Klíma felszerelése

A klímát csak erre engedéllyel rendelkező szakember szerelheti fel, így már a vásárláshoz is szüksége lesz egy végfelhasználói tanúsítványra. Azonban, ha tőlünk vásárolja meg a készüléket, úgy rengeteg fölösleges bonyodalomtól kímélheti meg magát.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma felszerelése Klíma felszerelése

Klíma felszerelése Budapesten

Nehéz elképzelni, hogy van még olyan háztartás, ahol nincs még klíma felszerelve, hiszen egyre forróbb nyarak támadnak, főleg az elmúlt évtizedben. A hőség hatásait a szervezetünkre nem kívánjuk orvosi szinten kielemezni, de valószínűleg abban mindenki egyetért, hogy az emberek egyre fáradtabbak, és türelmetlenebbek, mikor már hetek óta szenvednek a forróságban. Sokan esnek abba a hibába, hogy nyáron a rekkenő hőségben fogy el a türelmük és döntenek úgy, hogy ebből elég volt, klímát kell venni.

Ilyenkorra már egyre több akciós klíma elérhető, hiszen a forgalmazók szemfülesek, tapasztalatból tudják, hogy megnő a kereslet. Azonban azokat a modelleket is ilyenkor árusítják ki, melyek ára ugyan roppant csábító, azonban korántsem biztos, hogy később elégedettek leszünk vele, vagy hogy megbízható. 

Klímavásárlási tudnivalók

A következő buktatója a klímavásárlásnak, ha kinézünk a webáruházban egy klímát, vagy elmegyünk az elektronikai áruházba, majd ott szembesülünk vele, hogy nem tudjuk megvenni, mert nem hoztunk magunkkal egy dokumentumot. Mi ez a papír és miért van rá szükség?

Ez a végfelhasználói tanúsítvány, mely elengedhetetlen ahhoz, hogy magánemberként klímát tudjunk venni. Ez egy hivatalos dokumentáció arról, hogy megállapodást kötöttünk egy erre külön engedéllyel rendelkező klímaszerelővel, hogy ő fogja nekünk a megvásárolt klímát felszerelni. Erre azért van szükség, mert a klímák olyan gáznemű anyagot tartalmaznak, melyek befolyásoló hatással vannak a légkörre, ezért csak regisztrált szakember kezelheti őket.

Klímavásárlási tudnivalók
Klíma felszerelése

Egyszerűbben is vásárolhat

Van azonban megoldás arra, ha egyszerűbben szeretne vásárolni, mivel a klímát tőlünk is megvásárolhatja, ebben az esetben a tanúsítvánnyal sem kell bajlódnia, a szállításról és a tárolásról nem is beszélve. Ha tőlünk vásárol, akkor mindettől a kellemetlenségtől megkímélheti magát.

Márkafüggetlenül a legjobb megoldásért

Extra szolgáltatásaink közé tartozik egy ingyenes helyszíni konzultáció, mely során felmérjük, hogy az Ön otthonába milyen típusú és teljesítményű készüléket érdemes felszerelni. Ez a szolgáltatásunk ügyfeleinknek teljesen díjmentes, így ha megállapodunk abban, hogy mi szereljük fel a klímáját, akkor még a kiszállásért sem kell fizetnie. Kollégáink behatóan ismernek minden a piacon megforduló készüléket, és azok megbízhatóságát, élettartamát. Ha a tanácsunkat kérik, mindig megbízható berendezést ajánlunk, melyre a későbbiekben is számíthat.

Klíma szereléssel együtt

Megvásárolhatja a klímakészüléket tőlünk is, ebben az esetben 2 m csövezés díját elengedjük. A klímát színvonalasan telepítjük, melyre 1 teljes év szerelési garanciát vállalunk. Munkatársaink magasan képzett és minősített szakemberek, akiknek minden munkájára kiemelt garanciát vállalunk.

Ha minket tisztel meg a bizalmával, hogy telepítsük be klíma berendezését, akkor az 1 év szerelési garancia mellé ráadásul az első tisztítást ajándékba adjuk. 

Klíma szereléssel együtt
Klíma karbantartása

Klíma karbantartása

A klíma egy rendkívül hasznos találmány, mely megkönnyíti napjainkat, viszont azt fontos elmondanunk, hogy akkor lesz évekig megbízható társunk a forró nyarakon, ha megfelelő gondot fordítunk arra, hogy rendszeresen karban legyen tartva a készülék. A karbantartás tulajdonképpen a klíma lelke, ha úgy vesszük. Működés során rengeteg szennyeződés rakódik le mind a kompresszorban, mely a klíma meghibásodását okozhatja, mind pedig a szűrőrendszerben, ahol ráadásul egészségre különösen ártalmas baktériumok és vírusok telepszenek meg. 

Karbantartás során a klíma alkatrészeit kitisztítjuk, és átellenőrizzük, ha szükséges, akkor ki is cseréljük az erre szoruló elemeket. Figyelem! A karbantartást csak szakember végezhet el, mert különben a garanciát elveszíthetjük!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás