Miért jobb az inverteres klíma?

Sokat hallani az új típusú inverteres klímákról. Mivel tudnak ezek többet? Miért érdemes ezt választani, milyen elven működik? Ezekre a kérdésekre válaszolunk, ha pedig elszánta magát, fel is szereljük Önnek garanciával és ajándék tisztítással.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Miért jobb az inverteres klíma? Miért jobb az inverteres klíma?

Miért jobb az inverteres klíma?

Manapság egyre több helyen hallani-olvasni az inverteres klímákról. Sokan dicsérik, anélkül, hogy mögöttes tartalmat adnának arról, hogy mi is az az inverteres klíma és mitől más, mint a társai, amelyek nem rendelkeznek ezzel a tulajdonsággal. Most igyekszünk némi útmutatást adni arról, hogy mit érdemes tudni az inverteres klímáról és miért jobb választás. 

Ugyanis az inverteres klímák teljesen más elven működnek, mint a hagyományos on/off társaik. Ezek beindításkor nagy terhelést adnak az elektromos hálózatra, majd a beállított hőmérséklet elérése érdekében gőzerővel hajtanak, ezzel rengeteg energiát felemésztve. Pedig lehetne ezt máshogyan is, illetve lehet is. Inverteres klímával.

Egyáltalán mi az, hogy inverteres?

Az inverteres klímák elődeikkel ellentétben nem hirtelen akarnak hőmérsékletet váltani, hanem fokozatosan és inkább megtartás alapon. Ugyanis az inverteres klíma kompresszora állandóan megy. Igaz, nagyon alacsony ellenállással. Ennek köszönhetően fokozatosan működik és inkább a beállított hőmérséklet megtartásáért dolgozik, nem pedig az eléréséért.

Így sokkal kisebb fordulatszámon való üzemelés is elegendő ahhoz, hogy a hőmérséklet az adott tartomány közelében maradjon. Hiszen a rendet is könnyebb megtartani, épp így van ez a hőmérséklettel. Nem mindegy, mekkora differenciát kell ellensúlyozzon a klíma. Ha hűvös a lakás, azt sokkal könnyebb megtartani, mint a hőséget száműzni belőle. 

Miért jobb az inverteres klíma?
Érzékelők a kiegyensúlyozott működésért

Sokkal kevesebbet fogyaszt

Mivel a kompresszor kifejezetten alacsony fokozaton üzemel, így elképesztően kevés energiát használ fel. Ennek köszönhető, hogy összehasonlíthatatlanul gazdaságosabb az üzemeltetése, mint egy hagyományos on/off klímának. 

Érzékelők a kiegyensúlyozott működésért

Hogyan tartja meg a hőmérsékletet? Úgy, hogy beépített érzékelők és szabályozók vannak benne, melyek segítségével hatékonyan érzékeli, hogy ha a levegő hőmérséklete közelít ahhoz az értékhez, melyet el szeretnénk érni, olyankor pedig leszabályozza a saját működését. Ez azt jelenti, hogy olyankor egyre alacsonyabb energiafelhasználással dolgozik, így még gazdaságosabb a működése.

Klímával fűteni?

Olyannyira, hogy még fűtésre is lehet alkalmazni. Kaphatók ugyanis belőle szép számmal fűtésre alkalmas modellek, és bátran kijelenthetjük, hogy ezek már nem csak fűtő funkcióval szerelt készülékek, hanem tényleges, sőt, akár önálló fűtésre is alkalmasak. 

Az inverteres klímák annyira takarékosak, hogy többé nem álom a klímával való fűtés többé! Azonban egy korszerű gázfűtéssel még nem képes a versenyt felvenni, de egy elavult gázfűtés helyett gazdaságosabb megoldás, mint a gázfűtés korszerűsítése.

Klímával fűteni?
Inverteres klíma telepítése

Inverteres klíma telepítése

Cégünk Budapest egész területén vállalja inverteres klímák telepítését. Munkatársaink szakmailag magasan képzett klímaszerelők, akik színvonalas munkát végeznek rövid határidővel. Minden általunk elvégzett munkára, így a telepítésre is garanciát vállalunk. Ez felszerelt klíma esetében 1 teljes év szerelési garanciát jelent. 

Ezen felül, ha minket tisztel meg a bizalmával, akkor meglepjük egy ajándék tisztítással, melyet teljesen ingyenesen végzünk el Önnek. Ne habozzon, már klímavásárlás előtt vegye fel velünk a kapcsolatot, mert tanácsot adunk, hogy jól válasszon készüléket, melyet természetesen tőlünk is megvásárolhat. Ügyfélszolgálatunkon kérjen személyre szabott ajánlatot!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás