Mi kell a klíma vásárláshoz?

Klímát nem úgy vásárolunk, hogy beszaladunk a boltba és lekapunk egyet a polcról. Szigorú szabályozások érintik a klímákat, már azok vásárlását is. Ugyanígy a klíma telepítésére és kezelésére is rendeletbe foglalt kritériumok vannak.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Mi kell a klíma vásárláshoz? Mi kell a klíma vásárláshoz?

A klímavásárlás feltételei

Jön a meleg, egyre tikkasztóbbak először csak a déli órák, majd már egész nap fullasztó hőség gyötör, este jön csak egy kis enyhülés. Ilyenkor az is azonnal klímát akar, akinek egyébkét előtte meg se fordult a fejében, ami nem csoda. A hőség egy olyan állapotba kényszeríti bele a szervezetünket, ami rendkívül megterhelő mind testileg, mind pszichésen. Ez olyan stresszt gyakorol ránk, hogy az ember pár nap után már bármire hajlandó, hogy a hőség enyhüljön, majd ilyenkor szembesül vele, hogy klímát venni nem olyan egyszerű, mit elsőre azt gondolnánk.

Ugyanis nem úgy működik, hogy csak úgy besétálunk az elektronikai áruházba, beteszünk egy klímát a bevásárlókocsiba, majd hazacincáljuk. Könnyen megeshet, ha nem tájékozódunk, akkor ott értesülünk, hogy nem tudunk csak úgy magánszemélyként klímát venni. 

Végfelhasználói tanúsítvány

Az első és legfontosabb ugyanis, hogy klímát tudjunk vásárolni, hogy rendelkeznünk kell egy végfelhasználói tanúsítvánnyal. Ezt azonban csak akkor tudjuk beszerezni, ha előtte leszerződünk, vagy hivatalos megállapodást kötünk egy klímaszerelő céggel. Azonban jogos a kérdés, miért van erre szükség?

Azért, mert sajnos olyan folyamat indult el Földünkön, melyet már nem tudunk visszafordítani. Annyit tehetünk, hogy arra, ami a Földünk egészséges légköréből maradt világszinten nagyon vigyázunk. Mivel a klímák viszont olyan gázokkal vannak töltve, amelyek bizony hatást gyakorolnak a légkörre, így növelhetik az üvegházhatást. Ezért született egy rendelet arról, hogy klímát csak hivatalos szakember szerelhet fel, a végfelhasználói tanúsítvány a bizonyíték arra, hogy ez így fog történni. 

Mi kell a klíma vásárláshoz?
Klímaszerelő szakember

Klímaszerelő szakember

Klímát nem szerelhet akárki. Értjük ezalatt azt, hogy nem elég egy klímaszerelői múlt és akármilyen klímaszerelő. A hivatalos klímaszerelőnek rendelkeznie kell a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság által kibocsájtott engedéllyel és regisztrációs számmal, melyet kérésre fel kell tudjon mutatni. 

Megbízható szakemberek

Cégünknél csak olyan klímaszerelőket alkalmazunk akik rendelkeznek a Hatóság által kiadott bizonyítvánnyal. Cégünk is rendelkezik a törvényi előírásnak megfelelően F-Gáz azonosítóval. A megbízhatóságot azonban nem bizonyítvánnyal osztják. Kifejezetten nagy figyelmet fordítunk arra, hogy csak 100%-ig megbízható személyeket alkalmazzunk, szerencsére ez így is van. Ha Önnek se mindegy, kit enged otthonába, akkor minket hívjon, mert munkatársainkkal nem csak szakmai színvonal terén lesz elégedett, hanem megbízhatóság és diszkréció szempontból is. 

Klímavásárlás egyszerűen

A klímavásárlási procedúrát azonban el tudja kerülni, valójában egyetlen telefon is elég lehet. Igaz, az előbb arról győzködtük, hogy klímát venni nem egyszerű, azonban mi egyszerűvé tudjuk tenni. Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, egy ingyenes konzultációt ajánlunk, ahhoz felmérjük a helyszíni adottságokat. Ezt követően rajtunk keresztül is meg tudja vásárolni a készüléket.

Rajtunk keresztül is be tudja szerezni klímáját. Ekkor se a szállítással, tárolással, vagy a tanúsítvánnyal nem kell bajlódnia.

Klímavásárlás egyszerűen
Klíma szereléssel együtt

Klíma szereléssel együtt

Cégünk egy teljesen komplett szolgáltatást kínál Önöknek, rengeteg extrával kísérve. Plusz szolgáltatásainkért nem számolunk fel költségeket. Egyik ilyen szolgáltatásunk az ingyenes helyszíni konzultáció, melyért kiszállási díjat sem számolunk fel, megkötött szerződés esetén, hiszen extra szolgáltatásainkkal ügyfeleinknek áll módunkban kedveskedni. 

Extra garanciát vállalunk az általunk felszerelt klímára, hiszen mi 1 teljes év szerelési jótállást biztosítunk a szokásos fél éves garanciával ellentétben. Ráadásul egy tisztítást ajándékba adunk Önnek. Keressen minket bizalommal!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás