Klímaszerelés árak

Az, hogy egy klíma és annak felszerelése mennyibe kerül, nagyon sok mindentől függ. Például attól is, hogy elsőre a minőséget választjuk-e, ami nem feltétlenül jelenti azt, hogy a legdrágább készüléket kell megvenni. Kérjük szakember tanácsát!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímaszerelés árak Klímaszerelés árak

A klímák típusai és árai

Kifejezetten sokféle klíma található a piacon. Különböző árfekvésű típusok és modellek közül válogathatunk, a technológia ugyanis ma már lehetővé teszi számunkra, hogy egészen a lakásunk igényihez, sőt, ezen felül akár kinézetéhez a legmegfelelőbb klímát válasszuk ki. Az egyik leggyakoribb és legelterjedtebb típus az oldalfali split klíma, mely osztott tulajdonságának köszönhetően csendes és takarékos működést garantál. Ezen kívül azonban számos megoldás közül válogathatunk, tulajdonképpen csak a pénztárcán szabhat határt.

Érdemes a klímát nem feltétlenül elsősorban dizájn alapján kiválasztani, hiszen ennél sokkal fontosabb dolgokat is számításba kell vennünk. A kiszemelt modell vajon elegendő teljesítménnyel bír ahhoz, hogy lehűtse a lakást? Ha kisebb teljesítményű klímát vásárolunk, mint amit lakásunk valójában igényelne, akkor bizony kapkodhatjuk majd a fejünket, mikor megkapjuk a villanyszámlát. Így láthatjuk, hogy a klímák ára egészen széles skálán mozog, azonban a szerelés költségeivel is számolnunk kell. 

Mitől függ a klímaszerelés ára?

Mivel Magyarországon rendelkezés van érvényben arról, hogy klímát csak regisztrált és minősített klímaszerelő szerelhet fel, így nincs lehetőségünk arra, hogy ennek a díját megússzuk. Azonban az, hogy ez a szerelési díj mennyi, szintén sok mindentől függhet. Természetesen itt is a klíma típusa az első számú mérvadó befolyásoló tényező. 

Függ attól is, hogy készülékcsere történik-e, vagy csak felszerelés, valamint sokat számít a költségnél, hogy hány méter csövezést kell elvégezni. Azoknak az ügyfeleinknek, akik tőlünk vásárolják a klímát is, 2 m csövezés díját nem számoljuk fel. Minden általunk felszerelt klímára 1 év szerelési garanciát adunk, ám ha előcsövezett épületről van szó, akkor nem vállalunk jótállást. 

Klímaszerelés árak
Klímaszerelés árak

Olcsó klíma, jó klíma?

A klíma kiválasztását illetően érdemes számításba vennünk azt a tényt, hogy az olcsó klíma nem feltétlenül hozza majd azt az eredményt, amit elvárnánk tőle. Ugyanis könnyen sétálunk bele a rekkenő hőségtől igénybe éve az akciós klímák csapdájába. Mindig érdemes körültekintően, inkább szakember ajánlása útján készüléket választani. Abban biztos lehet, hogy ha a segítségünket kéri a választáshoz, akkor nem fogjuk azt az összeghatárt átlépni az ajánlás során, csak ha teljesen reáltalan összeget szánna rá. 

Az olcsó sem olcsó, ha duplán kell kifizetni

Az olcsó klímák egyik legnagyobb veszélye az, hogy könnyen hibásodnak meg, sajnos azonban ez nem minden esetben, vagy inkább fogalmazzunk úgy, hogy nagyon ritkán történik úgy, hogy a hiba javítható legyen. Ekkor új klímát kell vásárolni, a régit leszereltetni, az újat felrakatni. Ráadásul kétszer fizettük ki a készüléket is, bár ha szigorúan számolunk, akkor a szerelési költségek miatt akár ez az eredet összeg háromszorosára is rúghat majd.

A legdrágábbat válasszuk?

Ugyanakkor az a jó hírünk, hogy nem kell a legdrágább klímát megvenni ahhoz, hogy megbízható készülék elégedett tulajdonosai lehessünk. Ha valaki megengedheti magának, természetesen nem fogjuk lebeszélni róla, azonban szerencsére a szerényebb tárcával rendelkezők számára is remek megoldások léteznek. 

Munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek minden klíma márkával kapcsolatban. Biztos lehet benne, hogy olyan típust fognak javasolni Önnek, ami tényleg megbízható.

Klímaszerelés árak
Arany középút, otthonához igazítva

Arany középút, otthonához igazítva

Extra szolgáltatásaink közé tartozik, hogy ingyenes konzultációval segítjük kedves ügyfeleinket abban, hogy a klímaválasztás ne legyen egy rémálom. Cégünk és munkatársaink mind hosszú évek óta vannak a szakmában és ennek köszönhetően rengeteg készüléket szereltek már fel, úgy, hogy a későbbi ellátásukról is ők gondoskodtak. Ki tudhatná jobban azt, hogy melyik készülék a legkevésbé hajlamos a meghibásodásra, ha nem mi?

A helyszíni felmérés során minden tényezőt számításba véve kiajánljuk Önnek az árban és teljesítményben, valamint megbízhatóságban legmegfelelőbb készüléket, melyet tőlünk is beszerezhet. 

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás