azonnal meg tudják ezt tenni. 

Az általunk elvégzett javítási, karbantartási munkálatokra is garanciát vállalunk!

Klímaszerelés szolgáltatások
Klímatöltés

Klímatöltés

A klímagáz feltöltése nem mindig a karbantartási munkálatok során történik, mivel ha a kollégák annak alkalmával elegendő töltöttségi szintet tapasztalnak a készülékben, fölösleges tölteni azt. Azonban előfordulhat, hogy működés közben szökik el a gáz a klíma készülékből. Ha ez így történik, hamar észrevesszük, mivel kezdetben csak kevésbé hideg levegőt fúj, majd később már azt tapasztalhatjuk, hogy a belőle áradó levegő egyáltalán nem hideg. Ebben az esetben egészen biztos, hogy gáz töltöttségi problémával állunk szemben. 

Amennyiben azt tapasztalja hogy klímája nem működik megfelelően feltétlenül keressen fel minket hogy munkatársaink mielőbb ellenőrizni tudják a gázt tömörítettségét!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás